TORUŃ – spotkania regionalne
co piątku to już proponuję inny termin
typu czwartek, środa :p
jestem również za czwartkiem lub środą bo w piątek wyjeżdżam do Suwałk i mnie nie bedzie przez weekend
Sewa nie bedzie moda maski przekonaliście mnie.
Patrzyk 1.8 jest git sam czasem się zastanawiam czy nie kupić ale 2.0 V6
Sewa nie bedzie moda maski przekonaliście mnie.
Patrzyk 1.8 jest git sam czasem się zastanawiam czy nie kupić ale 2.0 V6
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
hmm to co czwartek? 
Wiem widziałem dzisiaj ok.13.30 na poligonie testowym zawieszeń potocznie zwanym ulicą Fordońskąsewa napisał(a):Siara, nie ma problemu, zawsze przyjmiemy gości z Bydgoszczy
Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
zacną przejażdżkę dziś miałem xD widziałem najpierw nową 3 MPS z CB a później praktycznie pod samym domem Fokę RS500
za trochę wstawię lekką fotorelację ze spotu 

Mini zlot Kujawsko-Pomorski zaliczamy do tych udanych. Łącznie było 12 samochodów, jak na Toruń to

Były:
– Mazda MX5 NC
– Mazda MX5 NB
– Mazda MX5 NA
– 3x Mazda 323f BA
– Mazda 323 BG
– Mazda 626 GE
– Mazda 626 GF
– 2x Mazda 3 BK
– Mazda MX6
Spot, starym Toruńskim zwyczajem, zaczął się o 21 na parkingu pod Aulą UMK. Tam się zjechaliśmy i zastawiliśmy pół parkingu. Było trochę czasu na pogaduchy na różne tematy, głównie te motoryzacyjne, ale nie tylko. Była okazja przymierzyć się do innych samochodów. W tym czasie Panowie fotografowie cykali pamiątkowe fotki.
...........................................................................................................................................................................................................................
Później, po spotkaniu pod UMK zrobiliśmy sobie przejażdżkę w kierunku polskiego morza

...........................................................................................................................................................................................................................
Towarzystwo zgłodniało, więc pojechaliśmy do miasta na pizze. Najpierw trzeba było dojść do centrum, co nam zajęło chwilę, dość długą (pozdro PHM

Spot na prawdę bardzo udany, osobiście zlądowałem w domu koło 2:30 (choć nie do końca pamiętam, bo nie patrzyłem na zegarek), natomiast chłopaki z Bdg mówili że kładli się spać koło 4 nad ranem
Fotki robione przez:

Bardzo fajna inicjatywa Trzydziech
Może w końcu Toruń urośnie w siłę 
edt.
Ktoś wcześniej wspominał o zmianie/kupnie efki 1.8. To mogę tylko powiedzieć, że jak już kupować, to kupić wersję 2.0. Naprawdę, po przesiadce na widlasty silnik widzę, że jest mega różnica. Jest zupełnie inna elastyczność, a także dźwięk, i moc wiadomo, że też trochę większa. Kosztem niewiele większym tak naprawdę przy zakupie (ewentualnie więcej trzeba poświęcić czasu na wyszukanie zadbanego egzemplarza) i później przy tankowaniu. Ale pomimo tego i tak gorąco polecam
Takie moje wypociny 

edt.
Ktoś wcześniej wspominał o zmianie/kupnie efki 1.8. To mogę tylko powiedzieć, że jak już kupować, to kupić wersję 2.0. Naprawdę, po przesiadce na widlasty silnik widzę, że jest mega różnica. Jest zupełnie inna elastyczność, a także dźwięk, i moc wiadomo, że też trochę większa. Kosztem niewiele większym tak naprawdę przy zakupie (ewentualnie więcej trzeba poświęcić czasu na wyszukanie zadbanego egzemplarza) i później przy tankowaniu. Ale pomimo tego i tak gorąco polecam
Ostatnio edytowano 12 cze 2011, 22:42 przez sewa, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92