No tak, Was tylko chłopy samych zostawić ;p obgadujecie gorzej niż baby!
Panie Huher’ze, zgadzam się z Panem w stu procentach, ponieważ tak też mam zamiar zrobić. (uzbierać kaske i oddać ją w Wasze ręce) Niemniej jednak chcę wiedzieć coś na temat tych aut, cokolwiek. Poza tym, Wy wykazujecie się posiadaną wiedzą i do tego forum aż się pali od napływu nowych wiadomości
Marcinie mój drogi, mówiłam Ci od początku, że będę miała lepsze auto od Ciebie i tylko ze względu na siebie, więc nie marudź, tak?

Panie MRk, nie miał Pan okazji ani razu poznać mojego stopnia zaawansowania jeśli chodzi o prowadzenie, więc proooooooszę uprzejmie o niewypowiadanie się na ten tamat ;D

Co do tego, czy to ma być mój pierwszy samochód czy dziesiąty, to proszę się nie wtrącać

Nie chcę jakiejś małej pchły, która z wyskakującym silnikiem spod maski będzie mi ledwo co 100km/h jechała ;[
Jeśli chodzi o mój wzrost, to jestem dosyć potężną dziewczyną… 90 x 60 x 90

A tak na serio, to mam 162cm wzrostu, a żeby dowiedzieć się ile ważę, odejmij od mojego wzrostu 112.
Panie IceMan’ie, jak to kilka gadżetów? ;>

Tak, lubię szybką jazdę samochodem, poza tym było ciepło i pachnąco

Jak najbardziej pozytywnie

Co do krawężników… uwaga ta sama, co do Pana MRk, tak?
Wypowiedź Pana Break3r’a najbardziej mnie usatysfakcjonowała O takie rady proszę

Jak już wiecie nie jestem obeznana w temacie samochodów i podawanie nazw silników dużo mi nie mówi, nie stety

Jednak jeżeli nazywacie rzeczy po imieniu, to mniej więcej rozumiem o co chodzi

(Lubię słuchać o samochodach, np. Waszych pogawędek w Maku, niż czytać o nich mało zrozumianym przeze mnie językiem

)
Jeżeli uważacie, że prowadzę jak sierota najeżdżając na krawężniki, czy uderzając w Słupki, to spytajcie Sikora, jak prowadzę, on był świadkiem tego już nie raz, wie też czy lubię jeździć powolnie jak żółw, czy ruszać na mielących oponach

Sorry za wypracowanie

P.S. Magdaleno, dziękuję Ci za wsparcie ;D