TORUŃ – spotkania regionalne
Kopanie w opone heheh dobre piszę się na to może mi koza troszkę siądzie po takich zabawach
Mozna zrobić zawody na kozę spota albo na przygazówke do odcięcia na LPG wtedy niestety Sewa i PHM odpadają ale może będą jacyś chętni.
Mozna zrobić zawody na kozę spota albo na przygazówke do odcięcia na LPG wtedy niestety Sewa i PHM odpadają ale może będą jacyś chętni.
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
Nie nie gumy nie będziemy palili bo szkoda opon tylko na luzie do odcięcia na LPG hehe oczywiste że żart a jeżeli chodzi o kozę zlotu to jest najwyższe autko na spocie hehe chodzi o wysokość wahacza od ziemi. 
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
wachers napisał(a):gumy nie będziemy palili bo szkoda opon tylko na luzie do odcięcia na LPG
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Biedny Bandyta
się rozgadali w tym wątku, że o ja jego 

no niestety, to tylko wioska pod Cierpicami 
ja również dziękuję za spota
cieszę się że Moja Madzie udało sie wyprowadzić na spacer i nawet z grubsza umyć 
dzięki za liczne przybycie
co do next spotu to ja nie wiem czy dam rade ogarnąć Magdalene samemu to jak coś komuś sie załaduje do samochodu xD a co do atrakcji to cos sie wymyśli i jak nie zapomne to moze nawet aparat wezme
Trzydziech nie czepiaj sie piątko xD a fota sie zmieniła bo tamta sie zepsuła i nie działała a ta mi sie nawet podoba
moze ja nawet na konkurs wyśle? ale jeszcze nie wiem bo tutaj jakos dziwnie ludzie głosuja xD
dzięki za liczne przybycie
co do next spotu to ja nie wiem czy dam rade ogarnąć Magdalene samemu to jak coś komuś sie załaduje do samochodu xD a co do atrakcji to cos sie wymyśli i jak nie zapomne to moze nawet aparat wezme
Trzydziech nie czepiaj sie piątko xD a fota sie zmieniła bo tamta sie zepsuła i nie działała a ta mi sie nawet podoba
Trzydziech Michale sto lat sto lat 
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
100 lat 
Możecie wpaść do tego Najładniejszego Miasta w Kujawsko pomorskim
zapraszamy 
Możecie wpaść do tego Najładniejszego Miasta w Kujawsko pomorskim
dziękówka wszystkim razem i z osobna 

kto przyjedzie po mnie w piatek?
bo tym razem nie bede miał szofera do swojego samochodu