PS. przepraszam za pomylke
KIELCE – spotkania regionalne
spokojnie;) Czekamy jeszcze na jakies wypowiedzi ale wydaje mi sie ze wszytsko jasne..czyli 26 luty, godzina 17, rynek Bodzentyn
..ale mimo wszystko pilnowac tematu 
Ostatnio edytowano 7 lut 2012, 19:54 przez pawlak63, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 11 wrz 2011, 17:41
- Auto: Mazda 323F GT 2.0 V6 KF 95'
pawlak63 napisał(a):spokojnie;) Czekamy jeszcze na jakieś wypowiedzi ale wydaje mi się ze wszystko jasne..czyli 26 kwietnia, godzina 17, rynek Bodzentyn..ale mimo wszystko pilnować tematu
To już nie ostatnia niedziela lutego?? Nie przypominam sobie tego terminu...
flippero napisał(a):Chyba odległy termin uśpił towarzystwo.![]()
Przeglądam ten post na bieżąco żeby nie przegapić.
no widzisz ja też i nie tylko Kielce. Na każdym jest pisane przynajmniej kilka postów na tydzień. Patrzę dziś a data jak wyżej, coś jest nie halo...

DamianSzatan666 napisał(a):pawlak63 napisał(a):spokojnie;) Czekamy jeszcze na jakieś wypowiedzi ale wydaje mi się ze wszystko jasne..czyli 26 kwietnia, godzina 17, rynek Bodzentyn..ale mimo wszystko pilnować tematu
To już nie ostatnia niedziela lutego?? Nie przypominam sobie tego terminu...
Też byłem przekonany, że cały czas rozmawiamy o lutym. Na 2 miesiące w przód to mogę planować co najwyżej zjawienie się na zlocie ogólnopolskim, a nie regionalnym
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Nie no napewno o luty chodzi, kolega sie pomylił po prostu
- Od: 8 lis 2011, 19:06
Łukasz1988 napisał(a):Nie no na pewno o luty chodzi, kolega się pomylił po prostu
czyli co- 26 luty, godzina 17, Bodzentyn?? Tylko kwestia ile osób się zjawi. Ile osób da radę...
Co prawda ja też nie obiecuję bo nie wiem jak z funduszami będę stać i czy jakiś zjazd w szkole mi się nie załapie (różne terminy dyrektorki-ustala w sumie na biegu.)
Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to się zjawię, tylko termin musi być pewien w 100% i przynajmniej kilku pewniaków. inaczej nie opyla mi się jechać 100wke w jedną mańke...

pawlak63 napisał(a):Tak, pomylilem sie ;/..a wszytsko przez te sesje;/
Oczywiscie mowa jest o dniu 26 LUTY.
Jeszcze raz przepraszam za pomylke
Nie no spoko

Sesja wykańcza człowieka. Na szczęście mam już to za sobą.

pawlak63 napisał(a):26 LUTY

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Skoro wypowiadam się już tutaj to może mi pomożecie... Co muszę zrobić aby mieć w profilu region Kielce czy świętokrzyskie??

DamianSzatan666 napisał(a):Skoro wypowiadam się już tutaj to może mi pomożecie... Co muszę zrobić aby mieć w profilu region Kielce czy świętokrzyskie??
Takiego regionu w ogóle nie ma na liście (tworzonej przez administratora). Być może ma to związek z tym, że nie mamy przedstawiciela regionalnego.
czyli takie buty... no niestety...

Klub Mx-5 Polska będzie organizował zlot w Miedzianej górze, na razie zbierają tylko mx-5, ale jakby brakowało ludzi będą brali jak leci. Tutaj link do tematu na forum mx-5:
http://www.mx-5.pl/viewtopic.php?t=7823&postdays=0&postorder=asc&start=0
Gdyby brakowało ludzi to jeszcze Was poinformuje
http://www.mx-5.pl/viewtopic.php?t=7823&postdays=0&postorder=asc&start=0
Gdyby brakowało ludzi to jeszcze Was poinformuje
- Od: 9 sty 2011, 14:18
- Auto: Mazda mx-5 NA
Volvo V70
Co od niechcenia?
Po prostu potrzeba minimum 30 samochodów, będzie 29 to będą potrzebować 1 osoby, ja przeglądam forum mx-5 codziennie to mogę dać znać czy będą miejsca, czy nie bo reszta ludzi z klubu też na pewno ma znajomych, którzy chcieli by pojechać nie mając mx-5, a kto pierwszy ten lepszy.
Po prostu potrzeba minimum 30 samochodów, będzie 29 to będą potrzebować 1 osoby, ja przeglądam forum mx-5 codziennie to mogę dać znać czy będą miejsca, czy nie bo reszta ludzi z klubu też na pewno ma znajomych, którzy chcieli by pojechać nie mając mx-5, a kto pierwszy ten lepszy.
- Od: 9 sty 2011, 14:18
- Auto: Mazda mx-5 NA
Volvo V70