PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
No ciekawa propozycja
jestem za tylko może niech reszta się wypowie.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Ja się piszę
Marcin, ustalcie z Elą na która godzinkę, zebysmy mogli się zebrać w Płocku odpowiednio wcześnie i wyjechać wspólnie do Was 
Karolewo za Duninowem
Kadlub napisał(a):BTW. jeszcze jedno:
Gdzie mieszkasz?
Karolewo za Duninowem
Ja myślę, że możecie się spotkać normalnie (czytaj 12.00), to zanim się zbierzecie i dojedziecie do nas będzie koło 13-ej, a obiad zrobi się na drugą. Wstępna propozycja, to prawdziwna domowa pizzówa z całą masą dodatków, gruba na ok. 10cm i z własnej roboty sosami, ewentualnie wytrawne naleśniki z mięsem mielonym, sosem a'la spaghetti i serem. Jeśli są jakieś inne propozycje, to piszcie
Pozdrówki
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
toster01 napisał(a): Wstępna propozycja, to prawdziwna domowa pizzówa z całą masą dodatków, gruba na ok. 10cm i z własnej roboty sosami, ewentualnie wytrawne naleśniki z mięsem mielonym, sosem a'la spaghetti i serem. Jeśli są jakieś inne propozycje, to piszcie
Mnie to w zupelności wystarczy
No to szykuje się uczta
.
Ps. Mam zabierać ze sobą nóż i widelec
A żeby tradycji stało się zadość, każdy musi mieć zdjęcia w czasie konsumpcji 
Ps. Mam zabierać ze sobą nóż i widelec

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
To Ela nie może dostać aparatu w ręce, bo nie umie takich fotek robić, ostatnio darowała Michałowi a to niewybaczalny brak taktu i wyczucia 

- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
maciekpodole napisał(a):A żeby tradycji stało się zadość, każdy musi mieć zdjęcia w czasie konsumpcji
Tradycja zapoczątkowana chyba przez Thora

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):maciekpodole napisał(a):A żeby tradycji stało się zadość, każdy musi mieć zdjęcia w czasie konsumpcji
Tradycja zapoczątkowana chyba przez Thora
Nie chyba, a na pewno

Ok w takim razie ustalamy: niedziela, godz. 12:00, zbiórka tym razem na parkingu pod teatrem, wyjazd najpóźniej 12:30.
Marcin potwierdź tylko, czy na pewno się spotykamy
Kadlub napisał(a):to na 99% widzimy sie w niedziele
Spoko. Małżonka mówi, że będą naleśniki, ale trzeba będzie 2 farsze zrobić, bo my jemy ostre w ch..., a nie każdy takie lubi. Można by zrobić listę, kto się pisze na łagodne, a kto na ostre
toster01 napisał(a):Spoko, już zaradziliśmy, zrobi się jeden farsz, a dwa rodzaje sosów
Może być
Na pierwszej stronie ostateczna godzina spotkania i wyjazdu, nie ma już od tego odwołania
THOR napisał(a):Może być
Co [cenzura]?! Może być? Musi być i w dodatku musi być dobrze
Te! Ojciec!? Ja żem się właśnie doczytał