BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Wiosna idzie 
mily200 napisał(a):specjalnie dla naszego Krzysia ps. szkodnika
Ktoś się żenił?
Piotruś napisał(a):Ktoś się żenił?
teraz w plsce w gmachu budynku opery nowava daja slub gejom

–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
da sie zrobic
karaś napisał(a):szkodnik_byd napisał(a):daja slub gejom
co za zlamasy i nie zaprosili nas na swoj slub![]()
MEGAFOCH – jak wodka sie leje na weselu to swietej trojcy bydgoskiego teamu nie zaprosza

Witam Szanownych kolegów
Pytanko.
Często jeżdżę przez Bydgoszcz (ostatnio codziennie) i słyszałem na radyjku że śmiga po Waszym mieście nieoznankowana Skoda z miśkami.Wiem że jest w sedanie i czerwona,ale jakie ma blaszki?Orientuje się ktoś?
Dzięki z góry.
Pytanko.
Często jeżdżę przez Bydgoszcz (ostatnio codziennie) i słyszałem na radyjku że śmiga po Waszym mieście nieoznankowana Skoda z miśkami.Wiem że jest w sedanie i czerwona,ale jakie ma blaszki?Orientuje się ktoś?
Dzięki z góry.
Marcin napisał(a):Skoda z miśkami
ponoc na podstawie tego co pisza na "Wortal Polskie Tablice Rejestracyjne" "CB 65014
CB 4845E
– Skody Octavia koloru szarego z wideorejestratorami"
oraz
"CBY S199 – niebieska Skoda Fabia hatchback, bardzo możliwe, że to nieoznakowany radiowóz (2 antenki i na siedzeniu kierowcy kamizelka odblaskowa)."
a z mojego doswiadczenia to smiga jedna czerwona FABIA w hatchbacku ale nie pamietam blach
no ladnie,
Marcin napisał(a):Często jeżdżę przez Bydgoszcz (ostatnio codziennie)
lepiej bys sie nie przyznawal i do kolegow sie nie odezwiesz, a o pomoc wolasz
karaś napisał(a):CB 4845E
– Skody Octavia koloru szarego z wideorejestratorami"
oraz
"CBY S199 – niebieska Skoda Fabia hatchback, bardzo możliwe, że to nieoznakowany radiowóz (2 antenki i na siedzeniu kierowcy kamizelka odblaskowa)."
To mówisz na terenie Bydgoszczy,tak?
karaś napisał(a):Wortal Polskie Tablice Rejestracyjne
Czego się mozna stamtąd dowiedzieć?Np. blachy nieoznakowanych misiaków?
Bardzo czesto się ktoś pyta:"gdzie krąży czerwona Fabia
karaś napisał(a):lepiej bys sie nie przyznawal i do kolegow sie nie odezwiesz, a o pomoc wolasz
Nie widze problemu
Jak tylko bede leciał przez Wasze miasto to dzień wczesniej dam znać i mozemy się styknąć na mikrospota.
Bywam róznie.Czasem tylko przelotem,a czasem na Fordońską/teren byłego Rometu do Teleplanu albo do Anne Marie (czy jakos tak)
mily200 napisał(a): z 21 pkt na koncie nie jest ciekawie
No to kupuj chłopie CB radio!Naprawde polecam jako "antymandat"
Siw-y napisał(a):idź na ten dodatkowy kurs/szkolenie...zawsze to 6 pkt mniej
Dokładnie,tym bardziej że do
mily200 napisał(a):lipca
blisko nie jest.
To jak?w razie jak bede przelatywał to dawać Wam znać i sie na chwile spotkamy?
ja slyszalem ze maja sie w bydzi pojawic vectry ale nie wiem od kiedy a fabie i octavie potwierdzam 
szkodnik_byd napisał(a):pojawic vectry
Ja juz widziałem.W okolicach Gniezna jeździ czarna,o ile dobrze pamiętam jest w kombi.Nie znam się na nowinkach Opla ale chyba jeden z najnowszych modeli.
Jak już o tym Gnieźnie,to warto wspomnieć o Daewoo Leganza w kolorze "butelkowej" zieleni,wypolerowanej jakby na zlot jechali
Marcin po mieście sexu i biznesu śmiga w pip nieoznakowanych łapaczy. Fabię, o której piszesz, masz tu:
Jak będziesz – daj cynk.

Jak będziesz – daj cynk.
Piotruś napisał(a):Marcin po mieście sexu i biznesu śmiga w pip nieoznakowanych łapaczy. Fabię, o której piszesz, masz tu:
Jak będziesz – daj cynk.
Piotruś ale to jest samochodzik straży miejskej, która chyba nie ma już obecnie możliwości obienia fotek tym samochodem z uwagi na problem z legalizacją pomiarową tego urządzenia. Fotka tej Fabi zrobiona zresztą pod moją starą chatą przy ul. Fordońskiej po przeciwnej stronie "Kabla" hehe

W dodatku stoi źle zaparkowana

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008