BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
piotr_szp napisał(a):Witam.
Mam nadzieję że następnym razem nie będę w pracy!!
Zmienię i po kłopocie.
mily200 napisał(a):[tiiit] szkoda że niemogłem byc
Macie sie poprawic na nastepny raz
Less roof, more fun

farciarz napisał(a):Ja chciałbym serdecznie podziękować ekipie bydgoskiej jak i oczywiście Malutkiej i Siwemu za przybycie
Już ci mówiłam, że nie ma za co dziękować-obiecałam-przyjechałam

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
(...) Wczoraj nawiedził Bydgoszcz Jacol, co było okazją do spotkanka, powariowania na kartingach i wypicia jakiegoś piwka
Fotki poniżej:

Fotki poniżej:
Kurde jak mi się sesja skończy, to muszę was odwiedzić bo już się stęskniłem
Powdychalibyśmy podtlenku azotu
Uuuuuu... Jacol widzę, że nie próżnujesz...
Uuuuuu... Jacol widzę, że nie próżnujesz...
Nie liczy się cel, liczy się podróż...

- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki napisał(a):Kurde jak mi się sesja skończy, to muszę was odwiedzić bo już się stęskniłem
Kurcze z Tobą zawsze
letkoletki napisał(a):Uuuuuu... Jacol widzę, że nie próżnujesz...
Chłopak daje radę
karaś napisał(a):Jacol GEEEEEJ'u co za sexy torebka
Karaś geju, to nie jest żadna torba czy torebka, tylko kurcze porządna dziewczyna
Piotruś napisał(a):Wczoraj nawiedził Bydgoszcz Jacol, co było okazją do spotkanka, powariowania na kartingach i wypicia jakiegoś piwka
Dzięki że się pojawiłeś pomimo takiego spontana, i dzięki za wyprowadzenie mnie na dobrą droge o 5rano
letkoletki napisał(a):Uuuuuu... Jacol widzę, że nie próżnujesz... oczko
Jakaś sugestia?
Piotruś napisał(a):Chłopak daje radę zeby
Staram się...
karaś napisał(a):Jacol GEEEEEJ'u co za sexy torebka![]()
Tam trzymam klucze od mx'a, zapasową butle podtlenku, oraz Durexy na wypadek spotkania z toba MASTER GEJU
Piotruś napisał(a):Karaś geju, to nie jest żadna torba czy torebka, tylko kurcze porządna dziewczyna oczko
Oj chyba ktoś za dużo coli wypił
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
mily200 napisał(a):Jacol new girl co?
New friend
mily200 napisał(a):Dlaczego wcześniej nie można się dowiedziec że coś się dzieje tylko po fakcie wiadomo smutny
Sorki, ale to był totalny spontan, po prostu w 10 min zdecydowałem ze jade do BDG, dojechałem w 1,5h, jeden telefon do Piotrusia i za 15 min spotkanie, tak to wygladało
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Widac, ze Jacol ma pełne rece roboty
hehe i to doslownie
Ja bylem wczoraj ubabrany od dlubaniny w garazu i nie moglem podjechac, za to wy mieliscie /invite +all #sloneczna13 .
Dalbym wam cif do reki, szmatke i byscie sie na cos przydali
Ja bylem wczoraj ubabrany od dlubaniny w garazu i nie moglem podjechac, za to wy mieliscie /invite +all #sloneczna13 .
Dalbym wam cif do reki, szmatke i byscie sie na cos przydali
Less roof, more fun

mX-MEN napisał(a):Czyli girlfriend zeby
Mieszka w Liverpoolu
Fiveopac napisał(a):Ja bylem wczoraj ubabrany od dlubaniny w garazu i nie moglem podjechac
bla bla bla, trzeba było nie suszyc włosów
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):dojechałem w 1,5h,
przez taki kawal drogi obdzwonilbym polowe klubu z calego kujawsko pomorskiego
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):przez taki kawal drogi obdzwonilbym polowe klubu z calego kujawsko pomorskiego zeby
byłem zajęty
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)