SKIERNIEWICE – spotkania regionalne
niestety w związku na mało frekwencje postanowiliśmy zmienić nasze spotkania i odbywać sie będą raz w miesiącu
....w takim wypadku sportanie odbędzie sie 5.10.2007 godzina ta sama oraz miejsce nie uległo zmianie
To chyba jakieś fatum.
W biały dzień, na moich oczach na parkingu pod blokiem, sąsiad wjechał w moją MADZIE.
Uszkodzenia są niewielkie ale mimo wszystko lakiernik musi się tym zająć.
Może ktoś wie u kogo można w Skierniewicach dobrze zrobić drobne naprawy lakiernicze??
Nadmieniam że płaci ten łoś co mi to zrobił.
W biały dzień, na moich oczach na parkingu pod blokiem, sąsiad wjechał w moją MADZIE.
Uszkodzenia są niewielkie ale mimo wszystko lakiernik musi się tym zająć.
Może ktoś wie u kogo można w Skierniewicach dobrze zrobić drobne naprawy lakiernicze??
Nadmieniam że płaci ten łoś co mi to zrobił.
TRZMIEL
- Od: 9 mar 2007, 20:44
- Auto: Mazda 6 2002
Witam wszystkich fanów mazd...
Od września jestem szczęśliwym posiadaczem pięknej mazdy MX-3
a dopiero dzisiaj trafiłem na to forum tak więc witam serdecznie i chętnie podjade na jakiś spocik w skierkach tylko czekam na jakiś konkretny termin(najlepiej jakby to było na weekendzie bo od pon do czw jestem w łodzi).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 8 sty 2008, 02:23
bardzo chetnie bym przyjechal ale obecnie jestem w anglii tutaj jest bardzo duzo mazd ja niedlugo zamienie swoja 626 na 6 pozdrawiam narazie
- Od: 3 paź 2007, 18:16
- Auto: mazda 626 comprex 1996r
Hej, przepraszam ze sie wam wcinam w temat ale mam pytanko
A wlasciwie mala prosbe. Czy ktos z was ma blisko do Zyrardowa? Jestem w trakcie poszukiwania mazdy, w dziale "kupuje Mazde" zalozylam swoj temat i chlopacy twierdza ze ta Mazda jest godna uwagi:
http://moto.allegro.pl/item307493465_ma ... uper_.html
Czy ktos z was byl by tak mily i mogl ja obejrzec na zywo? I zdac mi relacje

Czy ktos z was byl by tak mily i mogl ja obejrzec na zywo? I zdac mi relacje
- Od: 1 lut 2008, 11:52
- Auto: 323F ( BA ) '97
Witam.
Chciałbym Was Wszystkich zaprosic 29 czerwca na Piknik Rodzinny Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej do Barkowic Mokrych nad Zalewem sulejowskim.
Dodatkowo zapraszam na nasze forum gdzie znajdziecie wszystkie informacje co do Pikniku.
Jesli ktos bedzie chciał przyjechac dzien wczesniej w sobote i nocowac jest taka mozliwosc.
Koszt od namiotu 15 zł.
Jest ochrona nikt nic nikomu nie zrobi i nic nie zginie.
Obiekt jest ubezpieczony i zabezpieczony.
Własciciel obiektu caly czas jest tam i ma szybkie dzialanie jesli cos dzieje sie złego.
Co do przyjazdu w sobote.
Jest tamtez pole namiotowe czyli wlasciciel kieruje odrazu na pole namiotowe tylko prosze zaznaczyc ze Państwo przyjechali na niedzielny Zlot Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej.
W niedziele rano juz powinnismy zabezpieczac i rezerwowac parking na ktorym bedziemy mogli zaparkowac i np posiedziec na kocykach
Wjazd samochodem na teren obiektu kosztuje 5 zł.
Dodatkowo jest tam wypzyczalnia sprzetu plywajacego-rowery wodne,kajaki,lódki ale na karte wedkarska lub pływacką,jest boisko do piłki plazowej,jest bar w ktorym jest jedzonko i napoje dla spragnionych.
Jest duzo zieleni i jest sie gdzie schowac przd słoncem.
Jest plaza wiec bedzie mozna sie popluskac.
Jak ktos lubui wedkowac mozna łowić sobie rybki.
Jest miejsce na ognisko i jak ktos chce zabrac gril to tez moze rozpalic go bez zadnego problemu.
Tak wiec zapraszam Wszystkich 29 czerwca do miejscowosci Barkowice Mokre na Pole Namiotowe U Bosmana.
Od miejsca tego co miało byc początkowo jak mówił Artur Balon 323f jest to dalej o 4 km ale bedzie bezpieczniej i jest wiele atrakcji.
Jest miejsce na ognisko tak wiec wszystko mam pod ręką.
A w miare upływu bede wklejał zdjecia z Barkowic Mokrych.
Pozdrawiam.
Zjezdzajac z drogi krajowej nr. 12 jedziemy tak jak mówiłem zarz w prawo i kierujemy sie na Barkowice Mokre. Przejezdzamy na początku całe barkowice i na koncu przed kapliczką skręcamy w lewo tak jak na zdjeciu.
Od tej kapliczki jedziemy jakies 2,5 – 3 km malowniczą okolica do nastepnej kapliczki w Barkowicach Mokre i skręcamy za tą kapliczką w prawo :
Okolice Barkowic Mokrych:
Jadąc od 2 kapliczki mamy jakies 1,5 km drogę asfaltową i w pewnym momencie konczy sie ona i wjezdzamy na drogę z tłucznia wapiennego od tego miejsca około 100 m skęcamy w prawo i widac bedzie wjazd na Pole Namiotowe u Bosmana :
A tu cennik:
A tak wygląda wszystko na miejscu :
Zapraszmy.
Chciałbym Was Wszystkich zaprosic 29 czerwca na Piknik Rodzinny Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej do Barkowic Mokrych nad Zalewem sulejowskim.
Dodatkowo zapraszam na nasze forum gdzie znajdziecie wszystkie informacje co do Pikniku.
Jesli ktos bedzie chciał przyjechac dzien wczesniej w sobote i nocowac jest taka mozliwosc.
Koszt od namiotu 15 zł.
Jest ochrona nikt nic nikomu nie zrobi i nic nie zginie.
Obiekt jest ubezpieczony i zabezpieczony.
Własciciel obiektu caly czas jest tam i ma szybkie dzialanie jesli cos dzieje sie złego.
Co do przyjazdu w sobote.
Jest tamtez pole namiotowe czyli wlasciciel kieruje odrazu na pole namiotowe tylko prosze zaznaczyc ze Państwo przyjechali na niedzielny Zlot Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej.
W niedziele rano juz powinnismy zabezpieczac i rezerwowac parking na ktorym bedziemy mogli zaparkowac i np posiedziec na kocykach
Wjazd samochodem na teren obiektu kosztuje 5 zł.
Dodatkowo jest tam wypzyczalnia sprzetu plywajacego-rowery wodne,kajaki,lódki ale na karte wedkarska lub pływacką,jest boisko do piłki plazowej,jest bar w ktorym jest jedzonko i napoje dla spragnionych.
Jest duzo zieleni i jest sie gdzie schowac przd słoncem.
Jest plaza wiec bedzie mozna sie popluskac.
Jak ktos lubui wedkowac mozna łowić sobie rybki.
Jest miejsce na ognisko i jak ktos chce zabrac gril to tez moze rozpalic go bez zadnego problemu.
Tak wiec zapraszam Wszystkich 29 czerwca do miejscowosci Barkowice Mokre na Pole Namiotowe U Bosmana.
Od miejsca tego co miało byc początkowo jak mówił Artur Balon 323f jest to dalej o 4 km ale bedzie bezpieczniej i jest wiele atrakcji.
Jest miejsce na ognisko tak wiec wszystko mam pod ręką.
A w miare upływu bede wklejał zdjecia z Barkowic Mokrych.
Pozdrawiam.
Zjezdzajac z drogi krajowej nr. 12 jedziemy tak jak mówiłem zarz w prawo i kierujemy sie na Barkowice Mokre. Przejezdzamy na początku całe barkowice i na koncu przed kapliczką skręcamy w lewo tak jak na zdjeciu.

Od tej kapliczki jedziemy jakies 2,5 – 3 km malowniczą okolica do nastepnej kapliczki w Barkowicach Mokre i skręcamy za tą kapliczką w prawo :

Okolice Barkowic Mokrych:

Jadąc od 2 kapliczki mamy jakies 1,5 km drogę asfaltową i w pewnym momencie konczy sie ona i wjezdzamy na drogę z tłucznia wapiennego od tego miejsca około 100 m skęcamy w prawo i widac bedzie wjazd na Pole Namiotowe u Bosmana :

A tu cennik:

A tak wygląda wszystko na miejscu :

Zapraszmy.
DC CARS
faktycznie coraz więcej Mazd w Skierkach i okolicy .
Czyli w 1 piątek września można zawitać na spotkanko ?
Kupiłem ostatnio 323f '98r srebrny.
Z czasem napisze coś więcej na forum.
–
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Czyli w 1 piątek września można zawitać na spotkanko ?
Kupiłem ostatnio 323f '98r srebrny.
Z czasem napisze coś więcej na forum.
–
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
- Od: 31 lip 2008, 07:01
- Auto: 323 f BA 1,5 DOHC '98r
Przesyłam zaproszenie od Mańka z Klubu Mitsubishi do wspólnej zabawy.
Mam nadzieje ze My Swoją grupą Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej, łódzkiej i innych Ziem zgromadzimy sie licznie na tej imprezie.
Tym bardziej ze wspólnie z Mariuszem pracuję zawodowo, działamy w Automobilklubie dzielnie promując Nasze Kluby
ZAPROSZENIE
K L U B M I T A U T O
Serdecznie zaprasza na I X zlot
samochodów MITSUBISHI
Spotkanie odbędzie się 7 września 2008 roku
o godzinie 14 – tej. w Piotrkowie Trybunalskim
przy ul. Michałowskiej 33.
Program zlotu:
– Powitanie zlotowiczów po JAPOŃSKU.
– Wybór najciekawszego auta zlotu.
– Prezentacja dragsterów MITSUBISHI z możliwością
ich wypróbowania.
– Konkursy sprawnościowe i zręcznościowe.
– Jazdy terenowe Mitsubishi Pajero.
– Grill , ognisko oraz dobra muzyka.
– Dla najmłodszych do dyspozycji boisko do gry
w piłkę nożną i siatkówkę.
Więcej informacji pod tel. 0601-669-092 – Mariusz Klimczyk ( Maniek )
Mój znacie 606 108 208
Zapraszam i pozdrawiam.
Darek-dcc69
Mam nadzieje ze My Swoją grupą Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej, łódzkiej i innych Ziem zgromadzimy sie licznie na tej imprezie.
Tym bardziej ze wspólnie z Mariuszem pracuję zawodowo, działamy w Automobilklubie dzielnie promując Nasze Kluby
ZAPROSZENIE
K L U B M I T A U T O
Serdecznie zaprasza na I X zlot
samochodów MITSUBISHI
Spotkanie odbędzie się 7 września 2008 roku
o godzinie 14 – tej. w Piotrkowie Trybunalskim
przy ul. Michałowskiej 33.
Program zlotu:
– Powitanie zlotowiczów po JAPOŃSKU.
– Wybór najciekawszego auta zlotu.
– Prezentacja dragsterów MITSUBISHI z możliwością
ich wypróbowania.
– Konkursy sprawnościowe i zręcznościowe.
– Jazdy terenowe Mitsubishi Pajero.
– Grill , ognisko oraz dobra muzyka.
– Dla najmłodszych do dyspozycji boisko do gry
w piłkę nożną i siatkówkę.
Więcej informacji pod tel. 0601-669-092 – Mariusz Klimczyk ( Maniek )
Mój znacie 606 108 208
Zapraszam i pozdrawiam.
Darek-dcc69
DC CARS
Tomek, jak zauważyłeś frekwencja nie jest zabójcza, hmmm ale może by zrobić jakiegoś małego spocika w ten piątek......jak juz pewnie zauważyliście przez ostatnie 3 miesiące nie byłem, w październiku na początku nie podjadę......zmiana stanu cywilnego...