WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Ja ostatni tez mam w srode... Za tydzien
Wiec do zobaczenia w Forcie!
do zobaczyska! zapewne jak to bywa ostatnimi czasy, w Forcie będę na pewno, ale na nim moja podróż się skończy 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Globy napisał(a):Ja ostatni tez mam w srode... Za tydzienWiec do zobaczenia w Forcie!
Mam takie małe pytanko, czy ktokolwiek pojawi się w Jeff'sie?
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
- Od: 24 maja 2006, 13:03
- Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)
Malutka napisał(a):ja kibluje w pracy do 22 wiec napewno zajade wracajac...
To w takim razie i ja będę. Aidan a Ty?
Ktoś oprócz mnie będzie?
PS potrzebuję kupić kalendarz od kogoś, prawdopodobnie od Devila. Devil pojawisz się w Jeffsie?
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
- Od: 24 maja 2006, 13:03
- Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)
Raczej ja też się dziś pojawię,ale nie wiem o której bo póżnoi kończę robotę,także Malutka doskonale Cię rozumiem

– no właśnie ,bo ja chętnie kupię niebieskie podkładki pod tablice......iAnia napisał(a):Devil pojawisz się w Jeffsie?

- Od: 18 kwi 2004, 21:52
- Auto: Mazda 6 GH MZR-CD Wagon
no, niewiele nas wczoraj było ale chociaż miło było poznać Rafpru z Dominikiem (mam nadzieję, że nie pomyliłam się
) no i parę od mx-3 WE... (nie pamiętam Waszych imion). A poza tym wpadł Kompozytor ... no i niewielka reszta stałych bywalców.
Hmmm
aż strach zapytać – kto dotarł do Jeff`sa?
a poza tym jeszcze jedno: jak po spotkaniu polskiej jazdy w sobotę?

Hmmm
aż strach zapytać – kto dotarł do Jeff`sa?
a poza tym jeszcze jedno: jak po spotkaniu polskiej jazdy w sobotę?

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Witam chciałbym podziękować za przybycie "Kubutkom" pod stadion X-lecia gdzie z Burym próbowaliśmy okiełznać GTR-kę pomiędzy oponami, na szczęście nie złapaliśmy "taryfy" i było naprawdę super niestety jechalismy ze ślizgającym sie sprzęgłem więc poślizgać za bardzo sie nie dało. Chcieliśmy zajechać spotkac się za Wami ale jak dzwoniłem to juz sie zbieraliście.. szkoda
do następnego....
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
eeee... przepraszam, ale gdzie sie podzial wtorek? w Łodzi byc nie moglem, w zeszlym tygodniu tez, nastawilem sie na ten tydzien, a tu dzisiaj czytam, ze wtorek byl wczoraj.
jeszcze 5min temu dalbym sobie glowe [z przyleglosciami] uciac, ze dzis jest wtorek. a moze powinienem napisac: gdzie sie podzial poniedzialek? (bo niedziele jeszcze pamietam)
ech
... do zobaczenia (mam nadzieje) za tydzien...
jeszcze 5min temu dalbym sobie glowe [z przyleglosciami] uciac, ze dzis jest wtorek. a moze powinienem napisac: gdzie sie podzial poniedzialek? (bo niedziele jeszcze pamietam)
ech
- Od: 8 lis 2005, 23:16
- Auto: MX-6 2.5 V6
Violetka napisał(a):jak po spotkaniu polskiej jazdy w sobotę?
http://www.polskajazda.pl/index.php?a=f ... 3&strona=2
www.m4rcin.prv.pl
Poza tym jeszcze raz dzięki dla Jacyka

- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT
A wic tak na poczatek witam wszystkich bedacych na tym forum i interesujacymi sie spotkaniami!!
Mam taka propozycje co do spotkan bo widze ze nikt nie ma ochoty ruszyc tego tematu!
Wiec tak gdy wszystko przed zmianami tzn. BGC i i innymi wydarzeniami bylo ok to praktycznie spotykalismy sie pelnym skladem co tydzien ale widzac zainteresowanie i chec spotykania sie razem na spotach jest jak najbardziej w oplakanej kondycji pronuje aby na czas zimowo wiosenny spotykac sie raz lub dw razy w miesiacu bo niema sensu robienie ankiety i innych jakis ustalen skoro nikt sie nie zjawia po ustaleniu miejsca.
Bo widzac dzialania naszch przedstawicieli mazowsza to wszystko to co oni staraja sie zorganizowac idzie na marne moze to przez pogode mam nadzieje bo wiem ze atmoswera w dni cieplejsze jest jak najbardziej odpowiednia niz w dni zimowe gdzie wszyscy wszystko maja gdzies!! Jak np. ja ale staralem sie jak moglem i zdrowie mi na to pozwalalo!!
Lub jesli juz tak jest to spotykac sie raz w tygodniu na parkingu w tym Forcie pogadac z godzine zajarac i spadac do domu!!
A wiec taka jest moja propozycja jako klubowicza i prosze wszystkich nad zastanowieniem sie bo normalnie nie ma sensu organizowanie czegos jesli nie ma chetnych!!
To wszystko dzieki za przeczytanie tego smentnego posta!!
Pozdrawiam Dyziek!!
Mam taka propozycje co do spotkan bo widze ze nikt nie ma ochoty ruszyc tego tematu!
Wiec tak gdy wszystko przed zmianami tzn. BGC i i innymi wydarzeniami bylo ok to praktycznie spotykalismy sie pelnym skladem co tydzien ale widzac zainteresowanie i chec spotykania sie razem na spotach jest jak najbardziej w oplakanej kondycji pronuje aby na czas zimowo wiosenny spotykac sie raz lub dw razy w miesiacu bo niema sensu robienie ankiety i innych jakis ustalen skoro nikt sie nie zjawia po ustaleniu miejsca.
Bo widzac dzialania naszch przedstawicieli mazowsza to wszystko to co oni staraja sie zorganizowac idzie na marne moze to przez pogode mam nadzieje bo wiem ze atmoswera w dni cieplejsze jest jak najbardziej odpowiednia niz w dni zimowe gdzie wszyscy wszystko maja gdzies!! Jak np. ja ale staralem sie jak moglem i zdrowie mi na to pozwalalo!!
Lub jesli juz tak jest to spotykac sie raz w tygodniu na parkingu w tym Forcie pogadac z godzine zajarac i spadac do domu!!
A wiec taka jest moja propozycja jako klubowicza i prosze wszystkich nad zastanowieniem sie bo normalnie nie ma sensu organizowanie czegos jesli nie ma chetnych!!
To wszystko dzieki za przeczytanie tego smentnego posta!!
Pozdrawiam Dyziek!!
- Od: 15 mar 2006, 23:05
No coz temat walkowany juz kilkanascie razy i wszyscy wiemy jaki byl tego efekt
.
a ja jako ze jestem zwyklym forumowiczem nie mam zamiarau zabierac glosu w dyskusji/klutni...... .
A tak w ogole to nikt chyba nie podpisywal zobowiazania ze bedzie przyjezdzal na kazdy spot.....
to wszystko co mam do powiedzenia dziekuje![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dyziek napisał(a):A wiec taka jest moja propozycja jako klubowicza i prosze wszystkich nad zastanowieniem sie bo normalnie nie ma sensu organizowanie czegos jesli nie ma chetnych!!
a ja jako ze jestem zwyklym forumowiczem nie mam zamiarau zabierac glosu w dyskusji/klutni...... .
A tak w ogole to nikt chyba nie podpisywal zobowiazania ze bedzie przyjezdzal na kazdy spot.....
to wszystko co mam do powiedzenia dziekuje
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):a ja jako ze jestem zwyklym forumowiczem nie mam zamiarau zabierac glosu w dyskusji/klutni...... .
nikt sie nie kloci-Dyziek wyrazil swoje zdanie
Marcin nie ma znaczenia czy jestes forumowiczem, klubowiczem itd – bierzesz udzial w zyciu Klubu wiec uwazam ze wrecz powinienes wyrazic swoje zdanie-bo nie uwierze ze zadnego nie masz
nikt nie mowi o zobowiazaniach przyjezdzania na spoty, zrozumiale ze nie kazdy moze czy chce przyjezdzac co tydzien, ale wyraznie widac ze nie tyle frekfencja co samo zainteresowanie spotkaniami i tematem Warszawskim spada na leb...moze Wam sie juz przejadlo?

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Ok, napiszę jak to widzę.
Tak jak Ci to wczoraj Madziu powiedziałem, coś się w spotkanich warszawskich skończyło.
Gdzieś ulotniło się to co nas (a przynajmniej mnie) przyciągało na te spotkania.
Stało sie to po zamknięciu BGC'a. Chyba straciliśmy jakiś punkt zaczepienia, którym było to miejsce...
Odnosząc się do wypowiedzi Dyźka, to zmniejszenie częstotliwości spotkań może (ale nie musi) spowodować ich zupełny zanik.
Na dzień dzisiejszy odpowiada mi opcja cotygodniowych krótkich spotów w Fort Wola beż jeżdżenia po knajpach.
Co dalej, zobaczymy...
Tak jak Ci to wczoraj Madziu powiedziałem, coś się w spotkanich warszawskich skończyło.
Gdzieś ulotniło się to co nas (a przynajmniej mnie) przyciągało na te spotkania.
Stało sie to po zamknięciu BGC'a. Chyba straciliśmy jakiś punkt zaczepienia, którym było to miejsce...
Odnosząc się do wypowiedzi Dyźka, to zmniejszenie częstotliwości spotkań może (ale nie musi) spowodować ich zupełny zanik.
Na dzień dzisiejszy odpowiada mi opcja cotygodniowych krótkich spotów w Fort Wola beż jeżdżenia po knajpach.
Co dalej, zobaczymy...
- Od: 14 sty 2006, 13:12
Nie ma co szukać dziury w całym, albo doszukiwać się nieracjonalnych powodów ... każdy ma swoje lepsze/gorsze dni, mniejsze/większe obowiązki
ja ze swojej strony na dzień dzisiejszy będę pojawiać się na 99% w Forcie w każdy wtorek, chociażby po to, aby zamienić parę słów z tymi, którzy również będą mieli ochotę/potrzebę tam zajrzeć
w moim przypadku jeżdżenie w tygodniu gdziekolwiek dalej i przesiadywanie do późnych godzin wieczornych absolutnie nie wchodzi w grę z powodów widocznych pod nickiem
nie będę brać udziału w żadnych ankietach, ponieważ są one kompletnie bez sensu (przynajmniej na razie), ludzie w nich głosują nie zdając sobie sprawy z konsekwencji swego wyboru ... myślę, że wiecie o czym piszę bo przekonaliśmy się o tym nie raz
w każdym razie, jakiekolwiek decyzje podejmiecie, ja się zawsze postaram dostosować w miarę moich sił – mam na myśli to, czy po "zbiórce" będziecie jeździć gdzieś dalej czy nie
... i nie dramatyzować mi tutaj bo w życiu są gorsze chwile
ja ze swojej strony na dzień dzisiejszy będę pojawiać się na 99% w Forcie w każdy wtorek, chociażby po to, aby zamienić parę słów z tymi, którzy również będą mieli ochotę/potrzebę tam zajrzeć
w moim przypadku jeżdżenie w tygodniu gdziekolwiek dalej i przesiadywanie do późnych godzin wieczornych absolutnie nie wchodzi w grę z powodów widocznych pod nickiem
nie będę brać udziału w żadnych ankietach, ponieważ są one kompletnie bez sensu (przynajmniej na razie), ludzie w nich głosują nie zdając sobie sprawy z konsekwencji swego wyboru ... myślę, że wiecie o czym piszę bo przekonaliśmy się o tym nie raz
w każdym razie, jakiekolwiek decyzje podejmiecie, ja się zawsze postaram dostosować w miarę moich sił – mam na myśli to, czy po "zbiórce" będziecie jeździć gdzieś dalej czy nie
... i nie dramatyzować mi tutaj bo w życiu są gorsze chwile

Violetka napisał(a):każdy ma swoje lepsze/gorsze dni, mniejsze/większe obowiązki
przeciez to jest logiczne i nikt od nikogo nie wymaga zeby byl na spotkaniach co tydzien!!
szczerze-dla mnie ankiety w takiej formie w jakiej sie teraz przedstawiaja rowniez sa beznadziejne...najlepszym przykladem jest wczorajszy Jeff's
Violetka napisał(a): nie dramatyzować mi tutaj
nie dramatyzuje, ale czuje sie odpowiedzialana za spotkania Warszawskie i widze ze nie najwyrazniej nie spelniaja one oczekiwan. bardzo bym chciala zeby reszta grupy wypowiedziala sie szczerze i dobitnie w tym temacie tak jak zrobii to Viola Dyziek i Overkill-za co bardzo wam dziekuje
powtorze po raz enty- to my tworzymy ten Klub- nauczmy sie ze soba rozmawiac, nie bojmy sie rzucac nowych propozycji i pomagac we wcielaniu ich w zycie.... itd

good girls go to heaven bad girls go everywhere...