PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Witam. Jestem nowy. Właśnie zarejestrowałem się. Postaram się podjechać nad wisłę na zlot jak będę mógł. Poprzednio jeździłem Hondą a teraz okazyjnie kupiłem Madzię. Pozdrawiam i do zobaczenia na spocie.
-
Destro
Destro napisał(a):Witam. Jestem nowy. Właśnie zarejestrowałem się. Postaram się podjechać nad wisłę na zlot jak będę mógł. Poprzednio jeździłem Hondą a teraz okazyjnie kupiłem Madzię. Pozdrawiam i do zobaczenia na spocie.
Witamy, witamy i jutro czekamy
Dzięki wszystkim tym, którzy byli za przybycie
Prawdę mówiąc nie spodziewałem się takiej frekwencji i dlatego nie miałem aparatu
Waldek z Karolą miło było po długim czasie się z Wami spotkać
Trochę go minęło
Co do dzisiejszej akcji jest super
Pizzeria na piątkę, myślę, że mamy kolejną fajną knajpkę na zimne spoty

Waldek z Karolą miło było po długim czasie się z Wami spotkać

Pizzeria na piątkę, myślę, że mamy kolejną fajną knajpkę na zimne spoty
Miło nam niespodziankę zrobili znajomi z Włocławka ostatnio mało nas ludzi odwiedza spoza okręgu płockiego ( nie lubią nas czy co?
). Także długo niewidziany kolega z Płońska się pojawił. Pogoda akurat dopisała można było sesje zrobić. Jak następnym razem mamy jechać do tego lokalu to dajcie znak wcześniej to przyjdę (bo to niedaleko mnie) i sobie w spokoju piwko wypije
.

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a): ostatnio mało nas ludzi odwiedza spoza okręgu płockiego ( nie lubią nas czy co?). .
Może tak się dzieje dlatego, że poza dwoma wyjazdami Kery i Thora, my nigdy do nikogo nie jeździmy? Może warto by się nad tym zastanowić? Wczoraj był dzień na lenia w wykonaniu moim i małżonki, bo ostatni trochę za intensywnie w pracy było i w końcu nadszedł ten moment, że trzeba było odpocząć. Mimo wszystko uważam, że to trochę samolubne z naszej strony, liczyć, że nas będą ludzie odwiedzali, a potem nic nie robić i czekać cichaczem na kolejną wizytę?
P.S. Maćku, czy mógłbyś nie wnosić na forum płockiej nomenklatury i jak już nie używasz znaków ą, ę i tak dalej, to chociaż nie zamieniać ich na wieśniackie "o"? Sorki za uwagę, ale strasznie tego u płockierów nie lubię i kojarzy mi się z dresikami-cwaniakami zaczepiającymi ludzi na Tumskiej bez powodu.
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
kera napisał(a):Marcin dobrze napisał. Niestety ale takie są reali jeżeli my nigdzie nie jeździmy to poco ktoś ma przyjeżdżać do nas.
No przeciez Ty i Michał ostatnio nas odwiedziliscie
Na zlocie rozmawialem z THORem i zapowiedzial powtorke z rozrywki na wypad do Warszawy.
Nie wie co prawda kiedy to nastapi ale jest zainteresowany pograniem w pilke na hali. Bo teraz zima i na zamkniety obiekt przechodzimy. Jak bedzie sie wybierał to pewnie bedziecie wiedziec wiec mozecie wtedy przyjechac mocniejszą ekipą. Nie koniecznie wszyscy muszą grac.
Co do przyjazdu do Was to pewnie znow Was jakos nawiedzimy. Na dzien dzisiejszy nie mam pojecia kiedy to nastapi. Damy znac jak cos.
Pozdro dla Was od nas
-
Szalotka
Pewnie po 5 minutach na zawał zejdę, bo taką ekstra formą odwdzięczyły mi się faje i alkohol
, ale pograć by się chciało
. Kiedy tą halę wynajmujecie?

- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Jeszcze w tym roku chcemy przynajmniej ze dwa razy pograc.
I od nowego roku z raz w miesiacu, moze dwa. Zalezy jak z chetnymi bedzie a raczej z ich czasem wolnym
I od nowego roku z raz w miesiacu, moze dwa. Zalezy jak z chetnymi bedzie a raczej z ich czasem wolnym
-
Szalotka
Maciek, coś się z pewnością wymyśli, żeby dojechać, w końcu przyjdzie taki czas 
A teraz nasze podwórko – niedziela spocik ?
A teraz nasze podwórko – niedziela spocik ?
Jestem za, tylko niedługo trzeba będzie zmienić miejsce spotkań bo pogoda już coraz bardziej zimowa.
maciekpodole napisał(a):Jestem za, tylko niedługo trzeba będzie zmienić miejsce spotkań bo pogoda już coraz bardziej zimowa.
No ja mysle, że na dzień dzisiejszy to już tylko zaczynać spoty w galerii, tylko której ? Wisła czy Mazovia ? W Mazovii lepsze żarełko, chyba, że gdzieś pojedziemy, o ile wogóle pojedziemy
To spotykamy się w galerii Wisła o 12 a potem najwyżej przeniesiemy się do Mazovii i ustalimy miejsce kolejnych spotkań 
Ok w takim razie zapisuje – niedziela 24.10.2010. – parking galerii Wisła godz. 12:00.
Zajrzyjcie też do wątku o gadżetach, został odblokowany i przydałoby się Wasze zdanie tam
Zajrzyjcie też do wątku o gadżetach, został odblokowany i przydałoby się Wasze zdanie tam
A w którym temacie? Nigdy tam nie zaglądałem, więc nie wiem co jest świeżym, a co starym tematem. Co do spota, to postaram się być, chociażby, żeby przekazać Krzychowi kasę. Pozdrówki