życzy Jacol (pewnie reszta ekipy też się dopisuje do życzeń, ale to już pewnie sami dopiszą
WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
Ludziska jako że nasz prywatny PR, znaczy się mX-MEN ma jutro urodziki, to wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, wiecej miłości dla mazdy (odstaw ten motor
), kasiorki, zwariowanych pomysłów, spełnionych marzeń i takie tam
życzy Jacol (pewnie reszta ekipy też się dopisuje do życzeń, ale to już pewnie sami dopiszą
)
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Zdrowia MX 
Wsio najlepszego od ekipy z Brodnicy! 
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
ZDRÓWKA
!!!!!!!!!!!!!!!

- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Dzięki bardzo Wszystkim którzy pamętali i tym którym sie jeszcze przypomni
30 lat minęło jak jeden dzień...
Mój syn skończył 3 latka...
Od 3 lat jestem na forum...
Mam dwie wspaniałe mazdy MX3 i 323F...
Moje IQ = 33...
...obstawić dziś mój szczęśliwy numerek w totka czy nie
30 lat minęło jak jeden dzień...
Mój syn skończył 3 latka...
Od 3 lat jestem na forum...
Mam dwie wspaniałe mazdy MX3 i 323F...
Moje IQ = 33...
...obstawić dziś mój szczęśliwy numerek w totka czy nie
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
mX-MEN napisał(a):Moje IQ = 33...

spóźnione, ale najlepszego
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):spóźnione...
Wcale nie
Wysłany: 23 Paź 2008 | 22:23
Jacol napisał(a):Ludziska jako że nasz prywatny PR, znaczy się mX-MEN ma jutro urodziki
Olka napisał(a):i niech podskoczy do 66
Może lepiej nie.Z taką inteligencją, to już dawno opuściłbym to forum wariatów

Ostatnio edytowano 24 paź 2008, 10:33 przez mX-MEN, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
ajjj sorki... to przez to moje 27 IQ
w takim razie najjjjjjjjjjjjj

w takim razie najjjjjjjjjjjjj

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
mX-MEN wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń

WSZYSTKIEGO DOBREGO MXMEN
ZDRÓWKO

wszystkiego naj naj naj mx-
men
TORUŃ – miasto upadłych aniołów
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
- Od: 30 wrz 2007, 20:53
- Auto: mazda 323f z5/96-speedkosiara
peugeot 1.6 118KM+NITRO
100 lat stary byku! Mi 30-stka mija za niecałe pół roczku 
Piotruś napisał(a):Mi 30-stka mija za niecałe pół roczku
mi za 6 lat ;p
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
dzisiaj bede przejezdzal przez wloclawek kolo godziny 15.15-15.30
jak by ktos widzial moja 323fba ctr37tw to trabnać i pomachac wjezdzam od strony azotow i na łódz sie kieruje. niestety nie mam czasu na pogaduchy morze innym razem. mile widziana eskorta przez miasto
pozdrawiam i dozobaczenia na jakims spocie moze wkoncu cos by si
e zrobilo w regionie bo ostatnio to straszna lipa
jak by ktos widzial moja 323fba ctr37tw to trabnać i pomachac wjezdzam od strony azotow i na łódz sie kieruje. niestety nie mam czasu na pogaduchy morze innym razem. mile widziana eskorta przez miasto
pozdrawiam i dozobaczenia na jakims spocie moze wkoncu cos by si
TORUŃ – miasto upadłych aniołów
- Od: 30 wrz 2007, 20:53
- Auto: mazda 323f z5/96-speedkosiara
peugeot 1.6 118KM+NITRO
igopatimari napisał(a):dzisiaj bede przejezdzal przez wloclawek kolo godziny 15.15-15.30
pozdrawiam i dozobaczenia na jakims spocie moze wkoncu cos by sie zrobilo w regionie bo ostatnio to straszna lipa
Niestety siedze w tych godzinkach w firmie
Moze po 16 wyjechałbym Ci na spotkanie
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
podobnie jak Artro, ciągle ta praca
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
Trochę OT ale o podróży od strony Azotów. Dziś na Toruńskiej koło godz. 9 rano babeczka dachowała na trawie hatchback'iem załadowanym po dach towarem, auto nie do rozpoznania, nie mialem czasu, żeby się zatrzymać i pstryknąć fotkę. Towar zajął całą przestrzeń kierowcy i przód pojazdu. Nadal nie kumam jak można tam dachować jadąc przynajmniej blisko przepisowej prędkości ale babka była tak w szoku, że siedziała przy lampie z daleka od auta z miną przerażenia i rozpaczy. Nie wiem czy była ranna i jak się wyczołgała i czy nie było więcej ofiar. Apeluję o ostrożność i rozsądek. Szkoda nas i naszych aut.