BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
hmm co do organizacji piatkowego dnia to mam imprezke w pracy
a sobota z rana jade do znina wybierac suknie slubna ale jak tylko wpasuje gdzies w miedzyczas imprezy klubowe bede na pewno
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Piątek, 04.01.2007 –> OLIMPIC BOWLING, ul. Toruńska,
godz. 20:45 –> od 21:00 do 22:30 gramy w kręgle (tor jest zarezerwowany na moje nazwisko), potem bawimy się.
Nie wolno zabierać samochodów! Obecność obowiązkowa!
godz. 20:45 –> od 21:00 do 22:30 gramy w kręgle (tor jest zarezerwowany na moje nazwisko), potem bawimy się.
Nie wolno zabierać samochodów! Obecność obowiązkowa!
malutka napisał(a):Piotruś Siwy chialby sie ze mna zabrac .... ?
...nie jestem zazdrosny, może

Piotruś napisał(a):...nie jestem zazdrosny, może haha

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):...no to wyjedziemy kolo 16.30-17 chyba ze sie szybciej urwie z pracybedziemy w kontakcie
Spoko, jakieś "Poznańskie Słowiki" przyturlają się za Tobą?
No niestety...Jeden Poznański Łabadz jest na delegacji w niemczech, a drugi pojawi sie dopiero w sobote...ale...zdziwisz sie bo poznanski akcent bedzie ze mna 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):to wyjedziemy kolo 16.30-17
to bedzie ciezko na czas dojechac z wawy tam na wyjezdzie wpiatki sa straszne korki
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Karasek stwierdził dziś w naszym codziennym rytuale: porannym wyzywaniu się na GG, że jak tylko wróci z podrywu lasek z LASKOwic – wpadnie 
Piotruś napisał(a):Karasek stwierdził dziś w naszym codziennym rytuale: porannym wyzywaniu się na GG, że jak tylko wróci z podrywu lasek z LASKOwic – wpadnie język
Samemu czy z krabem?

Less roof, more fun

Piotruś napisał(a):Samemu czy z krabem?Fiveopac napisał(a):...wpadnie język
...kraba raczej nie zabierze, ale Fumisia mógłby
Piotruś a czy jest taka opcja żeby "ktoś" z włocławka przyjechał
(na razie to pytanie, nie obietnica
)
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Piotruś a czy jest taka opcja żeby "ktoś" z włocławka przyjechał(na razie to pytanie, nie obietnica
)
Jacek, jasne, byłoby bardzo miło
farciarz i Maliki potwierdzili obecność