BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
A coś żem slyszol
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Jjestem pod tesco ktoś wpadnie??
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
My dzisiaj toruń
A długo tam będziecie moż
e zdążę dojechać??
e zdążę dojechać??
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
Jadę a gdzie dokładnie??
KFC Szosa Lubicka
Galaxy S .....[REGISTERED SIGN]
Galaxy S .....[REGISTERED SIGN]
Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
W trn też mają kfc, nie jest źle 
Wysłano z Zopo C2 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłano z Zopo C2 przy użyciu Tapatalk 4
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
No ja może w końcu też ;–)
Wysłane z mojego GT-I9070
Wysłane z mojego GT-I9070
jest: M6 GH 2,0 Sport MX-5 NBFL , MX-5 NB 10th Anniversary, MX-5 NA, W203 Sportcoupe
była: Mazda 6 Sport Wagon 2.0 MZR '02
- Od: 29 cze 2013, 09:32
- Auto: jest:
M6 GH 2,0 Sport
MX-5 NBFL
MX-5 NB 10th Anni
W203 Sportcoupe
A ja za dwa
Chociaż może za tydzień też 

Spot w piątek pod tesco czy łuczniczka??
zobaczymy jak pogoda czy nie będzie padac
Ja w ten piątek chyba sie już nie będę tyrać i pakować po nocy i przyjadę do Bydgoszczy w sobote z rana więc raczej odpadam. Ale w następny piątek powinienem się zjawić. Może wtedy jakieś gokarty w końcu? 

możemy możemy ale w toruniu też były kartingi
apropo kartingów. zbierzemy się może kiedyś na te "duże" karty koło motoareny? http://racingarena.pl/oferta/
PRZEJAZDY GRUPOWE
AWIX Racing Arena Mini Cup
kwalifikacje – 5 minut
wyścig finałowy – 10 okrążeń
Cena – 65 zł / osoby
Przy udziale minimum 6 osób *
jak zawsze, jak wyjadę w porę i dotrę coś pomiędzy 22 a 23 to się zjawie
ale jak znam tych dupków z VW to będą nas tyrać do 19:00 
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Raczej luczniczka
Pogoda póki co mówi, że będzie bez deszczu więc Łuczniczka, jak deszcz to Tesco.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
czyli lista na dzisiaj
ja
nynuch
julek
norreca
-się okaże
kto jeszcze
a i tak przy tych zmianach korci mnie jutro w nocy założyć nowy temat bydgoski – z którym zbieram się od czasu jak zostałem mianowany
czy są jakieś przeciw
– ten zostanie zamknięty i będzie leżał na dnie dla potomnych
warto może przy tej okazji jakieś zdjęcia wrzucić w pierwszy nowy temat – więc Tito zabieraj dzisiaj aparat ja też wezmę – kto ma statyw niech też weźmie – i kilka fotek co jakiś czas się wrzuci
trzydziech/sewa proponował jakąś dniową sesję może warto by to rozważyć a jakiś weekendowy dzień – przedpołudnie puki słońce jest ładne i będą super foty
ja
nynuch
julek
norreca
kto jeszcze
a i tak przy tych zmianach korci mnie jutro w nocy założyć nowy temat bydgoski – z którym zbieram się od czasu jak zostałem mianowany
czy są jakieś przeciw
warto może przy tej okazji jakieś zdjęcia wrzucić w pierwszy nowy temat – więc Tito zabieraj dzisiaj aparat ja też wezmę – kto ma statyw niech też weźmie – i kilka fotek co jakiś czas się wrzuci
trzydziech/sewa proponował jakąś dniową sesję może warto by to rozważyć a jakiś weekendowy dzień – przedpołudnie puki słońce jest ładne i będą super foty