BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Przypominam o jutrzejszym spocie 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Wszystko w swoim czasie 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
andariel napisał(a): wkładasz na głowę?

Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Witajcie pozdrówcie ode mnie właściciela srebrnej 6 kombi z podkładkami i rejestracją BHA ze 3 razy widziałem go dziś w Zakopanem. Raz nawet chciałem podejść pogadać ale jak już byłem z 3 metry od niego odjechał. Pozdrawiam jeszcze raz
Skrajnie Uprzedzony Kolega
Ale bym musiał zapier......
He He byłem w Krakowie parę dni temu i miał być spocik ale na forum regionu jakoś tak cicho było nic nikt nie pisał czy będzie a wszyscy tylko MOŻE WPADNĘ ,MOŻE WPADNĘ i sobie odpuściłem.Jakby ktoś był w Łodzi zapraszam na spota do nas. Zawsze z 10 -15 aut i kupa śmiechu z fajną ekipą. Max pamiętam 18 aut
He He byłem w Krakowie parę dni temu i miał być spocik ale na forum regionu jakoś tak cicho było nic nikt nie pisał czy będzie a wszyscy tylko MOŻE WPADNĘ ,MOŻE WPADNĘ i sobie odpuściłem.Jakby ktoś był w Łodzi zapraszam na spota do nas. Zawsze z 10 -15 aut i kupa śmiechu z fajną ekipą. Max pamiętam 18 aut
Skrajnie Uprzedzony Kolega
To macie dużą ekipę i zorganizowaną 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
michał91 napisał(a):Jakby ktoś był w Łodzi zapraszam na spota do nas. Zawsze z 10 -15 aut i kupa śmiechu z fajną ekipą. Max pamiętam 18 aut
więc kiedy bede znowu w Łodzi na pewno sie odezwe

moje Maleństwo viewtopic.php?f=316&t=133045