Nie no tak sie przymierzam wziasc jakas mazde z salonu tylko narazie trzeba troche kasy uciułać.
www.mazdaspeed.pl
Norreca napisał(a):AUDI.... bleeeeeeeeeeeee okropne....i smierdzi VW
zresztą Mazda to ten sam poziom... po co zmieniaći ładniejsze na dodatek!
szkoda, że nie montują tego w każdym modeluRumcajs napisał(a): potem Fordowski wynalazek
tomas7 napisał(a):PS. Marianek i reszta ekipy pewnie będzie kojarzyć, lato i uchyloną klapę bagażnika, niestety tyle tylko zostało
Rumcajs napisał(a):Wychodzę po nocce, auta skute lodem.. odpalam Auto, potem Fordowski wynalazek.. wysiadam, drapię się po jajcach.. 30 sec. później wsiadam i odjeżdżam.. kolega klasy premium (Mercedes) obok mnie, szkrobie chyba jeszcze teraz![]()
To są momenty poprostu boskie![]()
Rumcajs napisał(a):Wychodzę po nocce, auta skute lodem.. odpalam Auto, potem Fordowski wynalazek.. wysiadam, drapię się po jajcach..
Norreca napisał(a):Rumcajs napisał(a):Wychodzę po nocce, auta skute lodem.. odpalam Auto, potem Fordowski wynalazek.. wysiadam, drapię się po jajcach.. 30 sec. później wsiadam i odjeżdżam.. kolega klasy premium (Mercedes) obok mnie, szkrobie chyba jeszcze teraz![]()
skąd ja to znam
Norreca napisał(a):Rumcajs napisał(a):Wychodzę po nocce, auta skute lodem.. odpalam Auto, potem Fordowski wynalazek.. wysiadam, drapię się po jajcach.. 30 sec. później wsiadam i odjeżdżam.. kolega klasy premium (Mercedes) obok mnie, szkrobie chyba jeszcze teraz![]()
skąd ja to znam
Marianek napisał(a):W tym miesiącu i przed świętami nic nie zorganizujeMalo mobilny jestem niestety
![]()
W kwietniu jest wstępny plan na Holandię
Rumcajs napisał(a):Właśnie mi montują letnie kopytka
Edyt: No i zamontowali, pytanie:
Jak długo świeci się jeszcze komtrolka czujników ciśnienia?
Czy mi je tam zaye...li?
mirfex69 napisał(a):Nooo,ale skoro TY przelozyles to juz mam pewnosc,ze jak najbardziej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd