![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
Bandit napisał(a):prasa się zbiegłą to może na ostatniej jakaś fota jak madzi miażdży stare taxiMondeo i wgniata w kamienicę, taksiarz, w szoku że zatrzymałsię na murze i bez pasów został odwieziony do Wojskowego, a ja marzłem aż posprzątają i usuną ścięty znak :/ Cód, że tylko tak to się skończyłooby nigdy więcej, aha kupię poloneza caro/atu + gaz
![]()
piotr_szp napisał(a):Bandit napisał(a):prasa się zbiegłą to może na ostatniej jakaś fota jak madzi miażdży stare taxiMondeo i wgniata w kamienicę, taksiarz, w szoku że zatrzymałsię na murze i bez pasów został odwieziony do Wojskowego, a ja marzłem aż posprzątają i usuną ścięty znak :/ Cód, że tylko tak to się skończyłooby nigdy więcej, aha kupię poloneza caro/atu + gaz
![]()
To teraz złotówa pojdzie na zwolnienie i pociagnie z twojego ubezpieczenia kase!
Pozdrawiam
Bartoliniusz napisał(a):Jest ktoś lub kogos zna kto dobrze ogarnia chip tuningPlanuje zrobić u siebie i szukam kogoś z polecenia.
weede napisał(a):Bartoliniusz napisał(a):Jest ktoś lub kogos zna kto dobrze ogarnia chip tuningPlanuje zrobić u siebie i szukam kogoś z polecenia.
w 1.6 benzynie? Raczej bym odpuścił temat.
krzychsolt napisał(a):
Nawet to jakoś wygląda
pawcio1017 napisał(a):krzychsolt napisał(a):
Nawet to jakoś wygląda
Do bandyty bardziej pasuje betaChociaż z drugiej strony ten CZARNY polonez też wskazywałby na czarny charakter...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd