Może także dacie radę określić się kto się wybiera ?
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Jakieś życzenia co do miejsca spota w najbliższy wtorek ?
-
Szalotka
Chyba raczej nie podjadę bo nie chce w nocy zbytnio jeździć
bo w
sumie mam jakoś to poklejone ale Ehhhh

Witam wszystkich
Jako nowy posiadacz Mazdy miałbym parę pytań i chętnie poddałbym ocenie moją mazdę. Chciałbym żeby obejrzał ją ktoś, kto siedzi w tym tyle ile ja w polonezach i powiedział czy warto się brać za to auto czy lepiej sprzedać. Jest trochę mankamentów, które mogą zadecydować, ale chciałbym się dowiedzieć na ile dyskwalifikują auto a co można niedużym nakładem pracy poprawić
Dzisiaj niestety nie dam rady podjechać na spota, ale chętnie umówiłbym się z kimś kto ma w małym palcu 626 żeby je obejrzał w wolnej chwili
Może ktoś z Ursynowa się udziela?
Jako nowy posiadacz Mazdy miałbym parę pytań i chętnie poddałbym ocenie moją mazdę. Chciałbym żeby obejrzał ją ktoś, kto siedzi w tym tyle ile ja w polonezach i powiedział czy warto się brać za to auto czy lepiej sprzedać. Jest trochę mankamentów, które mogą zadecydować, ale chciałbym się dowiedzieć na ile dyskwalifikują auto a co można niedużym nakładem pracy poprawić
Dzisiaj niestety nie dam rady podjechać na spota, ale chętnie umówiłbym się z kimś kto ma w małym palcu 626 żeby je obejrzał w wolnej chwili
- Od: 17 lut 2014, 16:12
- Auto: Mazda 626 GE KL 93r.
Saab 900 2.0 LPG 97r.
Polonez Caro 1.4 GLI 95r.
Polonez Atu+ 1.6 GSI 00r.
Aetius napisał(a):Może ktoś z Ursynowa się udziela?
Są ludzie z tych okolic
Aetius napisał(a):chętnie umówiłbym się z kimś kto ma w małym palcu 626 żeby je obejrzał w wolnej chwili
Zależy jakie 626
Nie mniej jednak są u nas osoby co na pewno mogą Ci pomóc
Aetius napisał(a):Dzisiaj niestety nie dam rady podjechać na spota,
Szkoda bo to najlepsza okazja
Może następnym razem ? Spotkanie za dwa tygodnie
Tu masz jeszcze działy gdzie możesz wyszukać tego co Cię interesuje
Mazda 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6
Motorozmowy
Możesz także skorzystać z naszych mazowieckich wolnych rozmówek i zapewne zostaniesz nakierowany na odpowiednią osobę
MAZOWSZE – czateria – o tym i tamtym
Nie ma to jednak jak przyjechać na spota więc zapraszamy serdecznie i do zobaczenia
-
Szalotka
no niestety dzisiaj udaję się na nauki przedmałżeńskie a potem do przyszłych teściów także nie dam rady
Odezwę się w wymienionych wątkach
sam zupełnie nie wiem co jest w porządku a co powinno wyglądać inaczej.
Najwyżej na następnym spocie się pojawię
Odezwę się w wymienionych wątkach
Najwyżej na następnym spocie się pojawię
- Od: 17 lut 2014, 16:12
- Auto: Mazda 626 GE KL 93r.
Saab 900 2.0 LPG 97r.
Polonez Caro 1.4 GLI 95r.
Polonez Atu+ 1.6 GSI 00r.
Witam,
Jako, że również jestem od kilkumiesięcy posiadaczem Mazdy, to chciałbym uzyskać jakieś info odnośnie M3. Także postaram się pojawić.
Jako, że również jestem od kilkumiesięcy posiadaczem Mazdy, to chciałbym uzyskać jakieś info odnośnie M3. Także postaram się pojawić.
- Od: 15 mar 2013, 19:54
- Auto: Mazda 3 BK LF '04 Top Sport
ja jednak nie ryzykuje i nie pojawię sie do następnego na pewno spota 
Ja nie dotrę bo czuję się jak koń po łesternie
w pracy mam Grunwald

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Kto był wczoraj ?
Ja niestety nie mogłem choć z reguły od kilku lat jestem prawie na każdym spocie. Około 19.00 zostałem w domu odwiedzony przez moich chrześniaków i jeszcze przez mojego chrzestnego. A że rodzina najważniejsza to zostałem z nimi
Do następnego
Ja niestety nie mogłem choć z reguły od kilku lat jestem prawie na każdym spocie. Około 19.00 zostałem w domu odwiedzony przez moich chrześniaków i jeszcze przez mojego chrzestnego. A że rodzina najważniejsza to zostałem z nimi
Do następnego
-
Szalotka
Dzięki za spotkanie do zobaczenia na następnym
pozdrawiam
- Od: 15 mar 2013, 19:54
- Auto: Mazda 3 BK LF '04 Top Sport