WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
17.12.2013 – Wtorek –> godz. 20.00
K&K – ul. Nowogrodzka 25 <<< klik
Na tyłach hotelu NOVOTEL przy rondzie Dmowskiego
Mapka
O 14.00 bo od tej godziny pracują postaram się o rezerwację dla świętego spokoju. To nie weekend więc i tak nie powinno być problemu.
K&K – ul. Nowogrodzka 25 <<< klik
Na tyłach hotelu NOVOTEL przy rondzie Dmowskiego
Mapka
O 14.00 bo od tej godziny pracują postaram się o rezerwację dla świętego spokoju. To nie weekend więc i tak nie powinno być problemu.
-
Szalotka
Dochodziły mnie słuchy i wieści czy się tam kiedyś spot w naszym kalendarzu zmieści. Doszły też ostatnio i jak widać się zmieścił bo jestem Waszą duszą bratnią.
-
Szalotka
No ja się Przejdę zawsze można kufelek pyknąć 
Dopisano 22:47
No i dziękuję za Mini Spocika , jako piwosz polecam pilznera czeskiego oraz lagera "Atak Chmielu"
ogólnie miejscówka gwarna i ciasna więc na małe nasiadówki raczej
a zwłaszcza że za winklem mają dobrego burgera obok i można
coś wtrynić między pintami sobie 
Dopisano 22:47
No i dziękuję za Mini Spocika , jako piwosz polecam pilznera czeskiego oraz lagera "Atak Chmielu"
ogólnie miejscówka gwarna i ciasna więc na małe nasiadówki raczej

To jak moi
mili we wtorek spot moto czy z racji karnawału
procentowy jakoś znowu w Centrum 

We wtorek ma nie padać ale za ciepło też nie będzie.
Parking marketowy czy może kręgielnia Saska ?
Inne pomysły to pisać śmiało
A może Stadion Narodowy ?
Zobaczylibyśmy te największe w Polsce lodowisko. Zwiedzilibyśmy stadion a chętni może by się skusili śmignąć na łyżwach
– Koszt biletu na lodowisko : 12 pln
– Godziny otwarcia w tygodniu : 16.00 – 22.00
Jeśli nie będzie chętnych na jazdę to przynajmniej posiedzimy w jakimś odpowiednim ciepłym miejscu i pogadamy o tym i o tamtym
Parking marketowy czy może kręgielnia Saska ?
Inne pomysły to pisać śmiało
A może Stadion Narodowy ?
Zobaczylibyśmy te największe w Polsce lodowisko. Zwiedzilibyśmy stadion a chętni może by się skusili śmignąć na łyżwach
– Koszt biletu na lodowisko : 12 pln
– Godziny otwarcia w tygodniu : 16.00 – 22.00
Jeśli nie będzie chętnych na jazdę to przynajmniej posiedzimy w jakimś odpowiednim ciepłym miejscu i pogadamy o tym i o tamtym
-
Szalotka
Ups
ja to szurnąłem wątek żeby w ten weekend pośmigać
ale jak by spontan nie wypalił to w sumie wtorek mi pasuje bo może mniej ludzi będzie na ślizgawce 
Bardzo fajny pomysł z tym stadionem
Możnaby gdzieś usiąść i pogadać, na pewno jest tam jakiś bar, a i parking podziemny podobno dla "łyżwiarzy" jest otwarty. Trzebaby tylko obczaić, czy jest dodatkowo odpłatny
Co do ślizgania, to ja odpadam, już wystarczająco jestem połamany
ps. Info z ostatniej chwili: ktoś rozsypał sól na lodowisku i dzisiaj jest zamknięte, bo muszą naprawić nawierzchnię
ale od jutra ma być znowu otwarte.

Możnaby gdzieś usiąść i pogadać, na pewno jest tam jakiś bar, a i parking podziemny podobno dla "łyżwiarzy" jest otwarty. Trzebaby tylko obczaić, czy jest dodatkowo odpłatny
Co do ślizgania, to ja odpadam, już wystarczająco jestem połamany

ps. Info z ostatniej chwili: ktoś rozsypał sól na lodowisku i dzisiaj jest zamknięte, bo muszą naprawić nawierzchnię

ale od jutra ma być znowu otwarte.
No ale może spróbujmy ten lód Narodowy
zawsze to nie licha miejscówka na focie do fb 

To jaka decyzja na I noworocznego Spota
karnawałowego
Piwo/kręgle/ lód – wybierać i zgłaszać przybycie![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Piwo/kręgle/ lód – wybierać i zgłaszać przybycie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)