RZESZÓW – spotkania regionalne
Ja jestem chętny ale jeszcze nie wiem jak będę pracował w grudniu, ale na dniach będę wiedział

tomekV6 napisał(a):Może Bartek w końcu się pojawi
@tomek@ napisał(a):A co do Bartka to faktycznie ani słychu ani dychu.
Ja tylko inwigiluję temat
Co do moich przyjazdów... Ostatnie kilka niedziel byłem zajęty – żona wyjechała więc oddaję się rozpuście
Hej, co do spotu to u nas padła data 16.12 tj Niedziela , konkretnej godziny i miejsca nie ma ale tak większości pasowało , jak u was też w ten sam dzień to możemy znów się razem spotkać i gdzieś wszyscy razem uderzyć
Obecnie: A4 Silver 2.0 TFSI 06'–> viewtopic.php?f=320&t=163473
Była: 323f 2.5 KL-Ze 96' –> viewtopic.php?f=312&t=127247
Była: 323f 2.5 KL-Ze 96' –> viewtopic.php?f=312&t=127247
Lutek sie obaczy bliżej 16. Jak teraz zaczniemy planować, to znów coś nie wypali
Dam znać bliżej 10 co do mojej skromnej osoby. Za imprą to jestem za
Pasuje jakąś wigiliję zrobić – co Wy na to?

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
no i tu są minusy mieszkania daleko ;p ja na imprezę na pewno nie dam rady wpaść, a szkoda bo chętnie bym wypił z Wami za nasze Madzie Xd i to nie raz, a potem z imprezy można wyjść i z inną Madzią xD taką na długich nogach :d ^^
Daniel póki co info, jestem na tym weekendzie w domu.....nie wiem na którą dotrę do domu w piątek iii nie wiem też jak czyste jest moje wozidełko, bo siostra jeździła na pewno coś tam :d dlatego nie wiem czy się nadaje na sesyjkę piątkową, ale może, może xD nachodzi mnie na jakieś dobre foty ;p obiektywnie patrząc to piątek mocno wieczorem, około 21, albo sobota, ale nie wieczór, ale o zmroku, czyli nawet i o 17 mogło by być
mam dobry pomysł na jedno zdjęcie, akurat dwie mazdy wplasują się idealnie w kadr ;p Masz statyw?

Daniel póki co info, jestem na tym weekendzie w domu.....nie wiem na którą dotrę do domu w piątek iii nie wiem też jak czyste jest moje wozidełko, bo siostra jeździła na pewno coś tam :d dlatego nie wiem czy się nadaje na sesyjkę piątkową, ale może, może xD nachodzi mnie na jakieś dobre foty ;p obiektywnie patrząc to piątek mocno wieczorem, około 21, albo sobota, ale nie wieczór, ale o zmroku, czyli nawet i o 17 mogło by być
- Od: 3 wrz 2012, 12:44
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 Z6 2004
lukasz.MBK napisał(a):ja na imprezę na pewno nie dam rady wpaść, a szkoda bo chętnie bym wypił z Wami za nasze Madzie
Nawet jak spot będzie w sobotę wieczorkiem to nie dasz rady wpaść?
Ps.Panowie to nie jest odpowiedni temat o rozmowach na temat statywów czy też sesji fotograficznych
Macie od tego luźne gadki
Tomciu tu nie chodzi o rozmowę nt. statywu, tylko o spot – głównie fotograficzny i filmowy, jak będzie czas na to drugie. Im więcej nas tym lepiej 
Uwaga, uwaga! Pucujemy swoje madziany na błysk, nacieramy oponki itp i... jedziemy na...
Najbliższy spot foto-seszyn 1.12 (sobota) godzina 16.00 parking Podpromie, Rzeszów
Zapraszamy z Łukaszem jak ktoś ma czas i chęci na taki meeting
Uwaga, uwaga! Pucujemy swoje madziany na błysk, nacieramy oponki itp i... jedziemy na...
Najbliższy spot foto-seszyn 1.12 (sobota) godzina 16.00 parking Podpromie, Rzeszów
Ostatnio edytowano 30 lis 2012, 15:17 przez Erastotenes, łącznie edytowano 1 raz

obecnie Kia QL
O to to
Nawet jak spot będzie w sobotę wieczorkiem to nie dasz rady wpaść?
Wiesz Tomek, teraz jak wracam w weekend, o ile wracam to mam dwa wieczory, piątkowy i sobotni, czasem jest się ciężko wyrobić, ale obiecuję że postaram się wpaść na imprezke która będzie się zbiegała ze spotem :d Niestety wieczór w tą sobotę mam już zajęty przez urodziny przyjaciela, także pozostaje planować ;p
Tak czy inaczej robimy Foto z Danielem, sobota o 16 ;p Zapraszamy czterokołowe modelki

- Od: 3 wrz 2012, 12:44
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 Z6 2004
Erastotenes napisał(a):Tomciu tu nie chodzi o rozmowę nt. statywu, tylko o spot – głównie fotograficzny i filmowy, jak będzie czas na to drugie. Im więcej nas tym lepiej
Najbliższy spot foto-seszyn 30.11 (sobota) godzina 16.00 parking Podpromie, Rzeszów
Ale 30.11 to jest dzisiaj czyli Piątek a Sobota to jest 1.12 więc chyba sie pomyliłeś??

- Od: 20 sty 2011, 22:50
- Auto: Była Mazda 323f BG GT
Jest Mazda Xedos 6 2.5 V6 KL
SpooN napisał(a):lukasz.MBK napisał(a):nooo dobra do dwunożnych nawet mogę zadzwonić i osobiście zaprosić
chyba umyje Miatkei pokaż wreszcie swoją siostre
Rozbawiło mnie Twoje stwierdzenie – miata jako siostra

Postprzez Pasiu1291 » piątek, 30 listopada 2012, 09:37
Uppss

obecnie Kia QL
A tak w minimalistycznym przekroju wyglądała sesja
Reszta na picasa

Reszta fot dopiero udostępniona będzie po obróbce

Reszta fot dopiero udostępniona będzie po obróbce
Ostatnio edytowano 2 gru 2012, 11:13 przez Erastotenes, łącznie edytowano 1 raz

obecnie Kia QL
Xedzik już po polerce chyba?
Jakiś temat by się o nim przydał 
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Xed jeszcze nie ale z tego co mi wiadomo na wiosnę dopiero. Troche sie ukurzył więc aparat postanowił go wyczyścić
Też jestem tego zdania – Pasiu zakładaj temat – takie rzeczy chętnie się czyta
Nie było nas przez chwilę, bo wycieczka była po statyw. Bez tego nie udało by się zrobić w miarę dobrych zdjęć – uczę się dalej z cyklu how to 

obecnie Kia QL
Reszta fotek na picasa. Obróka bedzie nie przeze mnie ale przez znajomego znajomego
Terminu nie umie określić kiedy będą gotowe. Przywieź lapka na spot to prześlę przez pena.

obecnie Kia QL

obecnie Kia QL