WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
A spróbuj Vpower racing zalać... mi do niewiele dało (właściwie nic prócz trochę lepszego dźwięku), ale u ciebie większa liczba oktanowa jest wskazana, a że to paliwo jest najczystszym dostępnym na Polskim rynku, to może trochę pomóc 
A teraz wypad mi do czaterii
A teraz wypad mi do czaterii
- Od: 4 sty 2007, 17:31
liczba oktanowa zabezpiecza tylko przy stuku
nim większa liczba oktanowa tym mniejsza kaloryczność
podsumowując :
auto dostosowane do 95 będzie wolniejsze na 98 a dużo wolniejsze na 100 oktanów
Ja jeżdżę na 98 czasami na 100 bo jestem zmuszony przez spalanie stukowe jakie może wystąpić przez debilne zwiększenie ciśnienia doładowania ponad przeciętnego domorosłego druciarza
nim większa liczba oktanowa tym mniejsza kaloryczność
podsumowując :
auto dostosowane do 95 będzie wolniejsze na 98 a dużo wolniejsze na 100 oktanów
Ja jeżdżę na 98 czasami na 100 bo jestem zmuszony przez spalanie stukowe jakie może wystąpić przez debilne zwiększenie ciśnienia doładowania ponad przeciętnego domorosłego druciarza
Ja wiem dokładnie na czym polega liczba oktanów w paliwie i jakie to ma zastosowanie w rzeczywistości, bo sporo się o tym naczytałem, tylko chodzi mi o to, że Vpower racing jest najczystszym paliwem, bez najmniejszej dolewki (pomijając zupełnie ilość oktanów):) Nie wiem, czy kiedyś zalewałeś, ale jeśli nie, to chyba jednorazowo warto spróbować 
Witam was 
Mam sprawę czy mógłby ktoś w Oławie obejrzeć auto?? Chodzi o Xedosa 6 1,6 '92 z LPG dla mojego kolegi. Auto do czwartku musi być sprzedane bo właścicielka wyjeżdża za granicę więc zależy nam na czasie cena też śmieszna bo 2500zł,więc cudów nie należy się spodziewać. Chodzi po prostu o obejrzenie czy się trzyma kupy, czy jeździ itp
Czy nie jest kompletnym wrakiem. Czy dokumenty się zgadzają i czy nie jest składany z 4 różnych aut 
w razie czego nr do sprzedającej to 663-650-618, bo ogłoszenie się skończyło na allegro. Będę wdzięczny. Pozdrawiam
Mam sprawę czy mógłby ktoś w Oławie obejrzeć auto?? Chodzi o Xedosa 6 1,6 '92 z LPG dla mojego kolegi. Auto do czwartku musi być sprzedane bo właścicielka wyjeżdża za granicę więc zależy nam na czasie cena też śmieszna bo 2500zł,więc cudów nie należy się spodziewać. Chodzi po prostu o obejrzenie czy się trzyma kupy, czy jeździ itp
w razie czego nr do sprzedającej to 663-650-618, bo ogłoszenie się skończyło na allegro. Będę wdzięczny. Pozdrawiam
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Mnie dzisiaj nie będzie, muszę zostać w Zielonej do jutra