BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Heh Gazolina to nie jest nic złego 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
gadula napisał(a):Czasy z wczoraj (wrzuciłem wszystkie):
no japonia kroluje nad niemcami

gadula napisał(a):Jutro też brać zabawki?Jak tak, to znów możemy zrobić o 19 Wysoki Stoczek, a o 20 Traugutta.
pewnie ze tak ja bede o 19 na wysokim stoczku na pewno
a moze juz byc lepiej o 19 na traugutta co gadula??
Ostatnio edytowano 19 cze 2010, 13:56 przez seba_323f, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 27 maja 2009, 21:11
- Auto: mazda 323f BA NOS
Trakii, wyjezdzamy spod McDonald's o 6:30 w niedziele. Zapraszamy kazdego chetnego. W tej chwili jedzie z Bialegostoku kilka autek w kolumnie. Niestety z forum MazdaSpeed nikt sie nie zadeklarowal, a szkoda, bo impreza bedzie ciekawa i bedzie mnostwo samochodow z roznych klubow. Miedzy innymi: JF, NKP, HCF i inni.
Kazdy kto nie ma sie z kim zabrac moze jechac z nami, gdyz miejsc jest sporo. Jesli ktos jeszcze jest zainteresowany to prosze pisac PW lub dzwonic do mnie dzis.
Kazdy kto nie ma sie z kim zabrac moze jechac z nami, gdyz miejsc jest sporo. Jesli ktos jeszcze jest zainteresowany to prosze pisac PW lub dzwonic do mnie dzis.
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport
- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Czas w końcu podsumować ankietę 
Wygrała niedziela, ale żeby nikt nie czuł się poszkodowany, to możemy co dwa tygodnie zrobić spota w niedzielę i we wtorek. Najbliższy we wtorek 29 czerwca. Jako miejsce możemy od razu o 19 na Traugutta się spotkać (jako, że brak jakiegokolwiek odzewu, to zostaje Wysoki Stoczek), ja zdążę ostatnie poprawki wprowadzić do sprzętu, oraz wziąć laptopa
W niedzielę jeśli chcecie się spotkać, to mogę zmienić datę i godzinę, ale ja odpadam, chyba że kierowcę znajdę 
A na koniec, jak już niektórzy wiedzą, klubowy G-Tech zawitał na Podlasie. Chętni mogą sprawdzić sobie czas 0-60mph, czas na 400m, oraz moc- ale jeszcze nie wiem jak to uruchomić
Wygrała niedziela, ale żeby nikt nie czuł się poszkodowany, to możemy co dwa tygodnie zrobić spota w niedzielę i we wtorek. Najbliższy we wtorek 29 czerwca. Jako miejsce możemy od razu o 19 na Traugutta się spotkać (jako, że brak jakiegokolwiek odzewu, to zostaje Wysoki Stoczek), ja zdążę ostatnie poprawki wprowadzić do sprzętu, oraz wziąć laptopa
A na koniec, jak już niektórzy wiedzą, klubowy G-Tech zawitał na Podlasie. Chętni mogą sprawdzić sobie czas 0-60mph, czas na 400m, oraz moc- ale jeszcze nie wiem jak to uruchomić

Pawko_6 napisał(a):Trzy najciekawsze zdjęcia z dzisiejszych targów pod teatrem.
i numeru telefonu nie wzieles od nich no wiesz ty co
Topaz napisał(a):Fajne zdjecia, szczegolnie moja sasiadka
kolega sie nie chwalil i nic nie mowisz ze masz taka sasiadke no wiesz ty co
beata0807 napisał(a):wiem czyje to było auto, to ze nie bywam na zlotach to nie znaczy, ze zapomniałam kto i czym jezdzil
kiedys sie do ciebie slinil

seba_323f napisał(a):i numeru telefonu nie wzieles od nich no wiesz ty co
To że się nie nimi nie chwale to nie znaczy że nie wziąłem

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Lorne napisał(a):Ktoś cisnie na lotnisko ?
ok luzz spoko ... bylem z Vitkiem hondą i malutko ludzi bylo .. chyba wszysscy ogladali meczy niemcy Anglia
-
Lorne
Pawko_6 napisał(a):To że się nie nimi nie chwale to nie znaczy że nie wziąłem
no to zapodawaj numery
Lorne napisał(a):ok luzz spoko ... bylem z Vitkiem hondą i malutko ludzi bylo .. chyba wszysscy ogladali meczy niemcy Anglia
pewnie tak, tez ogladalem anglicy pojechali do domu

ciekawy mecz nawet byl, zeby nie bledy sedziow, to bylo by fajnie nawet
a jak tam Panstwo Prezesowie po weselu
glowy nie boli czy kac nie zdazyl dogonic

mam pytanie czy ktos moze zna ta F-ke z KL-ZE

w jakim jest stanie i kto ja sprzedaje