KROTOSZYN – spotkania regionalne

- Od: 19 cze 2010, 18:39
- Auto: Była Mazda Jest ? Foka 2 1,6 Ti-VCT 115km,2005r.
Bardzo się cieszę, że rozkręcacie nowe rejony WLKP i to w znacznym gronie. Niestety nie mogłem dotrzeć z powodów osobistych [zabrakło mi kilku godzin w dobie i sprawności psychomotorycznej do przejechania 200km]. Szyna jak zawsze wariat
A która osoba na zdjęciu to Ruda? 
Jakiś tam podpis Leszka :P
sewo napisał(a):Panna Migotka mnie rozbroiła
Migotka to podstawa
MariuS napisał(a):a widzisz, kuszące co nie??
oryginalny pomysł, ale żebysmy sie nie potopili
Leszek trzeci ryjek od lewej
A co tak mało zdjęc?
- Od: 20 cze 2011, 21:05
- Auto: Byla 626 GE, Megi coupe, 206, A4 B6
Aktualnie mx-3
Po co każdemu na maila wysyłacie zdjęcia 
Niech jedna osoba wrzuci to picasse i zamieści w dziale do tego przeznaczonym, po czym w waszym temacie da linka do niego i tyle.
Pierwszy post w temacie obecnym został przeze mnie poprawiony i macie tam fotkę ze spotkania
Szyna i inne gady- przeczytajcie zasadę udostępniania zdjęć w temacie (wlkp-foto) i stosujcie sie do tego bo po
dam. Następne komentarze nie dotyczące zdjęć zostaną usunięte
a nie przerzucone do waszej czaterii.
Pozdrawiam wariaty
Niech jedna osoba wrzuci to picasse i zamieści w dziale do tego przeznaczonym, po czym w waszym temacie da linka do niego i tyle.
Pierwszy post w temacie obecnym został przeze mnie poprawiony i macie tam fotkę ze spotkania

Szyna i inne gady- przeczytajcie zasadę udostępniania zdjęć w temacie (wlkp-foto) i stosujcie sie do tego bo po

Pozdrawiam wariaty
-
Fasola
Jak to mało zdjęć? Trzeba było robić foty
a nie za jakimiś mazdami się oglądać
Tyle wysłał mi Szymek od siebie, więcej fotek nie mam 

- Od: 23 lis 2010, 00:32
- Auto: Była: Mazda 323F BA GT
2.5 V6 KL-ZE... J-Spec '96
Jest: Mazda MX-5
1.8 10 Anniversary
Zdjęcia fajne
Maskotka wymiata
Ruda dodałem
Maskotka wymiata
Ruda dodałem
dzisiaj byłem w poznaniu i juz mandat dostałem
za nieopłacenie parkingu
zdarzy sie pomylić datę dnia z godzina
ahhh ten pośpiech 

czas sie skończył http://imageshack.us/f/841/scanqa.jpg/ data dnia z pośpiechu z godzina mi sie pomyliły
byłem pewien ze do 17 mam
i wywnioskujcie ile mam zapłacic 25zł ? bo nie czaje te ich pseudo mandatów a wole zapłacić bo juz miałem przygode ze po 3 latach przysłali mi upomnienie z wygórowaną sumą hehehe tez na mazde

jak nie minelo 15min od konca czasu to idziesz i kupujesz bilecik nowy po czym jedziesz do ich siedziby i skladasz reklamacje piszac ze byles rozmieniac drobne, oni ci po 2 tygodniach umarzaja sprawe piszac ze nastepnym razem masz miec drobne jak wjezdzasz do centrum
pytanie czy gra jest warta tej roboty
drugi sposob to poczekac chwile az ktos przyjedzie do auta na ktore mial wykupiony bilecik i go poprosic o ten bilet (jemu juz nie potrzebny) i z nim jedziesz pisac reklamacje ze musial spasc na ziemie bo masz niezbyt szczelne drzwi

pytanie czy gra jest warta tej roboty
drugi sposob to poczekac chwile az ktos przyjedzie do auta na ktore mial wykupiony bilecik i go poprosic o ten bilet (jemu juz nie potrzebny) i z nim jedziesz pisac reklamacje ze musial spasc na ziemie bo masz niezbyt szczelne drzwi
hehe ale mozesz mi powiedzieć ile mam zapłacić bo wole sobie w banku zapłacić a nie latać po poznaniu bo troche dziwne te pseudo mandaty dają
następnym razem stane na chodniku i mnie mogą w dupsko pocałować

Krystian69 napisał(a):le mozesz mi powiedzieć ile mam zapłacić bo wole sobie w banku zapłacić a nie latać po poznaniu bo troche dziwne te pseudo mandaty dają
tam masz wszystko napisane przeciez
placisz na miejscu na Pułaskiego i tam ci policza czas ktory nie oplaciles + 10zl
jak nie chcesz do nich jechac to robisz przelew na 50zl, masz nr konta podany
Krystian69 napisał(a):następnym razem stane na chodniku i mnie mogą w dupsko pocałować
i tu sie mylisz, bo jesli jest gdzies strefa to musisz placic w wyznaczonych godzinach i parkowac tam gdzie wyznaczyli (czasem jest to czesc chodnika) a jesli nie ma strefy to mozesz parkowac na chodniku zostawiajac przepisowa wolna strefe dla pieszych ale pamitaj ze strefa platengo parkowania obejmuja juz duza czesc miasta. mozesz zatem zaparkowac poza strefa i dojechac min 5 przystankow tramwajem badz sie przespacerowac pol godzinki zamiast placic
a nie jest tak ze przelewem zapłace 25zł bo tak tam pisze ? tak tam pisze – w innym przypadku 50zł opłaty mozna uiscić w kasach wydziału parkowania w poznaniu bleble
wiec dzisiaj juz ide zrobić