WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Dziękuję za FAJNE spotwanie z telewizji połączeniem
i kiełbasek pieczeniem 

Dzięki za miłe przyjęcie w grono fanów Mazdy i przyjacielską atmosferę.
Wesołe to m-speedowe zgromadzenie
Mam nadzieję, że szybko wpasuję się w klimat...
Wesołe to m-speedowe zgromadzenie

kacha napisał(a):Wielkie dzięki dla Watera-ogarniacza.
LookR napisał(a):podziękowania dla Marcina
podpinam sie
Klubowy MacGyver
i Gutka tekst spotu:"...ale przez chwile było miło....

P.S. Moje media o ile cos widac wrzuce jutro
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
https://t.me/pump_upp
Również dzięki za spotkanie
Dobry klimat i dobre teksty wczoraj leciały
Ogólnie mega wesoło. Tak trzymać
Pamiętajcie o wazonach
Fajnie że się podobało
Cieszy fakt że jesteś zdecydowany na stałe uczestnictwo
Do następnego
Dobry klimat i dobre teksty wczoraj leciały
Ogólnie mega wesoło. Tak trzymać

Pamiętajcie o wazonach

argo napisał(a):Wesołe to m-speedowe zgromadzenie![]()
Fajnie że się podobało

Do następnego
-
Szalotka
argo napisał(a):Dzięki za miłe przyjęcie w grono fanów Mazdy i przyjacielską atmosferę.
Wesołe to m-speedowe zgromadzenie![]()
![]()
Witamy
Na spotach, owszem bywa wesoło.
A po wspólnej majówce miałam nawet zakwasy na brzuchu od śmiechu.
Fajnie też, że na szybko udało się zamontować brakujący w autku kolegi Argo moduł domykania szyb. Przy okazji również w gratisie dostał otwieranie wszystkich szyb za pomocą pilota 
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Waterlive napisał(a):Fajnie też, że na szybko udało się zamontować brakujący w autku kolegi Argo moduł domykania szyb. Przy okazji również w gratisie dostał otwieranie wszystkich szyb za pomocą pilota
Zgadza się

Wszczepienie tego modułu było szybsze niż rekordowy pit-stop w Red Bull Racing... Nawet mrugnąć nie zdążyłem... Mógłbyś mi jeszcze w podobny sposób zamontować jakiś moduł wyłączający z pilota upierdliwą żółtą kontrolkę zapalającą się na desce co jakieś 500-550 km? Taką w kształcie dystrybutorka
A może w okolicy Basenu Narodowego w powietrzu unoszą się jeszcze resztki afrykańskiej magii?

argo napisał(a):Wszczepienie tego modułu było szybsze niż rekordowy pit-stop w Red Bull Racing
argo napisał(a):Mógłbyś mi jeszcze w podobny sposób zamontować jakiś moduł wyłączający z pilota upierdliwą żółtą kontrolkę zapalającą się na desce co jakieś 500-550 km? Taką w kształcie dystrybutorka
Ja niestety jestem już ustawiona na jutro 
Ale następnym razem postaram się przytargać jakiś wazon ;D celem uczczenia nowej tabliczki.
Tylko musimy zorganizować spota bezsamochodowego moja propozycja to jakaś wolna przestrzeń nad Wisłą z prawej bądź lewej strony.
Ale następnym razem postaram się przytargać jakiś wazon ;D celem uczczenia nowej tabliczki.
Tylko musimy zorganizować spota bezsamochodowego moja propozycja to jakaś wolna przestrzeń nad Wisłą z prawej bądź lewej strony.
To na przyszły wtorek już plan działania znany
Tym czasem zbliżamy się do jutra więc możecie podrzucać pomysły.
Będą czy nie będą to jutro rano albo jeszcze dziś wrzucę dane adresowe

Tym czasem zbliżamy się do jutra więc możecie podrzucać pomysły.
Będą czy nie będą to jutro rano albo jeszcze dziś wrzucę dane adresowe
-
Szalotka
To może dziś upalimy grilla u podnóży
klubu Bolek/Lolek bo już nie wiem jak oni tam mają
Więc spotkajmy się na parkingu Biblioteki Narodowej bo jak będzie zaduch i parówa na zewnątrz, to obok Turki maja klimę i posiedzimy przy herbatce
"a za tydzień plaza pod stadionem i wazon od Kasi"

Więc spotkajmy się na parkingu Biblioteki Narodowej bo jak będzie zaduch i parówa na zewnątrz, to obok Turki maja klimę i posiedzimy przy herbatce
"a za tydzień plaza pod stadionem i wazon od Kasi"

tomek-waw napisał(a):W zeszly piątek pozegnalem swojego ojca
Szczere wyrazy współczucia [*]
-
Grucha
Biblioteka jest fajnym miejscem ale że jest blisko miejsca ostatniego spotkania i tego, które ma być za tydzień to wypada zrobić coś dla osób mających bliżej od drugiej strony dlatego proponuję Bemowo.
Na początku myślałem o wiatach na ul. Radiowej ale faktycznie jest upalnie i nie wiem czy nie za gorąco na grilla i do tego możemy mieć jeszcze problem z komarami dlatego przyszło mi do głowy dawno nie odwiedzone miejsce na Jana Olbrachta. Samochody jest gdzie zostawić i przy nich postać a i pizzeria Sonata jest gdzie można się napić coś zimnego albo obskoczyć loda
06.08.2013 – Wtorek –> godz. 20.00
BEMOWO – Sonata – ul. Jana Olbrachta 35
auta można ustawić przy samej restauracji albo na przeciwko na dużym parkingu przy biurowcu.
Mapka
ps.
Tomku, wyrazy współczucia [*]
Na początku myślałem o wiatach na ul. Radiowej ale faktycznie jest upalnie i nie wiem czy nie za gorąco na grilla i do tego możemy mieć jeszcze problem z komarami dlatego przyszło mi do głowy dawno nie odwiedzone miejsce na Jana Olbrachta. Samochody jest gdzie zostawić i przy nich postać a i pizzeria Sonata jest gdzie można się napić coś zimnego albo obskoczyć loda
06.08.2013 – Wtorek –> godz. 20.00
BEMOWO – Sonata – ul. Jana Olbrachta 35
auta można ustawić przy samej restauracji albo na przeciwko na dużym parkingu przy biurowcu.
Mapka
ps.
Tomku, wyrazy współczucia [*]
-
Szalotka
Kurcze, spotykacie się z 500m od mojej pracy, ale niestety mój samochód stoi w warsztacie... Zróbcie tutaj spota za miesiąc 
Tomek – moje kondolencje [*]
Tomek – moje kondolencje [*]
- Od: 21 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06