WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Wystarczyło że Anioł poszedł na urlop i już nie ma komu prowadzić prób chóru
Mnie też nie będzie gdyż aczkolwiek dlatego bo ponieważ mam tak samo jak Water i Żiba

Mnie też nie będzie gdyż aczkolwiek dlatego bo ponieważ mam tak samo jak Water i Żiba
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mnie również nie będzie.
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
CezaR83 napisał(a):Odpuśćmy, Ja najchętniej wróciłbym do spotów co 2 tygodnie przez cały rok
A co stoi na przeszkodzie żebyś wrócił? Przecież spoty nie są obowiązkowe. Np ja staram się wpadać na przynajmniej jednego w miesiącu i nie napinam pośladów żeby być na każdym
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ty Cezarek to tu nie agituj pod siebie
Jak nie będzie nas to trudno po to jest forum aby reszta miała jakieś rozeznanie co i jak
Ja własnie wróciłem z Łomży i też juz nie zdążę
Jak nie będzie nas to trudno po to jest forum aby reszta miała jakieś rozeznanie co i jak
Ja własnie wróciłem z Łomży i też juz nie zdążę

Proponuję jutrzejszego spota gdzieś daleko ode mnie Pruszków, Wyszków, Ursynów, Otwock, żeby mi nie strzeliło do głowy pojechać
Jutro poważna wycieczka rowerowo-pociągowa więc pewnie wieczorem będę umierać 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Pozdrawiam ze stolicy Bieszczadów
i raczej już nie zdążę wiec do następnego wtorka
i raczej już nie zdążę wiec do następnego wtorka

Ja byłem sam z Sylwią. Do 21.00 byliśmy na parkingu, pózniej w środku i o 22.00 pojechaliśmy. Mniej więcej tak jak zawsze. Tradycję podtrzymałem. Nie odjechałem od razu
Do następnego
Do następnego
-
Szalotka