Cafe66 mi nawet pasuje, i też są tam piłkarzyki i rzutki
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
A może TESCO na ul. Fieldorfa ?
Parking podziemny jest więc olać deszcz jak będzie. Na górze jest pizzeria (nawet dobre promocje), chińczyk, cukiernia, browar. Wszystko obok siebie. Miejsca do siedzenia nie brakuje. Market otwarty więc Siw-y może zrobić zakupy (wiadomo jakie
) bo często tak robił.
A jak nie to Cafe66 i pozamiatane. Nie ma co czekać na lepsze jutro
Parking podziemny jest więc olać deszcz jak będzie. Na górze jest pizzeria (nawet dobre promocje), chińczyk, cukiernia, browar. Wszystko obok siebie. Miejsca do siedzenia nie brakuje. Market otwarty więc Siw-y może zrobić zakupy (wiadomo jakie
A jak nie to Cafe66 i pozamiatane. Nie ma co czekać na lepsze jutro

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Market otwarty więc Siw-y może zrobić zakupy (wiadomo jakie) bo często tak robił.
Dwa razy to nie często
Ja będę na rowerze także zakupy jak i szlajanie się po marketach będę miał mocno utrudnione
Ktoś jeszcze?
edit:
W Raszynie przed chwilą padało więc gdzie indziej też może.
Witam Was,
Z tego co czytam to macie ochote na pizze, rzutki, piłkarzyki, pewnie niektórzy piwo. Na Grilla jednak chyba zbyt niepewna pogoda, rowerem mozna jezdzic w każdą
Caffe66 ma to powyższe i jest raczej przyjazne cyklistom.
To może na weekend tam sie ustawimy?
Pizzeria na Winklu odpada ze wzgledu na brak miejsc parkingowych a Pizzeria "Wigilijna" moze next time?
Z tego co czytam to macie ochote na pizze, rzutki, piłkarzyki, pewnie niektórzy piwo. Na Grilla jednak chyba zbyt niepewna pogoda, rowerem mozna jezdzic w każdą
To może na weekend tam sie ustawimy?
Pizzeria na Winklu odpada ze wzgledu na brak miejsc parkingowych a Pizzeria "Wigilijna" moze next time?
No to jakaś męska decyzja bo nie wiem o której mam z domu wybiec żeby zdążyć. 
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
Przykro mi ale mi atmosfera R66 nie odpowiada w ogóle.
Poza tym jestem zjebany jak koń po westernie, i też mnie straszyli deszczami wszyscy a ja zaufałem ciężarnej pogodynce i jakoś nie padało.
Bawcie się dobrze i dzięki za spota po praskiej stronie
Poza tym jestem zjebany jak koń po westernie, i też mnie straszyli deszczami wszyscy a ja zaufałem ciężarnej pogodynce i jakoś nie padało.
Bawcie się dobrze i dzięki za spota po praskiej stronie
Stała pod ścianą prężąc kakao
Jak to sobie wyobrażasz?
Nie podoba mi się dobór miejsc spotów od jakiegoś czasu ot co.
Wszystkim się musi podobać? Zamordyzm mamy?
Bawcie się dobrze, życzę z całego serca, ja mam coś innego do roboty
Nie podoba mi się dobór miejsc spotów od jakiegoś czasu ot co.
Wszystkim się musi podobać? Zamordyzm mamy?
Bawcie się dobrze, życzę z całego serca, ja mam coś innego do roboty
No i Ja chyba odpuszczę sobie
dziś bo pizze maja taką sobie a i chyba dużo was nie
będzie
A mnie i tak jutro czeka pobudka o 4 rano i w trasę
A mnie i tak jutro czeka pobudka o 4 rano i w trasę
Gib napisał(a):Jak to sobie wyobrażasz?
Nie wiem – myślałam, że mnie oświecisz w tym temacie, ale wygląda na to, że masz jedynie syndrom napięcia, bez miesiączki
Gib napisał(a):Wszystkim się musi podobać?
Nie – nie wszystkim musi się podobać i z resztą nigdy nie będzie tak żeby podobało się każdemu. Choćby dlatego ja dziś się nie wybieram, bo również nie przepadam za Cafe66. Tylko, że ja nie robię z tego problemu życiowego. Twoje posty jakoś sugerują, że jesteś wiecznie niezadowolony. Jak nie miejsce, to frekwencja itd. Wybacz – jestem po prostu szczera – marudzisz jak stara baba
Peace&love

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Być może że tak jest, że nic mi się nie podoba, akurat mam taką naturę że obwieszczam to wszem i wobec, musisz to zaakceptować, w każdym razie zwiększę dawkę leku 
Zaraz się okaże że nikt nie lubi R66 i wtedy znowu zapytam dlaczego akurat tam?
A pogoda taka nie grillowa, że chyba się przejadę do znajomych bo coś w ząbkach rozpalają nie czekając na deszcz.
Miłej zabawy.
Peace & love.
Zaraz się okaże że nikt nie lubi R66 i wtedy znowu zapytam dlaczego akurat tam?
A pogoda taka nie grillowa, że chyba się przejadę do znajomych bo coś w ząbkach rozpalają nie czekając na deszcz.
Miłej zabawy.
Peace & love.
Wyjeżdżamy z Anią z domu na rowerach, pewnie chwilę nam się zejdzie.
Edit
Zejdzie się dłużej już się spodziewaliśmy. Nie wiem, na która dojadę i czy w ogóle się uda.
Szczególne podziękowania dla kolegów Siwego i Waterlive'a za dotrzymanie mi towarzystwa w drodze do domku. Myślałem, że pojadą ze mną kilka kilometrów, ale nie, odstawili mnie pod samą klatkę. ;–)
Szczególne podziękowania dla kolegów Siwego i Waterlive'a za dotrzymanie mi towarzystwa w drodze do domku. Myślałem, że pojadą ze mną kilka kilometrów, ale nie, odstawili mnie pod samą klatkę. ;–)
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6