WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Miejsce może i dobre ale na weekend na imprezę. Dojazd chyba nie najlepszy. Mimo że to Mokotów to daleko od metra. Patrząc jednak na mapę jest to Rakowiec. Najbardziej sprawiedliwym miejscem na tą okoliczność jest samo Centrum. Każdy ma bezpośredni dojazd w każdą i od każdej strony. Jezdzi tam wszystko (metro, autobusy, tramwaje)
-
Szalotka
A może kręgielnia jednak (wtedy jadę autem i nie pije), piwo jest pizza jest... Tak wiem że oklepane i byliśmy tam 100 razy, ale czy tak każdy będzie miał coś do powiedzenia na gorąco po tym jak się dowie jakie decyzje zapadły w Koninie, nie sądzę? Generalnie widzę że jest ochota pójść na piwo i tyle...
Stała pod ścianą prężąc kakao
Część się zajmie grą, przy jednym torze się nie zmieścimy. Kręgle lubię ale bywają częściej niż zlot funkcyjnych. Dyskusja dyskusją, wogóle fajnie byłoby usłyszeć wnioski. Bo jakie tematy były podnoszone to wiadomo. I od Gro, Malutkiej i Onyxa (a Speed był?) moim zdaniem dobrze byłoby to usłyszeć. Dlatego proponowana była taka forma a nie inna.
Wydaje mi się że to tylko propozycja była, poza tym w temacie jest CH Bemowo.
Zresztą wpadne tylko na soczek i cukierka bo gdyż nie bardzo da radę krążyć między melanżem a robotą za pomocą autobusu.
Zresztą wpadne tylko na soczek i cukierka bo gdyż nie bardzo da radę krążyć między melanżem a robotą za pomocą autobusu.
Ostatnio edytowano 18 lut 2013, 13:11 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
Wiem ze propozycja
a w temacie jest poprzednia nasza wizyta wiec tym sie nie sugeruj.
.... a właśnie może by tak Maćku po kazdym spocie usuwać z tematu miejsce do czasu ustalenia nowego
.... a właśnie może by tak Maćku po kazdym spocie usuwać z tematu miejsce do czasu ustalenia nowego

No dobra bo czas nagli
Pizzeria "PARMA'' – ul. Żurawia 32/34
Mapka
Blisko metra przy Rondzie Dmowskiego – samo Centrum
Cennik
Rezerwację mamy na 20.00. Lokal jest czynny do 22.00. Myślę czasowo jest ok. patrząc na to że większość lub wszyscy będziemy musieli wracać do domu komunikacją miejską a w środę jednak dzień pracujący
Komunikacja jest dobra (metro, autobusy, tramwaje) Przy okazji mówiąc nie jest drogo jak na Centrum a to chyba też w miarę ważne
Oczywiście możemy korzystając z okazji poruszyć i ten temat. Jeśli większość będzie tak chciała to nie widzę problemu
Ze mną jak z cebulą. Polecą łzy to się zlituję
Do zobaczyska
Pizzeria "PARMA'' – ul. Żurawia 32/34
Mapka
Blisko metra przy Rondzie Dmowskiego – samo Centrum
Cennik
Rezerwację mamy na 20.00. Lokal jest czynny do 22.00. Myślę czasowo jest ok. patrząc na to że większość lub wszyscy będziemy musieli wracać do domu komunikacją miejską a w środę jednak dzień pracujący
CezaR83 napisał(a):.... a właśnie może by tak Maćku po kazdym spocie usuwać z tematu miejsce do czasu ustalenia nowego
Oczywiście możemy korzystając z okazji poruszyć i ten temat. Jeśli większość będzie tak chciała to nie widzę problemu
Do zobaczyska
-
Szalotka
No ja przejdę sie tam na 20
i na
wpadnę!
gromaciek napisał(a):Jeśli większość będzie tak chciała to nie widzę problemu
O boshe... czy takie pierdoły trzeba pytać większość nie możesz sam raz coś zadecydować
No w związku że jestem pierwszym gdyż miałem powózkę (dziękuwa Trolix) to Zgłaszam Miejscówkę na stałe spoty i spotkania nawet poza klubowe bo klimat ciekawy a cenowo no
dwa tyskie 0,5 za 7 zeta
no już o "rodzinnej za 55 zeta " i smacznej pizze nie wspomnę ! Warte sadzę naszej reklamy Menii.
Dziękuję za zacne przybycie wszystkim i miłe oraz konstruktywne spociwo , aby tak częściej

Dziękuję za zacne przybycie wszystkim i miłe oraz konstruktywne spociwo , aby tak częściej
Ja również dziękuje za spocik
Lokal fajny, przyjemny i ta pizza rodzinna
Ciutkę przymała
Co do ubrań to miałem wrażenie jakbyśmy na kuchni siedzieli a nie na sali
No i dawno nie jezdziłem autobusem w nocy po centrum
Do następnego
Lokal fajny, przyjemny i ta pizza rodzinna

Co do ubrań to miałem wrażenie jakbyśmy na kuchni siedzieli a nie na sali
No i dawno nie jezdziłem autobusem w nocy po centrum

Do następnego
-
Szalotka