PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
ja niestety nie zdarzyłem się pożegnać ale miałem pilny telefon związany z rannym wymorzeniem się SBS w firmie i musiałem wraca, ale na pewno pojawię się na kolejnym spocie, a kiedy można będzie zobaczyć foto.
Pozdrawiam Tkonarzewski
Pozdrawiam Tkonarzewski
- Od: 29 gru 2008, 03:17
- Auto: Było czerwone Z5, Jest srebrne BP05
Kilkanaście minut temu wróciłem dopiero do domu
Dziękuję wszystkim za przybycie w tak licznym gronie, a dzięki temu za naprawdę extra spędzony czas
Super było poznać nowe twarze jak i zobaczyć te już znane 
Dzięki ekipie warszawskiej w osobach AmRoZ, philios, Bartek, Arkadius 73, Gibsong z kolegą, gromaciek
Dzięki Jacol i morfi za Waszą obecność i to szczególnie, bo już od dawna na Was czekaliśmy
Dzięki tkonarzewski za Twój co prawda "samotny" przyjazd i okazje poznania
Oczywiście zapraszamy do nas jak najczęściej 
No i oczywiście wielkie dzięki naszej grupie, która stawiła się praktycznie w komplecie
Szkoda, że nie dotarli do nas koledzy z Sochaczewa, ale może następnym razem się spotkamy
Ogólnie – pogoda super, towarzystwo super, jedzenie super (troszkę mało), atmosfera super i frekwencja super. Jestem naprawdę szczęśliwy, że w takim spontanie udało się zrobić sporego spota
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wspaniały dzień 
Fotki wrzucę jutro wieczorkiem po pracy, bo jest ich trochę, a teraz nie chce mi się z nimi walczyć, mam po prostu lenia
Łukasz również dziękuje za przybycie, chociaż przyznam, że o Tobie dowiedziałem się dużo później, chyba za dużo miałem na głowie, albo już nie pamiętam

Dziękuję wszystkim za przybycie w tak licznym gronie, a dzięki temu za naprawdę extra spędzony czas
Dzięki ekipie warszawskiej w osobach AmRoZ, philios, Bartek, Arkadius 73, Gibsong z kolegą, gromaciek
Dzięki Jacol i morfi za Waszą obecność i to szczególnie, bo już od dawna na Was czekaliśmy
Dzięki tkonarzewski za Twój co prawda "samotny" przyjazd i okazje poznania
No i oczywiście wielkie dzięki naszej grupie, która stawiła się praktycznie w komplecie
Szkoda, że nie dotarli do nas koledzy z Sochaczewa, ale może następnym razem się spotkamy
Ogólnie – pogoda super, towarzystwo super, jedzenie super (troszkę mało), atmosfera super i frekwencja super. Jestem naprawdę szczęśliwy, że w takim spontanie udało się zrobić sporego spota
Fotki wrzucę jutro wieczorkiem po pracy, bo jest ich trochę, a teraz nie chce mi się z nimi walczyć, mam po prostu lenia
Łukasz również dziękuje za przybycie, chociaż przyznam, że o Tobie dowiedziałem się dużo później, chyba za dużo miałem na głowie, albo już nie pamiętam

Spocik wyszedł extra, pogoda i ludzie dopisali tylko już na wieczór zimnawo się zrobiło
.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
THOR,ja to w zasadzie przybyłem przypadkowo i byłem krótko.Razem z żoną i dzieckiem przejeżdzaliśmy nad Wisłą bo lubimy to miejsce (jest dla nas sentymentalne) i w ten sposób Was zobaczyłem.
Będę obserwował wątek spotkań w Płocku bo niekiedy w weekendy tam bywam u teściów,więc jeśli będzie okazja to się pojawię.
P.S. A Płock bardzo lubię bo jezdziłem tam do żony ( wtedy przyszłej ) przez 5 lat jeszcze jak miałem 323 BG i czuję się tam bardzo dobrze.Pozdrawiam Was.
Będę obserwował wątek spotkań w Płocku bo niekiedy w weekendy tam bywam u teściów,więc jeśli będzie okazja to się pojawię.
P.S. A Płock bardzo lubię bo jezdziłem tam do żony ( wtedy przyszłej ) przez 5 lat jeszcze jak miałem 323 BG i czuję się tam bardzo dobrze.Pozdrawiam Was.

- Od: 18 kwi 2004, 21:52
- Auto: Mazda 6 GH MZR-CD Wagon
Dziękuję za spota i pozdrawiam, miejscówka nad wisłą fenomenalna.
Troszkę fotek:
http://img706.imageshack.us/g/imag0035h.jpg/
Troszkę fotek:
http://img706.imageshack.us/g/imag0035h.jpg/
Ostatnio edytowano 19 kwi 2010, 17:04 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
No miejscówka gitara. Zapraszamy Płock do nas ale i my ponownie zawitamy do Was. I to nie raz zapewne 
-
Szalotka
kiedy kolejny spot 
Wreszcie fotki ze spocika 
18.04.2010r. – MazdaSpeed Mazowsze i Kujawsko – Pomorskie w Płocku
tkonarzewski spocik może być i za tydzień, jeśli wszyscy będą chcieli
, ale we Włocławku ekipka planuje grillowanko, więc może wyjazd do Włocławka ? 
18.04.2010r. – MazdaSpeed Mazowsze i Kujawsko – Pomorskie w Płocku
tkonarzewski spocik może być i za tydzień, jeśli wszyscy będą chcieli
Łukasz, ekipa wie o wyjeździe, zastanawiają się, więc z czasem z pewnością będą odpowiedzi 
Najszybciej już za tydzień Włocławek – grill, o ile u nas reszta będzie miała ochotę jechać 
No za tydzien mam weselicho. Pozniej majówka i moja Pani niestety nie ma wszystkich dni wolnych
Kolejny weekend to w niedziele 9.05.2010 o godz. 19.00 mamy do rozegrania mecz MazdaSpeed vs CivicKlub. Ale np. sobota na spota by byla dobra. Z noclegiem gdzies u Was
Z 8.05 na 9.05. Co wy na to
Jakos w sobote w miare poludnia zlocik i w niedziele plazowanie jesli pogoda dopisze 
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):No za tydzien mam weselicho. Pozniej majówka i moja Pani niestety nie ma wszystkich dni wolnychKolejny weekend to w niedziele 9.05.2010 o godz. 19.00 mamy do rozegrania mecz MazdaSpeed vs CivicKlub. Ale np. sobota na spota by byla dobra. Z noclegiem gdzies u Was
Z 8.05 na 9.05. Co wy na to
Jakos w sobote w miare poludnia zlocik i w niedziele plazowanie jesli pogoda dopisze
Weź 'edytuj' i popraw na:
"Jakoś w sobotę w miarę posiadania pieniędzy kupujemy alkohol, pijemy i w niedzele trzeźwiejemy na bulwarach jeśli pogoda dopisze"
wtedy zgadzam się na ten wyjazd
Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
- Od: 24 maja 2009, 13:16
- Auto: Audi S3 8L 224 PS
Ja czuł bym się zaszczycony gdyby grupa Płock przyjęła mnie w swoje szeregi i chętnie bym się z nimi zabierał na rożne wycieczki
tkonarzewski a widzisz w tym jakiś problem
Mi osobiscie wydaje sie ze nie masz czym sie obawiać. Ja z warszawskiej grupy i dało rade ( THOR, dobrze prawie
.Mysle ze tak
) wiec Ty tym bardziej
Sledz temat i wpadaj na spoty. To wszystko co mogę Ci doradzić w tym temacie 
-
Szalotka
tkonarzewski napisał(a):Ja czuł bym się zaszczycony gdyby grupa Płock przyjęła mnie w swoje szeregi i chętnie bym się z nimi zabierał na rożne wycieczki
kolego My nikogo nie wyganiamy, nie bijemy, nie gryziemy wręcz przeciwnie. Im nas więcej tym lepiej masz czas i chęci to zapraszamy
Kera
THOR napisał(a):Najszybciej już za tydzień Włocławek – grill, o ile u nas reszta będzie miała ochotę jechać
A ja nic nie wiem
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001