BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Witam wszystkich!
Chetnie wpadlbym na spota, poznal w koncu preznie dzialajaca grupe bydgoska i zabaczyl Wasze cacka.
Przyjmiecie kolejnego swiezaka? :p
Pozdrawiam
Chetnie wpadlbym na spota, poznal w koncu preznie dzialajaca grupe bydgoska i zabaczyl Wasze cacka.
Przyjmiecie kolejnego swiezaka? :p
Pozdrawiam
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Dla kandydatów obecność wręcz obowiązkowa
Zapraszamy!
Ciepło się robi. PR, może czas pomyśleć, wzorem lat minionych, o jakimś minimalnie ciekawszym scenariuszu na spotkania, niż kopanie w opony czy pochłanianie dwudziesty raz z rzędu węglowodanów w KFC? Myślę, że wiele osób chętnych byłoby na chociażby poganianie się na kartingach. Planem superambitnym byłoby natomiast zorganizowanie jakiejś mini-sprawnościówki. Takie rzeczy się odbywały kiedyś z powodzeniem, a pogoda zachęca 
ja bym pozapinał na kartach np w przyszłym tyg, w tym odpadam niestety, bo mam już inne plany...
co do sprawnościówki, to ja niestety czekam na lepsza pogodę... poza tym muszę kiedyś te federale naciągnąć, bo z parad druty wystają
co do sprawnościówki, to ja niestety czekam na lepsza pogodę... poza tym muszę kiedyś te federale naciągnąć, bo z parad druty wystają

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ravestation napisał(a):...w tym odpadam niestety, bo mam już inne plany...
Również miałem na myśli terminy późniejsze
ADHD napisał(a):sq2jul napisał(a):Dla kandydatów obecność wręcz obowiązkowa Zapraszamy!
nawet więcej niż wręcz
Zapraszam
W takim razie stawię się! Do zobaczenia
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Pit napisał(a):Ciepło się robi. PR, może czas pomyśleć, wzorem lat minionych, o jakimś minimalnie ciekawszym scenariuszu na spotkania, niż kopanie w opony czy pochłanianie dwudziesty raz z rzędu węglowodanów w KFC? Myślę, że wiele osób chętnych byłoby na chociażby poganianie się na kartingach. Planem superambitnym byłoby natomiast zorganizowanie jakiejś mini-sprawnościówki. Takie rzeczy się odbywały kiedyś z powodzeniem, a pogoda zachęca
ravestation napisał(a):ja bym pozapinał na kartach np w przyszłym tyg, w tym odpadam niestety, bo mam już inne plany...
Pit napisał(a):ravestation napisał(a):...w tym odpadam niestety, bo mam już inne plany...
Również miałem na myśli terminy późniejszeSchudłem 6 kg, więc na kartingach chętnie złoiłbym zady jakichś grubasów
Wzorem lat minionych potrzebna jest Wasza obecność, aby duch klubowej geriatrii trwał
Także jak tylko bedę mógł za tydzień (a się postaram) to GOkarty będę wstępem do hmm początku sezonu.
Oczywiście zapraszam wszystkie RWD, które pewnie jeszcze śpią.
My przegubowi panowie stawimy się jak co tydzień i może tyłka nie złoimy bo tylko obrastamy w tłuszcz z KFC, ale będzie MIŁO.
Lista GOkarty!
-Pit
-ravestation
–?
PS – Doszły mnie słuchy, że Malik jest chętny na spotkanie, także zapraszam.
ADHD napisał(a):Wzorem lat minionych potrzebna jest Wasza obecność, aby duch klubowej geriatrii trwał
Myślę, że jak coś ciekawszego od KFC zaproponujesz, to z obecnością problemów być nie powinno... Co do geriatrii, nie odczuwam. Mimo 33 wiosen czuję się bardzo młodo. Fizycznie, w związku z regularnie uprawianym sportem, sprawniejszy i zdrowszy jestem od większości o dekadę młodszych ode mnie przedstawicieli społeczeństwa, co potwierdzają wyniki okresowych badań lekarskich. Psychicznie zmęczony nie czuję się również, ciągle poddaję mózg ćwiczeniom kończąc co jakiś czas kolejne wyższe studia. Więc – jest uważam całkiem nieźle w tej sferze
ADHD napisał(a):Lista GOkarty!
-Pit
-ravestation
–?
Uprasza się o podanie terminu w kolejności poprzedzającej wciąganie mnie na listę. Muszę dostosować wolny termin do uczelni/pracy/domowych obowiązków
Co to Kuby – super. Jest jeszcze całkiem duże grono ludzi, którzy kiedyś przyjeżdżali na spotkania i do których warto się odezwać na taką okoliczność...
to moze lepiej tak zmieniajac temat
ja sie dzis lekko spoznie
– jak by co to KFC juz bede na pewno – co by tak zadbać o moją linie 
ja sie dzis lekko spoznie
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Pit napisał(a): ADHD napisał(a):Wzorem lat minionych potrzebna jest Wasza obecność, aby duch klubowej geriatrii trwał
Myślę, że jak coś ciekawszego od KFC zaproponujesz, to z obecnością problemów być nie powinno... Co do geriatrii, nie odczuwam. Mimo 33 wiosen czuję się bardzo młodo. Fizycznie, w związku z regularnie uprawianym sportem, sprawniejszy i zdrowszy jestem od większości o dekadę młodszych ode mnie przedstawicieli społeczeństwa, co potwierdzają wyniki okresowych badań lekarskich. Psychicznie zmęczony nie czuję się również, ciągle poddaję mózg ćwiczeniom kończąc co jakiś czas kolejne wyższe studia. Więc – jest uważam całkiem nieźle w tej sferze
Lubisz, oj lubisz ...
Zakładam, że zrozumiałeś, iż nazywając Was klubową geriatrią miałem na myśli dinozaury (czyt. wręcz starszyzna) klubowe
Spoko
Termin kartów zakładałem na kolejny piątek(wyczytałem wolny czas przynajmniej u ravea ) z drugiej strony to raczej Wy powiedzcie jaki termin pasuje. My spotykamy się od jakiegoś czasu co tydzień, dlatego zmiana kopania w oponę na patrzenie, bądź uczestnictwo w kartach u nas za wiele nie zmieni.
ZAPRASZAM
Tocha napisał(a):Noo ja bylem i bylo Super:D:D to ja od tej Srebnej Madzi 323 f BA:D
Zapraszamy ponownie.
Dziękuję Wszystkim za przybycie.
Starszakom z białej BG w szczególności
sewa napisał(a):Co do kartów to również jestem chętny. I myślę, że nie nie będę sam z ekipy toruńskiej. Tylko prosimy ustalić dogodny termin.
Szpiegują nas pierniki
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
szkodnik_byd napisał(a):to moze lepiej tak zmieniajac temat
ja sie dzis lekko spoznie– jak by co to KFC juz bede na pewno – co by tak zadbać o moją linie
ty tu sie lepiej nie odzywaj a głos niech zabierze twoja małżowina klubowicz ty masz tu mniejsza rangę
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Szkodnik masz rozdwojenie jaźni?