WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Zróbmy w starej Pradze i obgadajmy wigilię  no chyba że Wątek jest nie ciekawy dla większości
  no chyba że Wątek jest nie ciekawy dla większości 

no chyba że Wątek jest nie ciekawy dla większości
  no chyba że Wątek jest nie ciekawy dla większości Pomysł z łyżwami jest jak najbardziej apetyczny  kręgle też są mile widziane
 kręgle też są mile widziane   Zdania są podzielone ... Niech nasz wódz wybiera
  Zdania są podzielone ... Niech nasz wódz wybiera   

Panowie ja  we wtorek grałem w kręgle...  Oczywiście na Angorskiej.   Ale z Wami jeszcze nie przegrałem, także mogą być i kręgle.
  Ale z Wami jeszcze nie przegrałem, także mogą być i kręgle. 
Co do łyżew to można się wybrać na "Figlowisko" – otwarte 24/7. 10zł godzina, 2 godzina gratis + łyżwy 6zł. Tylko lokalizacja troche kiepska chyba. Ale jakby komuś po imprezie zachciało się łyżew to dobra opcja.
 10zł godzina, 2 godzina gratis + łyżwy 6zł. Tylko lokalizacja troche kiepska chyba. Ale jakby komuś po imprezie zachciało się łyżew to dobra opcja.

Co do łyżew to można się wybrać na "Figlowisko" – otwarte 24/7.

- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
No to namieszaliście równo  Ciężki orzech do zgryzienia ale cóż. Trzeba wybrać coś
 Ciężki orzech do zgryzienia ale cóż. Trzeba wybrać coś  

Miejsce znane i lubiane no i Giba ze względy na względy niech ma 

Obgadamy też sprawy wigilii w wolnej chwili 

20.11.2012r. --> godz. 20.00
OSiR ''Saska'' – ul. Angorska 2
Mapka
(Wjeżdżamy / Wchodzimy na teren OSiR-u od ul. Saskiej. Jeśli miejsca nie bedzie to parkujemy od ul. Angorskiej)
Do zobaczenia

Miejsce znane i lubiane no i Giba ze względy na względy niech ma
Obgadamy też sprawy wigilii w wolnej chwili
20.11.2012r. --> godz. 20.00
OSiR ''Saska'' – ul. Angorska 2
Mapka
(Wjeżdżamy / Wchodzimy na teren OSiR-u od ul. Saskiej. Jeśli miejsca nie bedzie to parkujemy od ul. Angorskiej)
Do zobaczenia
- 

Szalotka
Ty lepiej tor zarezerwuj bo może być dużo ludzi.  Jak bylem we wtorek o 20, to wszystkie tory były wolne. Dopiero na 21 przyszła jedna ekipa. :–)
 Jak bylem we wtorek o 20, to wszystkie tory były wolne. Dopiero na 21 przyszła jedna ekipa. :–)

Ostatnio edytowano 19 lis 2012, 21:21 przez pietrzu1987, łącznie edytowano 1 raz

pietrzu1987 napisał(a):Panowie ja we wtorek grałem w kręgle... Oczywiście na Angorskiej.Ale z Wami jeszcze nie przegrałem, także mogą być i kręgle.
Co do łyżew to można się wybrać na "Figlowisko" – otwarte 24/7.10zł godzina, 2 godzina gratis + łyżwy 6zł. Tylko lokalizacja troche kiepska chyba. Ale jakby komuś po imprezie zachciało się łyżew to dobra opcja.
No jak juz to może tu spróbować puki świeży lód

http://www.miastownia.pl/miejsce/sezono ... mowie/2322
"Zapraszamy na lodowisko, które będzie otwarte od 17 listopada 2012 r.
W załączeniu znajdą Państwo Regulamin Lodowiska a na plakacie godziny ślizgawek. Jak w latach ubiegłych lodowisko, wypożyczalnia i ostrzalnia łyżew oraz szatnia gratis!!! Serdecznie zapraszamy!!!"
Toż to co piszą prawdą jest?
Dotyczy to wszystkich czy może tylko mieszkańców Bemowa? Bo coś nie mogę w to uwierzyć... Przecież to Polska.
Po przeczytaniu regulaminu stwierdzam, że to niemożliwe, ale jest bezpłatne. To co? Mamy już miejsce kolejnego spota?

W załączeniu znajdą Państwo Regulamin Lodowiska a na plakacie godziny ślizgawek. Jak w latach ubiegłych lodowisko, wypożyczalnia i ostrzalnia łyżew oraz szatnia gratis!!! Serdecznie zapraszamy!!!"
Toż to co piszą prawdą jest?
Dotyczy to wszystkich czy może tylko mieszkańców Bemowa? Bo coś nie mogę w to uwierzyć... Przecież to Polska.
Po przeczytaniu regulaminu stwierdzam, że to niemożliwe, ale jest bezpłatne. To co? Mamy już miejsce kolejnego spota?

A klepnął już ktoś tor do kręgli?   Bo skończy się na kopaniu w oponki
  Bo skończy się na kopaniu w oponki  

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Gib napisał(a):Maciek ponoć klepnął na 20:30 dwa tory, tak słyszałem wczoraj.
Klepnął, klepnął
Mamy dwa tory. Jak okaże się że nie trzeba dwóch to z jednego zrezygnujemy
- 

Szalotka
Gib napisał(a):To się skoczy na Sushi
A Żiba by tylko jadł
 ale znając mnie, to i ja jakiegoś hoga doga wciągnę przy kręglach
 ale znając mnie, to i ja jakiegoś hoga doga wciągnę przy kręglach  Wysłane z poczty w Radzyminie