BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
to może ja jestem jakiś nie teges, bo moim zdaniem każda miata wygląda świetnie z tak niskim offsetem...

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ADHD napisał(a):sq2jul napisał(a):mam uczulenie na zolte mx-5szkodnik_byd napisał(a):ale kto to tak skrzywdził ten samochód
Lekko przesadzona, niemniej jednak z dwóch o których myślimy wybrałbym NBhehe (penie jak każdy)
Miałem dzisiaj okazję widzieć żółtą i powiem szczerze, że robi wrażenie (wiadomo, że żółty to ... żółty
podobno jutro Bandit stawia kurczaka, także jak nakazuje świecka tradycja – zbiórka g. 20:00 Tesco i jedziemy do KFC 
Ja dojadę trochę po 20.00 (max 30 min) to czekać na mnie
Zakład o browara, że jutro srebrna odpali o własnych siłach? Stoi 20 dni nieodpalana, akumulator pod maską, bez klem, matek, plaków, autostartów, linek i tym podobnych dodatków

Zakład o browara, że jutro srebrna odpali o własnych siłach? Stoi 20 dni nieodpalana, akumulator pod maską, bez klem, matek, plaków, autostartów, linek i tym podobnych dodatków

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
sq2jul napisał(a):podobno jutro Bandit stawia kurczaka
Przywiozę mrożonego z Biedronki, przepraszam z Bambitki za 5,99 zł szt. i zrobimy grila pod tesco
A co myślicie o np. niedzielnym, kilkugodzinnym wypadzie za miasto na ognisko i kiełbasę i herbatę z termosu i np. kulig za mazdą (albo za PeeRem
P.S.
Połączcie mi posty
sq2jul napisał(a):podobno jutro Bandit stawia kurczaka, 20:00 Tesco i jedziemy do KFC
Ja słyszałem że nowy klubowicz też stawia
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
wychodzi na to, ze wszyscy jutro jedzą za darmo 
Suloo napisał(a):Julek dziekuje za pamiec ale nie mieszam juz w BDG. Jak bede kiedys mial czas to wpadne. Bawcie sie chlopaki.
pomysl, żeby raz na jakiś czas się u nas objawić, pozrec kure i pogadac ze starymi (za chwile bedzie mozna mowic juz o mafii geriatrycznej
powinno być chociaż do 2,00siara88 napisał(a):Chociaż na 20min
Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
chyba nie trzeba pisac...?
Ale zeby tradycji stalo sie zadosc – jutro 20:00 zbiorka pod Tesco, a nastepnie kurczak w KFC.
Gwarantowane skrzydełko dla każdego 
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Będę, ale mogę sie spóźnić.sq2jul napisał(a):chyba nie trzeba pisac...?Ale zeby tradycji stalo sie zadosc – jutro 20:00 zbiorka pod Tesco, a nastepnie kurczak w KFC.