WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
pietrzu1987 napisał(a):Tyle ludzi ma być a mnie chyba nie będzie...Cholera jakiś wirus się mnie uczepił...
Mnie też niestety nawał obowiązków, znaczy się nie będzie przedstawiciela powiatu Pruszków żadnego
..::Boost::..
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
- Od: 6 kwi 2005, 18:09
- Auto: GY 2.0 MZR-CD 143/174KM po FL 07r.
Boost napisał(a):pietrzu1987 napisał(a):Tyle ludzi ma być a mnie chyba nie będzie...Cholera jakiś wirus się mnie uczepił...
Mnie też niestety nawał obowiązków, znaczy się nie będzie przedstawiciela powiatu Pruszków żadnego
Zmuszasz mnie żebym pomimo swojego stanu zdrowia stawił się dzisiaj o 20...
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
Niestety nie dotarłem na spota bo miałem dziś małą niespodziankę
Zostałem zabrany do kina na Skyfall (polecam film )
Co prawda byłem później ok godziny 21:50 – 22:00 w miejscu spotkania ale Was już nie było
musiałem się nachodzić po piętrach bo ochrona pozamykała furtki i jedyne przejście to łącznik lub rampa
:)
Dzięki za miło spędzony wieczór. Za pizze nie dziękuję, bo jadłem z łakomstwa ;(
Konrado my w pizzy hut siedzieliśmy.
Po powrocie do domu, przy szlabanie osiedlowym przywitał nas bardzo ładny lis
Konrado my w pizzy hut siedzieliśmy.
Po powrocie do domu, przy szlabanie osiedlowym przywitał nas bardzo ładny lis
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.