WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Naprawdę proszę zaprzestać robienia czaterii z tego tematu. Wszyscy dobrze wiecie do czego on służy.
Od smutku po uśmiech bananowy jest czateria.
W spokoju czekam na propozycję kolejnego miejsca spotkania. Pod uwagę biorę tylko poważne posty.
Jak wcześniej pisałem wszystko zależy od pogody ale nawet jak będzie zła to parking na dachu Promenady jest w pewnej części zadaszony więc na głowę kapać nie będzie
Od smutku po uśmiech bananowy jest czateria.
W spokoju czekam na propozycję kolejnego miejsca spotkania. Pod uwagę biorę tylko poważne posty.
Jak wcześniej pisałem wszystko zależy od pogody ale nawet jak będzie zła to parking na dachu Promenady jest w pewnej części zadaszony więc na głowę kapać nie będzie
-
Szalotka
Maćku ! mój post dotyczył spota dzisiejszego przecież 

Spot jest w przyszły wtorek.
Gucio ja Cię bardzo proszę żebyś czytał nie tylko ostatni napisany post ale także strony poprzednie
W tym temacie masz rozkład jazdy dotyczący spotkań cyklem co dwa tygodnie jak i datę powrotu do spotkań co tydzień.
viewtopic.php?p=2415523#p2415523
Gucio ja Cię bardzo proszę żebyś czytał nie tylko ostatni napisany post ale także strony poprzednie
W tym temacie masz rozkład jazdy dotyczący spotkań cyklem co dwa tygodnie jak i datę powrotu do spotkań co tydzień.
viewtopic.php?p=2415523#p2415523
-
Szalotka
Kurna to wina Deszczu
i Angielskiego piwa 

23.10.2012 –> godz. 20.00
PROMENADA – ul. Ostrobramska 75c – (parking poziom +3 na dachu galerii) – wjazd od ul. Jana Nowaka-Jeziorańskiego
Mapka
Pogoda ponoć ma być dobra.
W razie opadów jest tam część zadaszona gdzie też spokojnie się pomieścimy bo ten poziom z reguły jest pusty. Takie małe info na wszelki wypadek.
Do zobaczenia
PROMENADA – ul. Ostrobramska 75c – (parking poziom +3 na dachu galerii) – wjazd od ul. Jana Nowaka-Jeziorańskiego
Mapka
Pogoda ponoć ma być dobra.
W razie opadów jest tam część zadaszona gdzie też spokojnie się pomieścimy bo ten poziom z reguły jest pusty. Takie małe info na wszelki wypadek.
Do zobaczenia
-
Szalotka
Gib napisał(a):gromaciek napisał(a):PROMENADA – ul. Ostrobramska 75c – (parking poziom +3 na dachu galerii) – wjazd od ul. Jana Nowaka-Jeziorańskiego
Znaczy mam posprzątać samochód?
Czysty, czy brudny to nadal będzie Opel nie Mazda
..::Boost::..
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
- Od: 6 kwi 2005, 18:09
- Auto: GY 2.0 MZR-CD 143/174KM po FL 07r.
Hi jak dobrze pójdzie to nie bede jako jedyny który wpada na spoty 323 bg- kolega ma zamiar kupić tak piękny samochodzik jakim jest własnie Mazda 323 BG
i zdeklarował się wpaść ze mną na spota.
Pozdro 4all
Pozdro 4all
CZASEM GŁUPIE POMYSŁY SĄ NAJLEPSZE :) :) :) :) :)
- Od: 18 maja 2012, 12:34
- Auto: Mazda 323 90r. 1.6 BG
Witam!
Widze ze dzis szykuje sie spotkanko w Promyku.
Jestem nowy a moja Madzia potrzebuje troche milosci, wiec pojawie sie! Tylko pozno koncze prace bo ok 21 jak poczekacie to bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
Widze ze dzis szykuje sie spotkanko w Promyku.
Jestem nowy a moja Madzia potrzebuje troche milosci, wiec pojawie sie! Tylko pozno koncze prace bo ok 21 jak poczekacie to bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
-
haakon
Ktoś może będzie jechać na spot z okolic Ursusa Włoch? Chętnie bym się zabrał z kimś prawdopodobnie zlecenie na photo mi dzisiaj odpada więc będę miał wolny wieczór ale nie przyjechałem autem więc jak by ktoś jechał i mógłby mnie zgarnąć po drodze byłbym wdzięczny ...
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'