GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
niestety albo stety już w UK od wtorku. tylko na tydzień byłem. coś czuje ,ze teraz to nie prędko zjadę..jakbym miał się pojawić ponownie to oczywiście uprzedzę i się ustawimy, ale pewnie trochę to potrwa..a Wy sie rozwijajcie 
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
A zobacze jak nie zapomnę i będe miał nieco czasu to zajadę na krótkie odwiedziny.
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
Bartek już ekipa toruńską nazywa swoją rodziną..zdrajca!
hehe
Sikor z krukiem pewnie nie wrócili z Częstochowy tylko poszli od razu do zakonu
a Ty Adrianie...masz nadzieje ,że ominie mnie spot większy?
no wiesz Ty co...jak tak możesz
Ty Brutusie przeciwko mnie?
wiem wiem, pewnie jesteś zazdrosny o to że mam dziewczynę i Twoje pomarańczowe ponczochy już mnie nie przekonują

Sikor z krukiem pewnie nie wrócili z Częstochowy tylko poszli od razu do zakonu
a Ty Adrianie...masz nadzieje ,że ominie mnie spot większy?

Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Sorki ale odpuściłem sobie jazdę na letnich w śniegu. A Ciebie huher widziałem jak wyjeżdzałeś z owczarek i miałem nadzieje że polecisz na średnicówkę ale niestety pojechałeś prosto Paderewskiego. Powodzenia dla pozostałych.
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
Szczerze mówiąc nie wyobrażałem sobie pierwsze spotkanie jako drętwe
ale tak nie było, po charakterze można poznać użytkownika mazdy xP Jesli bede mial tylko mozliwosci to bede wpadal na kazde kolejne spoty. p.s. Fajnie mozna bylo podriftowac w drodze powrotnej

- Od: 7 cze 2009, 16:12
- Auto: Mazda MX-5 ND, 2016 6M
Mazda CX-5 KF, 2017 6AT
i oponki lepsze
dzięki Panowie jak zwykle atmosfera spoko no i jaki postęp od poprzedniego razu frekwencja wzrosła o 200%
sikorprawie udało mi się namówić twoje dziewczę na 323C zamiast corsy więc może przybędzie nam kiedyś kolejna mazdowiczka
Dla szybkiego wyjaśnienia dla reszty dodam tylko, że dziewczę dopiero robi prawko i ma zamiar kupić auto więc po co ma się wpakować bez sensu w ferfluchte schwabs machine jak może mieć piękne japońskie cacuszko
dzięki Panowie jak zwykle atmosfera spoko no i jaki postęp od poprzedniego razu frekwencja wzrosła o 200%
sikorprawie udało mi się namówić twoje dziewczę na 323C zamiast corsy więc może przybędzie nam kiedyś kolejna mazdowiczka
Dla szybkiego wyjaśnienia dla reszty dodam tylko, że dziewczę dopiero robi prawko i ma zamiar kupić auto więc po co ma się wpakować bez sensu w ferfluchte schwabs machine jak może mieć piękne japońskie cacuszko
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95