WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
E tam, czemu tak blisko. Nie ma jakiś dalszych miejscowek?
Szyman, a gdzie wcięło filmik z bemowa? Ten gdzie zamykamy samochody.
Wysłane z Defy za pomocą Tapatalk2. A co!
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Kurczę byłem wczoraj w Wawie, specjalnie odpaliłem forum na telefonie, żeby bbyć na bieżąco, myślałem, że uda się zintegrować, ale nie wstrzeliłem się w datę spotu, a szkoda.
Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej, bo dowiedziałem się o 17 w firmie, że mam możliwośc wyjazdy do wawy na chwile.
Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej, bo dowiedziałem się o 17 w firmie, że mam możliwośc wyjazdy do wawy na chwile.

No pod Pesi Areną nie lichy pomysł jak by padało to zawsze można się przemieści pod wiadukt trasy i tam jest pub z dobrym piwkiem oraz Pizzą ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
gutek_wrb napisał(a):się przemieści pod wiadukt trasy i tam jest pub
są dwa
MAZDA 6 GY 2.0 l (Pb 95) '06 bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem

Moja Madzia:http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=331&t=138037&p=2335253#p2335253

Moja Madzia:http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=331&t=138037&p=2335253#p2335253
- Od: 15 lut 2012, 11:49
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 (155 KM) 2010r.
Lepiej późno niż wcale
Witam. Jeszcze zdanie na temat spotu 2 października, ja również gratuluję organizatorom świetnego spotkania. Tyle pięknych Madź w jednym miejscu to naprawdę super widok. Świetnie widać to na zdjęciach. Żałuje że tylko jedna M5 się pokazała, ale może we wtorek 9 bm ktoś z M5 się stawi na spotkaniu. Chętnie porozmawiam i może się dowiem co nieco od bardziej doświadczonego użytkownika. Oczywiście postaram się być na tym spotkaniu w obojętnie jakim miejscu, dostosuję się.
Pozdrawiam, Ludwik
Witam. Jeszcze zdanie na temat spotu 2 października, ja również gratuluję organizatorom świetnego spotkania. Tyle pięknych Madź w jednym miejscu to naprawdę super widok. Świetnie widać to na zdjęciach. Żałuje że tylko jedna M5 się pokazała, ale może we wtorek 9 bm ktoś z M5 się stawi na spotkaniu. Chętnie porozmawiam i może się dowiem co nieco od bardziej doświadczonego użytkownika. Oczywiście postaram się być na tym spotkaniu w obojętnie jakim miejscu, dostosuję się.
Pozdrawiam, Ludwik
Gib napisał(a):Gutek jak zwykle podbije z buta wiec jemu ten Pub pasuje
No własnie że nie

Ech, Ludwik tak to już jest, że rarytasy nie występują w przyrodzie zbyt często 
Ja już od dłuższego czasu czekam na drugą 2 i wszystko wskazuje na to, że jeszcze troszkę poczekam
Jak na razie wspaniali synoptycy zapowiadają opady na wtorek, więc może jednak wybierzemy miejsce mniej plenerowe?
Ja już od dłuższego czasu czekam na drugą 2 i wszystko wskazuje na to, że jeszcze troszkę poczekam
Jak na razie wspaniali synoptycy zapowiadają opady na wtorek, więc może jednak wybierzemy miejsce mniej plenerowe?
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
ludwik1951 napisał(a):Żałuje że tylko jedna M5 się pokazała, ale może we wtorek 9 bm ktoś z M5 się stawi na spotkaniu. Chętnie porozmawiam i może się dowiem co nieco od bardziej doświadczonego użytkownika.
Jakiś czas temu przyjeżdżał XLord ale ślad po nim zaginął

A kiedy pykamy w kręgle?
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Kto z Warszawy ma M3 BK 2.0 benzin? Chciałbym podjechać posłuchać jak cyka zdrowy motor.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Pepsi Arena to chyba nie głupi pomysł, jestem ZA.
Ja zapraszam w okolice Pruszkowa, np. parking TESCO Piastów (aczkoliwek nic ciekawego).
Jakby co jest gdzie się schować, można pochodzić po sklepie, otwarte 24h. 
Bo na Cargo chyba się już nie spotkamy, we wtorek jeszcze byliśmy, a dziś nic się tam nie działo, postawili piękne brameczki i ogrodzili teren, już nie da rady wjechać. ;–(
Ja zapraszam w okolice Pruszkowa, np. parking TESCO Piastów (aczkoliwek nic ciekawego).
Bo na Cargo chyba się już nie spotkamy, we wtorek jeszcze byliśmy, a dziś nic się tam nie działo, postawili piękne brameczki i ogrodzili teren, już nie da rady wjechać. ;–(
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6