WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Szalotka » 19 wrz 2012, 14:33

Krzysiu, krótka wymiana wrażeń z odbytego spota dotycząca jego samego to nie jest OT. Aczkolwiek nie można nadużywać co by bajzel się nie zrobił ;)
Nie mniej jednak trzeba zacząć powoli myśleć już o następnym spotkaniu :)
Szalotka

Postprzez mich553 » 19 wrz 2012, 15:12

Dzieki za spocika..... :) Ja dopiero dotarłem do domku... :D :D :D
CZASEM GŁUPIE POMYSŁY SĄ NAJLEPSZE :) :) :) :) :)
Forumowicz

Od: 18 maja 2012, 12:34
Auto: Mazda 323 90r. 1.6 BG

Postprzez Szalotka » 19 wrz 2012, 16:58

mich553 napisał(a):Ja dopiero dotarłem do domku... :D :D :D

To gdzieś Ty się szlajał ? :D

25.09.2012 --> godz. 20.00
OSiR ''Saska'' – ul. Angorska 2
Mapka
(Wjeżdżamy / Wchodzimy na teren OSiR-u od ul. Saskiej. Jeśli miejsca nie bedzie to parkujemy od ul. Angorskiej)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A na kolejny wtorek tj. 02.10.2012r. mam inną atrakcyjną ofertę spotkania. Mozna zrobić coś inaczej :)

godz. 20.00 --> Cargo – ul. Wirażowa – parking (spotkanie / pogaduchy)
godz. 21.15 --> przejazd kolumną pod Stadion Narodowy (kto posiada niech wezmie flagi klubowe te na szybę)
godz. 21.45 --> nocna sesja zdjęciowa przy Stadionie

'' Co do Cargo to będzie obowiązywał całkowity zakaz scigania się lub innego tego typu atrakcji np. palenia gumy. Mówię za wczasu żeby nikomu nie przyszło do głowy dać się namówić lub kogos namawiać.
Jeśli chodzi o kolumnę przejazdową z Cargo pod Stadion to jedziemy spokojnie i fajnie jak ktos bedzie miał możliwość robienia zdjęć z przejazdu.
Sesja pod Stadionem to wiadomo. Do wyboru do koloru ''

Może być ?
Miejmy nadzieję że pogoda dopisze :)
Szalotka

Postprzez Gib » 19 wrz 2012, 17:04

Gib napisał(a):Tak nasłuchuję zza okna co tam się dzieje i powiem wam że dobrze że spoty są we wtorki a nie środy.

Toczka w toczke tak samo.

Co do Cargo uważam ten pomysł za bezsensowny, zostawmy to miejsce tym którzy mogą się tam bawić jak uważają.
' Co do Cargo to będzie obowiązywał całkowity zakaz scigania się lub innego tego typu atrakcji np. palenia gumy. Mówię za wczasu żeby nikomu nie przyszło do głowy dać się namówić lub kogos namawiać.
Jeśli chodzi o kolumnę przejazdową z Cargo pod Stadion to jedziemy spokojnie i fajnie jak ktos bedzie miał możliwość robienia zdjęć z przejazdu.

Jak sobie maćku wyobrażasz wyegzekwowanie tego zakazu, zabierzesz komuś kluczyki czy papiery? Ja rozumiem że to może być forma zabezpieczenia, bo forum, ale po co w takim razie spotykać się akurat w tym miejscu, jakieś ma ono walory? jest prawie że w szczerym polu i poza prostą i samolotami nie ma tam żadnej atrakcji, no chyba że upalanie ale tego mamy nie robić, to może za trzy tygodnie grill na prostej startowej toru poznań?
Kolejna sprawa to ten harmonogram, najpierw okęcie później stadion, nie lepiej od razu pod stadionem zrobić spota?
Ostatnio edytowano 19 wrz 2012, 20:55 przez Gib, łącznie edytowano 2 razy
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez mich553 » 19 wrz 2012, 20:16

gromaciek napisał(a):

---------------------------
Poczuliśmy z zonką klimat starówki i tak zwiedziliśmy całą warszawe w kazdym kierunku <serduszka> :D .
---------------------------------------
Co do CARGO to jestem stałym bywalcem tam i nie wazne czy czwartek czy niedziela zawszę tam się zbierają maolaty w tygodniu i testuja auta co idzie za tym dużo policij i nie potrzebne kontrole – bez powodu czasem nawet :D .
takie moje zdanie no chyba ze mazdowicze chcą pokazać innym jak się jezdzi przepisowo. :D
CZASEM GŁUPIE POMYSŁY SĄ NAJLEPSZE :) :) :) :) :)
Forumowicz

Od: 18 maja 2012, 12:34
Auto: Mazda 323 90r. 1.6 BG

Postprzez Szalotka » 20 wrz 2012, 09:11

A wiesz Gib zaproponowałem to tylko dlatego że chciałem zrobić niespodziankę. Szczególnie dla tych co nie wiedzą że w Pazdzierniku minie 11 lat od pierwszego oficjalnego spotkania MazdaSpeed, które właśnie odbyło się na Cargo. Przy okazji z tego powodu chciałem zrobić kolumnę przejazdowa na tą cześć zakończoną sesją zdjęciową w jakimś fajnym miejscu a Stadion do tego się nadaje jak najbardziej. Mazd Max ma też klubową koszulkę piłkarską właśnie z numerem 11. Do zdjęcia w sam raz. Byłby to tez spot różniący się zupełnie od pozostałych :)
Nie będzie zainteresowania to uznamy że tematu nie było i spotkamy się jak zawsze tam czy tu ;)
Szalotka

Postprzez Gib » 20 wrz 2012, 09:26

oKrągła 11 rocznica powstania naszej wytwórni, to może kup parówki a Krzychu niech weźmie musztardę? :) Cezara oczywiście z makowcem zapraszamy również.
Przez te 11 lat miejsce się zmieniło nie do poznania, wizualnie i charakterem :)
Ostatnio edytowano 20 wrz 2012, 10:34 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Postprzez Wodnik » 20 wrz 2012, 10:21

Ale się rocznica szykuje!
Jak bym mi jeszcze coś z urlopu zostało to bym środę wolną wziął :|

Taka mnie najszła refleksja: Od 2010 roku na cargo jest zakaz wjazdu. Jak to Maćku pogodzisz z jazdą w myśl przepisów ruchu drogowego? Ja już miałem raz tam przyjemność dostać po uszach od pałkowników z drogówki. Mandatu mi nie wlepili chociaż wjechałem na beszczela jak stali na parkingu ale wiskanie było grane i groźne miny też <lol> . Na szczęście chłopaki się samochodem zainteresowali, podyskutowali i puścili bez postępowania mandatowego :)

Się rozpisałem :P

W każdym razie zakaz wjazdu jest z jednej i drugiej strony parkingu.
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Forumowicz

Od: 16 lut 2011, 15:37

Postprzez wega_93 » 20 wrz 2012, 11:18

Kurcze jestem nowy i miałem byc na pierwszym zlocie ale niestety nie udało sie praca... mam nadzieje ze uda mi sie nastepnym razem :)
Początkujący

Od: 17 wrz 2012, 14:19
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 V6 Benzyna

Postprzez Szalotka » 20 wrz 2012, 11:26

Wodnik albo wjeżdasz od ul. Poleczki prosto pod miejsce spotkań
Mapka

Lub tędy
Mapka

Tu jest drugie miejsce spotkań.
Mapka

Spotting (nieoficjalny punkt widokowy na startujące samoloty)
Mapka

gromaciek napisał(a):Nie będzie zainteresowania to uznamy że tematu nie było i spotkamy się jak zawsze tam czy tu ;)

Wszystko. Na najbliższym spocie możemy o tym pogadać ;)

wega_93 napisał(a):mam nadzieje ze uda mi sie nastepnym razem :)

Zapraszamy cały czas :)
Szalotka

Postprzez LookR » 20 wrz 2012, 12:03

gromaciek napisał(a):

25.09.2012 --> godz. 20.00
OSiR ''Saska'' – ul. Angorska 2
Mapka
(Wjeżdżamy / Wchodzimy na teren OSiR-u od ul. Saskiej. Jeśli miejsca nie bedzie to parkujemy od ul. Angorskiej)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A na kolejny wtorek tj. 02.10.2012r. mam inną atrakcyjną ofertę spotkania. Mozna zrobić coś inaczej :)

godz. 20.00 --> Cargo – ul. Wirażowa – parking (spotkanie / pogaduchy)
godz. 21.15 --> przejazd kolumną pod Stadion Narodowy (kto posiada niech wezmie flagi klubowe te na szybę)
godz. 21.45 --> nocna sesja zdjęciowa przy Stadionie

'' Co do Cargo to będzie obowiązywał całkowity zakaz scigania się lub innego tego typu atrakcji np. palenia gumy. Mówię za wczasu żeby nikomu nie przyszło do głowy dać się namówić lub kogos namawiać.

Może być ?
Miejmy nadzieję że pogoda dopisze :)

Fajny pomysł. Zwłaszcza mazdo-kolumna będzie "wisienką na torcie".
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Forumowicz

Od: 8 lis 2009, 23:41
Auto: M3

Postprzez Szalotka » 20 wrz 2012, 12:06

Luker81 napisał(a):Fajny pomysł. Zwłaszcza mazdo-kolumna będzie "wisienką na torcie".

O to w tym wszystkim właśnie chodzi <spoko>

Napisałem w tej sprawie do byłego Prezesa Globego jak i do obecnego Prezesa Pawła :)
Mam nadzieję że jak to wypali to pojawią się razem :)
Szalotka

Postprzez Gib » 20 wrz 2012, 12:09

Pewnie dla tego nie czuję klimatu tego przedsięwzięcia, bo ja jako nieposiadający mazdy, przyjeżdżam generalnie dla Was, a nie waszych aut.
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 20 wrz 2012, 12:11

Gib, nie liczy to czym jezdzisz. Liczy się to że jesteś z nami w grupie MS <spoko>
Wszyscy przyjeżdżamy dla nas samych. Stanowimy grupę, która dalej pisze swoją historię ;)
Szalotka

Postprzez arjot » 20 wrz 2012, 13:29

Chciałem na początku napisać, że cargo nie ma sensu moim zdaniem.
Dobrze Maćku, że wyjasniłeś o co chodzi i skąd pomysł na miejsce. Moim zdaniem pomysł bardzo dobry na spota jubileuszowego.
Jakoś damy radę z Cargo.
Opcja przejazdowa <spoko>, żałuję czasami że tak rzadko nam się wspólne przejazdy zdarzają :]
Forumowicz

Od: 27 lut 2010, 16:33
Auto: Jest :MX-5 NBfl Memories III '05
Była: 3 BK Z6 sedan

Postprzez Szalotka » 20 wrz 2012, 13:31

arjot napisał(a):Opcja przejazdowa <spoko>, żałuję czasami że tak rzadko nam się wspólne przejazdy zdarzają :]

Bedą częściej. Nie zawsze ale bedą. Zrobimy sobie taką małą wzmiankę od czasu do czasu :)
Szalotka

Postprzez Konrado2104 » 21 wrz 2012, 14:14

Ja jestem za <spoko> <spoko>
Forumowicz

Od: 25 cze 2012, 21:50
Auto: Mazda 6 GH 2.5 Sport 170KM 09r.
VW Polo 1.9 TDI 105KM 2006r.
Było:
Mazda 323F BJ 2.0 Sportive 131KM 02r.
Mazda 323F BJ 1.8 114KM 99r.
Mazda 626 GF 1.8 90 KM 97r.

Postprzez Gib » 21 wrz 2012, 15:00

Znalazłem złoty środek, pojadę z kimś "na sępa" i nie będę bruździć jokerem.
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 21 wrz 2012, 15:04

To do zobaczenia we wtorek w OSiR Saska :)
Szalotka

Postprzez jarek-ekonomik » 23 wrz 2012, 15:17

Mam pytanko przyjezdza ktoś na spoty cx7?
Początkujący

Od: 12 cze 2016, 20:21