Cezar dzięki za grę w kulki![]()
Na następnym spocie mnie nie będzie. Jadę do teściówki na cały tydzień.![]()
Do zobaczenia za dwa tygodnie.
cedros79 napisał(a):Waterlive napisał(a):Jedna z fotek na naszą klasę
Nie na NK tylko, na pierwszą stronę klubowego kalendarza
Luker81 napisał(a):cedros79 napisał(a):Waterlive napisał(a):Jedna z fotek na naszą klasę
Nie na NK tylko, na pierwszą stronę klubowego kalendarza
Tylko 2 panów trzeba "wymazać", bo psują fotę...
arjot napisał(a):Nie wiem, czy tam był spot nasz, bo mnie akuratnie wtedy nie było ale jeśli tak (plac vis a vis stacji Stadion) to mi się tam bardzo podobało.
arjot napisał(a):Byliśmy we czwartek pod stadionem z Lulu i Speedem na spocie emiksów, obok nas był też wielki spot youngtimerów i audi tt. Miejsca w czort, widoki świetne. Nie wiem, czy tam był spot nasz, bo mnie akuratnie wtedy nie było ale jeśli tak (plac vis a vis stacji Stadion) to mi się tam bardzo podobało. Co prawda jest to miejsce na kopanie w opony a nie żarcie ale myślę, że przy ładnej pogodzie miejsce do uwzględnienia.
I jeszcze jedna refleksja: mx5 przyjechało prawie 30 sztuk. Z tego co widziałem, tt było ok 15. A to są spoty tematyczne jednego modelu. Youngtimerów – moim zdaniem ok setki, może więcej, może trochę mniej. Ale od cholery.
Ludzie, ja wiem, niektórym się nie chce, niektórzy się boją, ale jeśli się identyfikujecie z klubem (a zakładam, że tak jest, skoro montujecie sobie nowe podkładki) to wpadnijcie na spota, poznajcie innych z klubu. Bo identyfikacja przez internet, to przepraszam, ale kiepska identyfikacja.
Luker81 napisał(a):Czyżby właściciele MX5 to sami pasjonaci, którzy integrują się we własnym gronie, a pozostali użytkownicy mazd, to typowi ... no własnie brakuje mi słów.
CezaR83 napisał(a):Nie wazne, my jesteśmy w ogólnym klubie marki pod nazwa skróconą MS i spotykamy sie i tworzymy całość,
Gib napisał(a):Ja też jak kupię w końcu wymarzone E36 przestanę wapdać
CezaR83 napisał(a):We wtorek obadajmy okolice Stadionu, jak będzie ładna pogoda to zejdziemy na grilla nad Wisełke (mam 1szt grilla)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd