PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Możemy zacząć o 12:00, kto będzie mógł, przyjedzie na 12, reszta później
Jeśli pogoda dopisze tak jak dziś to można więcej czasu tam poświęcić 
Mi tam bez różnicy o której tylko rozumiem że na Wisłą chyba że zacznie padać to wtedy do galerii
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Mnie to naprawdę nie przeszkadza
Może być i 13:00
Oby nie zaczęło
Oby nie zaczęło
Ok to ustalamy: godz. 13:00 parking nad Wisłą przy plaży za amfiteatrem 
Puk, puk. Nie ma takiej potrzeby, żebyście wszystko przestawiali ze względu na to, że mi nie pasi. Miłe to z Waszej strony Towarzysze, ale naprawdę niekonieczne. Dojadę po prostu godzinę później i tyle.
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
toster01 napisał(a):Puk, puk. Nie ma takiej potrzeby, żebyście wszystko przestawiali ze względu na to, że mi nie pasi. Miłe to z Waszej strony Towarzysze, ale naprawdę niekonieczne. Dojadę po prostu godzinę później i tyle.
Ale my nie przestawialiśmy tego ze względu na Ciebie

A tak poważnie to godzinka w tą czy w tą to co to za różnica
Dooobra
, tak się chciałem dowartościować
Że ktoś mnie lubi, że komuś jeszcze zależy... ech, takie tam
No! Nie ważne. Trza wziąć się w garść. Co do niedzieli, to mi wszystko jedno, jak się dogadacie... to ja będę po 13ej 

Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Damian z Rafałem przyjeżdżacie w niedzielę ? 
Jasne, czekam tylko na konkretna godzinę, będę na 99% 
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC
MazdaOvner napisał(a):Jasne, czekam tylko na konkretna godzinę, będę na 99%
Konkretna godzinka jest na 1 stronie
OK, to będę, tylko teraz zastanawiam się czy nam pogoda dopisze, bo jakieś załamanie widzę za oknem.
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC
No zobaczymy jak to będzie, jeśli wszyscy w miarę szybko się zjadą to możemy stamtąd zniknąć i się przenieść, chyba, ze zmieniamy już teraz miejscówkę, a jak pogoda wróci do normalnych wczorajszych warunków to dopiero pojedziemy 
Ja niestety nie przyjadę, ojciec oddał swój samochód do naprawy i teraz moim się wozi do pracy
, po za tym muszę parę prac domowych wykonać bo podobno święta idą 

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):Ja niestety nie przyjadę, ojciec oddał swój samochód do naprawy i teraz moim się wozi do pracy, po za tym muszę parę prac domowych wykonać bo podobno święta idą
Trudno
Przy okazji zmieniamy miejsce, bo wygląda na to, że pogoda się nie zmieni
Chętnie, tylko, czy wszyscy wejdą na forum, żeby kolejną zmianę odczytać. Już lepiej spotkajmy się w galerii i stamtąd jak się zbierzemy pojedziemy nad rzeczkę 
No i kolejny bardzo udany i liczny spocik, co bardzo cieszy
Miło było poznać i zobaczyć nowe twarze, szkoda, że nie mógł być Maciek no i Marcin, bo byłby rekord
, ale i tak było super
Czekamy na więcej spotowiczów 
Dzięki wielkie wszystkim za przybycie
Teraz zastanawiać się Panowie nad wyjazdem 11.04.2010r. do Inowrocławia na spot regionalny
Kilka fotek:

Dzięki wielkie wszystkim za przybycie
Teraz zastanawiać się Panowie nad wyjazdem 11.04.2010r. do Inowrocławia na spot regionalny
Kilka fotek: