WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Ja do 14-stej pracóję tak że na 15-stą bez szans, muszę się do cadzzilaca dodzwonić czy się wybiera jak tak to jakoś dojedziemy 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Grzesiek kombinuj to sie zabrac ze mną bedziesz mogl jak by coś
Ewentualnie Matthies też mozesz z Ostrody ze mną lecieć 

A więc tak:
Zrobiłem rezerwację gokartów wstępnie na 8 osób. Ja będzie nas 6, to nie ma żadnych konsekwencji, jak będzie nas więcej, to w zależności od tego, czy będą wolne wózki, będzie można wynająć więcej.
Godzina naszego startu, to 15:10, o 14:40 mamy być już gotowi na miejscu, gdyż musimy przejść jakieś krótkie szkolenie itd, bo zakładam, że większość z nas (w tym ja), będzie tam pierwszy raz.
Proponuję tak od 14:00 się już powoli zjeżdżać na miejsce, można wypić coś ciepłego, pogadać itp.
Pytałem o zniżki dla klubów motoryzacyjnych, ale niestety na dzień dzisiejszy nic takiego nie mają...
Do zobaczenia
Zrobiłem rezerwację gokartów wstępnie na 8 osób. Ja będzie nas 6, to nie ma żadnych konsekwencji, jak będzie nas więcej, to w zależności od tego, czy będą wolne wózki, będzie można wynająć więcej.
Godzina naszego startu, to 15:10, o 14:40 mamy być już gotowi na miejscu, gdyż musimy przejść jakieś krótkie szkolenie itd, bo zakładam, że większość z nas (w tym ja), będzie tam pierwszy raz.
Proponuję tak od 14:00 się już powoli zjeżdżać na miejsce, można wypić coś ciepłego, pogadać itp.
Pytałem o zniżki dla klubów motoryzacyjnych, ale niestety na dzień dzisiejszy nic takiego nie mają...
Do zobaczenia
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
ja jadę przez Ostródę, ale miałem nadzieję, że licznie autami przybędziemy skoro jakaś sesja ma być
generalnie w Ostródzie możemy się ustawić na kolumnę
(po drodze również)
a co z tymi kominiarkami, trzeba mieć, czy na miejscu można ogarnąć? Bo ja mam, ale taką militarną, to chyba trochę nie halo

a co z tymi kominiarkami, trzeba mieć, czy na miejscu można ogarnąć? Bo ja mam, ale taką militarną, to chyba trochę nie halo
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
chyba ta militarna podejdzie bo chodzi głownie o higienę kasków. U nich ta kominiarka kosztuje 4 zł.
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Nie liczyłbym na szał za 4 ziko. Raczej nie będziesz jej musiał zwracać i będziesz mógł wykorzystać następnym razem. Ale może Twoja będzie ok i nie będziesz musiał płacić. Ja też swoją wezmę, a co tam 
-
z kropką nad z
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
zemoj napisał(a):BratCukierka, a tak przy okazji, to Brodnica żyje w ogólę?
Żyje... Nie spotykamy się cyklicznie, każdy ma swoje życie i brakuje czasu...
Cały czas miłośnikami marki jestem Ja, Cukierek, Bruce (mimo że nie ma już mazdy) i Głodekk (którego konto chyba już usunięte – a posiada X9 KF od kilku lat – na zlocie w Ornecie kilka lat temu nią był) i kilku ukrytych jest jak kolega fomicz ze swoją CX-5 który widzę że trochę pisze na forum.
Nie będę robił fotek mazd pod domem i mówił że to spot
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
zemoj napisał(a):Nie liczyłbym na szał za 4 ziko. Raczej nie będziesz jej musiał zwracać i będziesz mógł wykorzystać następnym razem. Ale może Twoja będzie ok i nie będziesz musiał płacić. Ja też swoją wezmę, a co tam
dajesz 4 zł i twoja
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

matthies napisał(a):ja jadę przez Ostródę, ale miałem nadzieję, że licznie autami przybędziemy skoro jakaś sesja ma byćgeneralnie w Ostródzie możemy się ustawić na kolumnę
(po drodze również)
No jak tam chcecie
P.S matthies zacząłem dziś już rzeźbić dolot o którym Ci opowiadałem na ostatnim spocie żebym sie miał czym pochwalić w końcu. Bo dwa miesiące minęły a do tej pory nic nie ruszone leżało

Pisałem do kolegi Lum@k i wstępnie też jest chętny (jesli poczekalibyśmy na niego pod Uranią bo nie wie jak tam trafić). W piątek ma dać znać ostatecznie czy sie zjawi
A kolega BratCukierka nie wpadnie?
Milo by było poznać w końcu. Ewentualnie może kiedys jakiś spot w Brodnicy bo często przejeżdżam? 

Podpytam żony czy mamy jakieś plany 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Hej jeśli Jest taka możliwość to także jestem chętny
Na spotkanie w Sobotę Tylko spotykacie się na kormoranie od razu czy gdzieś wcześniej czekając na wszystkich ?

Na spotkanie w Sobotę Tylko spotykacie się na kormoranie od razu czy gdzieś wcześniej czekając na wszystkich ?

Pewnie, że jest możliwość 
Spotykamy się od razu na kormoranie.
SPOT
Miejsce: Olsztyn, tor kormoran (http://torkormoran.pl/)
Data: sobota (28.09.)
Godzina: zbiórka od 14:00
Atrakcje: gokarty, kawka/herbatka i pogaduchy, nagrywanie mini clipu regionalnego/wspólna sesja
Lista chętnych:
1. matthies
2. zemoj
3. caroleck
4. wilusjdm
5. GreXx
6. pawcio 1017
7. oh4shi
8. szadol1 ?
9. grzegorzjubymx6 ?
10. Lum@k ?
Spotykamy się od razu na kormoranie.
SPOT
Miejsce: Olsztyn, tor kormoran (http://torkormoran.pl/)
Data: sobota (28.09.)
Godzina: zbiórka od 14:00
Atrakcje: gokarty, kawka/herbatka i pogaduchy, nagrywanie mini clipu regionalnego/wspólna sesja
Lista chętnych:
1. matthies
2. zemoj
3. caroleck
4. wilusjdm
5. GreXx
6. pawcio 1017
7. oh4shi
8. szadol1 ?
9. grzegorzjubymx6 ?
10. Lum@k ?
-
z kropką nad z
No to super
W takim razie do Soboty

W takim razie do Soboty
oh4shi napisał(a):No to super![]()
W takim razie do Soboty
Miło będzie poznać nowe twarze

Panowie – jakie propozycje na atrakcje po gokartach? Jako, że jesień nastała to wypadałoby zrobić jakieś regionalne zakończenie sezonu hm?