WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Lulu napisał(a):to jest dziś spot czy nie?
3.04.2012
Co do spotkań co wtorek temat był poruszany i prawdopodobnie startujemy z tym od kwietnia. Na poprzednim spocie ustaliliśmy że do 3.04 każdy się zastanowi jak będzie lepiej
Kogo nie bedzie zawsze może napisać swoje zdanie tu :
viewtopic.php?f=69&t=107414
W marcu nie było jednak jeszcze sensu.
-
Szalotka
Siw-y napisał(a):Sorry, ale że nie było mnie na ostatnim to myślałem, jest dzisiaj... i pojechałbym sobie do Promenady
no właśnie my też mieliśmy zamiar się dziś wybrać na spota bo jakoś nie zauważyliśmy info o zmienionej decyzji... trudno ..w takim razie skoro za tydzień ma być GM to jeśli nic nie wyskoczy to może podjedziemy
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Waterlive napisał(a):http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,koniec-darmowego-parkowania-w-galerii-mokotow,39783.html
To co, arkadia, może cafe 66 i pizza?
Bo ten mokotów to w ogóle jakoś nie po drodze
heh dobry pomysł mają ale zobaczymy jakie zasady będą dla klientów po jutrzejszej konferencji
Nie wiadomo tez od kiedy miałoby to obowiązywać...
Szyman napisał(a):T co w ten wtorek w GM?? ;] Który poziom, miejsce, godzina? ;] I kiedy pierwszy grill ;D:D
Zawsze w GM umawiamy sie na najwyższym poziomie – odkrytym. Godzina 20.00, a co do grilla, to w najbliższy wtorek mamy zadecydować czy od kwietnia/po świętach zaczynamy się spotykac co tydzień i kiedy "ruszamy" z grillem. Pragnę dodać, że spoty "grillowe" zalezały od pogody i w związku z tym były planowane 1-2 dni przed mazdo-spotkaniem. Wczesniej nie było sensu planować.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
To co w końcu ? GM, Arkadia czy Cafe66 bo już się namieszało dobrze
Do 16.00 coś tam bazgrnę
Do 16.00 coś tam bazgrnę
-
Szalotka
Kojot garage
jak najbardziej tak
nowi bywalcy niech zajrzą na pierwsza stronę i przeglądną zdjęcia
miejsce fajne i przyjazne
idealne na grilla
sam właściciel czyli Kojot zakręcony ale pozytywnie
ja tez jestem za powrotem do spotów u Kojota
może na początek co 2 miesiące
są tacy którzy zawsze są na spotach w Kobyłce u Kojota
myślę, że jako klub motoryzacyjny powinniśmy mieć także takie spoty bo chyba nie chodzi tylko o ustawkę w Galerii i iście na szamę
kopanie w oponki tez jest fajne
ps. wydawało mi się że na GM się umawialiśmy
wczoraj ze Speedem byliśmy w GM ... za parking póki co się nie płaci, poza tym myślę, że nawet jeśli wprowadzą parking płatny to tylko w godzinach funkcjonowania biurowców 
ja tez jestem za powrotem do spotów u Kojota
myślę, że jako klub motoryzacyjny powinniśmy mieć także takie spoty bo chyba nie chodzi tylko o ustawkę w Galerii i iście na szamę
kopanie w oponki tez jest fajne
ps. wydawało mi się że na GM się umawialiśmy
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
No byłem przejazdem u niego ostatnio w tamtym tygodniu miał na stole czerwonego RX-8 chyba z Łowicza, a po za tym mało miejsca i duuużo wraków
A przy tym i niebezpiecznie ze sie popaćkamy czymś lub co gorsze autka swoje
Dlatego z całym szacunem dla werby i spontaniczności Kojotka , można tam tylko w celach pomocy i potrzeby technicznej zaglądnąć.
Doprawdy wolę już spotkać sie w Serocku na plaży przy deptaku, bo mam taką sama odległość
A przy tym i niebezpiecznie ze sie popaćkamy czymś lub co gorsze autka swoje
Dlatego z całym szacunem dla werby i spontaniczności Kojotka , można tam tylko w celach pomocy i potrzeby technicznej zaglądnąć.
Doprawdy wolę już spotkać sie w Serocku na plaży przy deptaku, bo mam taką sama odległość
Ostatnio edytowano 30 mar 2012, 09:09 przez gutek_wrb, łącznie edytowano 1 raz