BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Kiedyś wątek o spotkaniach, teraz dietetyczno – geriatryczny.
Z chęcią bym z Wami pojeździł ale będę w pracy. Jak się rozgadacie i posiedzicie w KFC do 22 to podjadę.
Z chęcią bym z Wami pojeździł ale będę w pracy. Jak się rozgadacie i posiedzicie w KFC do 22 to podjadę.
Pozdrawiam
yasko
yasko
Pit, będę na 100% z Kasią, a czy Bibas się z pracy wyrobi to się zobaczy
Czyli z Włocławka na kartingi na bank 2 osoby, lub 3 jak będzie Krzyś 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Pit, będę na 100% z Kasią, a czy Bibas się z pracy wyrobi to się zobaczyCzyli z Włocławka na kartingi na bank 2 osoby, lub 3 jak będzie Krzyś
Pięknie!
no tak to bywa gdy srednia waga klubowicza/moderatora do ponad 100kg to czeste beda watki dietetyczne
pit a gdzie we wtorki odbijasz pile i czemu z wziazku z tym ja nic nie wiem chyba ze moja facjata przeszkadza w graniu na poziomie to nie bede sie natretnie i natarczywie wpychal
to jak to to w koncu to ilu nas bedzie w piatek ja karting na pewno
moze jakas lista obecnosci bo sie za chwile zrobi ogolnowojewodzki spot co by mnie bardzo ucieszylo
pit a gdzie we wtorki odbijasz pile i czemu z wziazku z tym ja nic nie wiem chyba ze moja facjata przeszkadza w graniu na poziomie to nie bede sie natretnie i natarczywie wpychal
to jak to to w koncu to ilu nas bedzie w piatek ja karting na pewno
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):pit a gdzie we wtorki odbijasz pile i czemu z wziazku z tym ja nic nie wiem chyba ze moja facjata przeszkadza w graniu na poziomie to nie bede sie natretnie i natarczywie wpychal
Grywam tam, gdzie zawsze, od 10-ciu lat w tym samym miejscu i z tymi samymi znajomymi ze studiów. Niestety, Five też chciał się wkręcić, ale w tym sezonie jakoś mocno grubasami obrodziło i po prostu nie ma miejsca Panie Szkodnik.
Moja obecnosc na piatkowym spocie stanela pod znakiem zapytania
Moze sie okazac, ze najblizsze 2 tyg. mam wyjete z zycia ze wzgledu na robote (szkolenia od 16:00 do ~22:00) 
Przepraszam ale ja chce jeździć Gokartem!! 
mam nadzieje że dam rade dojechać na czas bo do 18:00 Tyram
Pit napisał(a):szkodnik_byd napisał(a):pit a gdzie we wtorki odbijasz pile i czemu z wziazku z tym ja nic nie wiem chyba ze moja facjata przeszkadza w graniu na poziomie to nie bede sie natretnie i natarczywie wpychal
Grywam tam, gdzie zawsze, od 10-ciu lat w tym samym miejscu i z tymi samymi znajomymi ze studiów. Niestety, Five też chciał się wkręcić, ale w tym sezonie jakoś mocno grubasami obrodziło i po prostu nie ma miejsca Panie Szkodnik.
no nic pozostaje mi tylko pozostac grubasem
a ty kuroj kulasa i gub zbedne kilogramy a umzesz lzejszy ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
People_Hate_Me napisał(a):Przepraszam ale ja chce jeździć Gokartem!!
Ty mały pierniku grasz w klasie z ravestationem!
nie Tylko pIękne co i szybkie
P

STELMI napisał(a):wpiszcie mnie na listę, też będęRave, jedziemy drużyną? Skopiemy tyłki grubasom
...o Wy niewdzięczni!
STELMI napisał(a):Rave, jedziemy drużyną? Skopiemy tyłki grubasom

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Dopiszcie mnie do listy ale bez jazdy
chodzę w innej wadze 
oj siegu nie pitol, tylko jeździć!

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Tego jeszcze nie było, zazwyczaj to ktoś się spóźnia na spota ale żeby przyjechać tydzień wcześniej
Dziękujemy ekipie Włocławskiej za przybycie, jeżeli JACkOL będzie mógł to zawita raz jeszcze.
Dziękuję oczywiście chłopakom z BDG, którzy nie pozwolili na samotność Jacola podczas gościny (tym na zakupach też)
Wyniki kartingów opublikuje pewnie Jacek.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Aktualizacja listy na przyszły tydzień będzie na 1 stronie.
Dziękujemy ekipie Włocławskiej za przybycie, jeżeli JACkOL będzie mógł to zawita raz jeszcze.
Dziękuję oczywiście chłopakom z BDG, którzy nie pozwolili na samotność Jacola podczas gościny (tym na zakupach też)
Wyniki kartingów opublikuje pewnie Jacek.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Aktualizacja listy na przyszły tydzień będzie na 1 stronie.