--> Czateria Warszawa
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
gromaciek napisał(a):[
6.03.2012
C.H. BEMOWO – ul. Powstańców Śląskich 126 – parking poziom +1 (wjazd od ul. Powstańców Śląskich)
Mapka
Do zobaczenia
A będzie może ktoś szóstką w kombi?
Myślę o kupnie takiej z silnikiem 2.3 i chętnie bym na żywo taką obejrzał i porozmawiał z właścicielami
- Od: 21 gru 2007, 02:55
- Auto: Suzuki Swift 1.3 GTi
Mitsubishi Galant 2.5 V6
ostatnio przyjeżdżają 2 kombianki....ale z innymi silnikami 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
MKV napisał(a):Mazd Max napisał(a):ostatnio przyjeżdżają 2 kombianki....ale z innymi silnikami
Ale szóstki kombi jak rozumiem?
Jes
Ja kiedyś też miałem kombiankę więc co nieco mogę opowiedzieć przy okazji
Wysłane z poczty w Radzyminie
Ja sie pokażę aby się wstydzić z mojej Madzi 
Postaram się być bo dwa ostatnie mnie ominęły. Oczywiście mam drugą zmianę 
Apropopo PH, nie wiem czy na bemowie też ale w M1 do 12 i po 18, pizza w kawałkach wychodzi dość tanio. Kupujesz 3 płacisz za 2.
Apropopo PH, nie wiem czy na bemowie też ale w M1 do 12 i po 18, pizza w kawałkach wychodzi dość tanio. Kupujesz 3 płacisz za 2.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Postaram się być bo dwa ostatnie mnie ominęły. Oczywiście mam drugą zmianę
To może od razu tą ucztę za 22zł gdzie się je ile chce?
Mitsubishi Galant 2.5 V6
MKV napisał(a):za 22zł gdzie się je ile chce
Ile chce to sie zgodzę ale nie, co chce.
Wcale nie jest tak kolorowo.
Pizza podawana jest w kawałkach.
Klient nie ma możliwości zamówienia wybranego smaku pizzy ani rodzaju ciast. Może przyjąć lub odmówić przyjęcia kawałka pizzy proponowanego przez kelnera.
W razie odmowy kelner zaproponuje kolejny kawałek, kiedy na sali pojawi się inny smak.
Promocja opiera się na zasadzie „płacisz raz, jesz ile chcesz”. Oznacza to, że płacąc raz 22zł klient może bez ograniczeń dobierać kawałki pizzy spośród tych proponowanych przez kelnera.
Zabrania się dzielenia otrzymanymi kawałkami pizzy z osobami, które nie zamówiły Festiwalu Pizzy. Osoby, które nie będą przestrzegały tego postanowienia zostaną obciążone kosztami przekazanego jedzenia.
Kawałki pizzy otrzymane w ramach „Festiwalu Pizzy” nie mogą być wynoszone poza teren restauracji.
Także, jak mam czekać na swoją ulubioną pizze, chyba wolę jednak zamówić ją z Menu.
Dzi@dek napisał(a):Także, jak mam czekać na swoją ulubioną pizze, chyba wolę jednak zamówić ją z Menu.
Wiesz – zależy ile czasu tam siedzisz. Jak ostatnio byłem w kilka osób i siedzieliśmy ze 3 godziny to chyba z 6 różnych pizz próbowałem
Gib napisał(a):O proszę kolega dedykowany (MKV)
Mocne to GTI się zrobiło.
Hmmm.... Gib?? W sensie Gibson ze "złośnika" czy ktoś inny?
Mitsubishi Galant 2.5 V6
@ MKV tak ze złośnika
Co do wielkiej uczty to nie wiem na ile kelnerowie pilnują czy wchodzi 5 osób a jedna wykupuje opcję i jedzą wszyscy wtedy to ma sens ekonomiczny, bo sorry ale jaki sens jeść samemu 2 czy 3 całe pizze (gdzie ja po tych 3 kawałkach jestem najedzony na dobrych kilka godzin, po 4 prawie na cały dzień) do tego na noc
Co do wielkiej uczty to nie wiem na ile kelnerowie pilnują czy wchodzi 5 osób a jedna wykupuje opcję i jedzą wszyscy wtedy to ma sens ekonomiczny, bo sorry ale jaki sens jeść samemu 2 czy 3 całe pizze (gdzie ja po tych 3 kawałkach jestem najedzony na dobrych kilka godzin, po 4 prawie na cały dzień) do tego na noc
Ale ja nie pisałem o braniu uczty. Ucztą nie można się dzielić, a normalna pizzą podejrzewam, że tak.
Dlatego napisałem, że każdy* weźmie inną pizzę i sami zrobimy sobie "festiwal"
*każdy chętny
Dlatego napisałem, że każdy* weźmie inną pizzę i sami zrobimy sobie "festiwal"
*każdy chętny
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Wychodzi że jednak nie będę, byłem na przeglądzie rejestracyjnym i z miejsca dostalem negatywa za palącą się kontrolkę SRS. Ona się pali od zawsze no ale dziś podbijam do kumpla i będziemy drążyć problem która to wtyczka nie kontaktuje, najgorsze jest to że bez skasowania błędów moja interwencja nic nie da inaczej już teraz rozebrał bym pół samochodu i posprawdzał wtyczki.
SMACZNEGO!
SMACZNEGO!