ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
Koszty gokartow w Sosnowcu:
Promocja cenowa w każdy poniedziałek – Happy Day!:
8 min 19 zł
Ceny wynajmu toru na wyłączność w każdy poniedziałek również -20%! (szczegóły – patrz niżej):
Promocja cenowa jesienna (od wtorku do niedzieli):
8 min 24 zł
16 min
(2 przejazdy w jednym dniu) 46 zł
32 min
(4 przejazdy w jednym dniu) 90 zł
64 min
(8 przejazdów w jednym dniu) 175 zł:
Nie maja za duzych opustow oprocz tego poniedzialku gdzie jest 20% taniej. Tak czy siak ja na gokarty jestem zawsze chetny. W Sosnowcu gdzies w styczniu moj znajomy otwiera tor zaraz obok tego i ma byc zajebiaszczy xD.
Promocja cenowa w każdy poniedziałek – Happy Day!:
8 min 19 zł
Ceny wynajmu toru na wyłączność w każdy poniedziałek również -20%! (szczegóły – patrz niżej):
Promocja cenowa jesienna (od wtorku do niedzieli):
8 min 24 zł
16 min
(2 przejazdy w jednym dniu) 46 zł
32 min
(4 przejazdy w jednym dniu) 90 zł
64 min
(8 przejazdów w jednym dniu) 175 zł:
Nie maja za duzych opustow oprocz tego poniedzialku gdzie jest 20% taniej. Tak czy siak ja na gokarty jestem zawsze chetny. W Sosnowcu gdzies w styczniu moj znajomy otwiera tor zaraz obok tego i ma byc zajebiaszczy xD.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
y napisał(a):IMHO w kartach nie cena jest istotna. Pokaż nicku ten tor!
Racja. Jednak dla wielu osób, szczególnie tych dla których karty są bardzo rzadką zabawą, cena będzie mieć duże znaczenie.
Ok, co robimy? Jeżeli chcemy jechać na karty, to potrzeba kilka osób. Ilu jest chętnych?
no to karty. nicku, tam da radę wejść bez rezerwacji, z ulicy w ten czwartek wieczorem? Czy raczej jest spory ruch? rozeznasz temat?
Myślę, ze koło 18-19?
Miło Cię widzieć (czytać)
umbesiegt napisał(a):o której to planujecie?
Myślę, ze koło 18-19?
Miło Cię widzieć (czytać)
nicek777 napisał(a):Radex teraz sie jezdzi juz na dowod. Z choinki, ze sie urwal.
ale do krajów 3ciego świata trzeba mieć paszport

nicek777 napisał(a):Ok. rozeznaje temat z gokartami i dam znac co i jak byc moze juz dzisiaj wieczorem.
no może jakoś delikatnie podpytaj o upust

Radex napisał(a):no może jakoś delikatnie podpytaj o upust
Niedaleko jest jeszcze drugi, troszkę tańszy tor http://www.gokarty.sosnowiec.pl/ ale nie byłem na żadnym z tych, więc ciężko stwierdzić który lepszy. Ten race club to chyba ten nowy który kiedyś reklamowali na turbo. Warto też zapisać adres drugiej miejscówki na wypadek podobnej sytuacji jak w Krakowie
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Tamten drugi jest dwupoziomowy, ale nie ma asfaltu tylko jest jakas dziwna wykladzina PCV i rzekomo sie kijowo jezdzi a druga sprawa, ze okrazenie trwa 15s ;/. Nie dalem rady dzisiaj podjechac, ale obiecuje, ze jutro juz znajde czas.
Oj, Lędziniok...
Jakieś żarcie po kartach znajdzie się w pobliżu? Może być jakiś kebab na żula. Tylko nie tak jak ostatnio... bo miało być na żula, a tu knajpa, że wstyd mi było bez krawatu wchodzić
Jakieś żarcie po kartach znajdzie się w pobliżu? Może być jakiś kebab na żula. Tylko nie tak jak ostatnio... bo miało być na żula, a tu knajpa, że wstyd mi było bez krawatu wchodzić