PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Może być galeria, byle było jak najmniej ludzi na zakupach 
THOR napisał(a): omówić i wyjaśnić Wam odmowę wykorzystania loga klubu na koszulkach w naszej grupie

THOR napisał(a):loga klubu
loga czego
ps w sumie to się nie dziwie, na odmowę wykorzystania loga klubu na koszulkach, to klub powinien nas zaopatrywać w takie koszulki, trzeba to wszystko z czegoś utrzymać
HARDLINE
- Od: 16 lip 2008, 19:57
- Auto: gh sport
(6mps)
Też mi się tak wydaje, jeżeli ktoś na tym nie zarobi to już jest problem, no ale może się mylę... do zobaczenia w niedziele
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC
Ale numer
Mi się śni, czy to się dzieje naprawdę? Jaja
Komuś się chyba wydaje, że posiadł patent na władzę? Taki trochę "zwierzęcy folwark" się tu nam wytworzył? A co to? Znak towarowy rozpoznawalny na całym świecie? Chyba nie chodzi o to, żeby na tym zarabiać? Myślałem, że w tym wszystkim chodzi o zabawę, integrację, wzajemną pomoc i tyle, a tu się ktoś za bardzo wczuł najwidoczniej? Wiata co? Powiedzcie tym na "górze", że nie ma sensu się spinać, skoro prościej jest się wypiąć
Jak dla mnie to już jest przegięcie i przestaje mnie to bawić. Nawet mnie jakoś mocno nie interesuje ich argiumentacja.

Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Marcin wybacz, ale żadnej argumentacji jeszcze nie przedstawiałem, więc chyba niepotrzebne na tą chwilę jest jakiekolwiek najeżdżanie na kogokolwiek, prosiłem, żeby tu tego tematu nie poruszać, więc zluzujcie troszkę pośladki 
A czemu nie tutaj? Przecież od tego to forum jest? Co to, jakaś tajemnica
? Chyba, że faktycznie chcą nam te koszulki zrobić za friko? Wtedy tajemnica może być, bo lubimy miłe niespodzianki
Jeśli nie, to kto mi zabroni zrobienia sobie jakiejkolwiek koszulki, choćby '''lubię chleb ze smalcem", klub anonimowych grubasów?

- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Dziś frekwencja była jak nigdy przedtem plus kolejny zainteresowany co cieszy
. A temat koszulek wyjaśni się po zlocie wiosennym w Koninie. Michał musisz poruszyć temat jak będziesz na miejscu.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Dzięki wszystkim Panom i Paniom za spotkanko, faktycznie frekwencja coraz lepsza
Następnym razem proponuje kawę brać własną w termosach, bo ta ilość dzisiejsza była powalająca
Maciek na pewno przynajmniej spróbuję
Maciek na pewno przynajmniej spróbuję
A ile byś chciał tej kawy
Kawa prawie tak jak wóda – po 50 ml i wystarczy
Też się cieszę że po raz pierwszy udało mi się dojechać na spocik
Mam nadzieję że jak się zrobi cieplej to częściej będę mógł wpadać

Też się cieszę że po raz pierwszy udało mi się dojechać na spocik

DIESEL JEST DOBRY... ALE DO TRAKTORA... :-D !!!
- Od: 4 paź 2009, 13:56
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 DOHC KL
...::: JOKSER :::... napisał(a):A ile byś chciał tej kawyKawa prawie tak jak wóda – po 50 ml i wystarczy
![]()
Tia, tylko domu dotarłem i od razu porządny kubas czarnucha był
...::: JOKSER :::... napisał(a):Też się cieszę że po raz pierwszy udało mi się dojechać na spocik![]()
I tego się trzymajmy, pierwszy raz zawsze najtrudniejszy

Dobra Panowie czas myśleć o kolejnym spociku
Niedziela jak zawsze, czy może nad Wisłą jak pogoda podpasuje. Wygląda na to, że chłopaki we Włocławku będą mieli się ciężko zebrać, chyba, że wypadzik do W-wy, jeśli wykluje się tam meczyk jakiś 
Ja chętnie podjadę chyba że zdecydujesz się jechać do wawy to kiedy indziej. A na Wisłę można pojechać zobaczyć krajobraz po powodzi
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
A może pojedźmy na "Wisłę", będzie i widok i meczyk
? Eeee! Chyba lepiej nie
? Widok lichy, a meczyk? Lepiej nie mówić. [cenzura] Ja w niedzielę znów się szkolę, ale może się uda? Do 13-ej jestem uziemiony, więc później nie ma problemu. Pozdrawiam

Mnie tez pasuje 14:00 i chętnie bym się przejechał nad Wisłę