Właśnie Adrian8820. Chcąc nie chcąc eFka jest takim typem samochodu, że nie sztuką jest przejść obok niej i nie zawiesić wzroku chociażby na chwile! Jedyny problem tych samochodów jest taki, że one od razu prosto z fabryki powinny być wypuszczane na alu, bo dopiero wtedy ten samochód nabiera charakteru i wyglądu:) Myślę drodzy koledzy, że moglibyśmy tak wyróżniać każdą 323F, która toczy fele po mieście bo jak tu nie kochać takiego samochodu!!:)
Proszę bardzo, fotki według zamówienia. Również dziękuję wam za miłe spotkanie. Mam nadzieję, że im będzie cieplej tym bardziej uda nam się rozruszać to miasto.
Ps. Muszę zdjąć haka bo szpeci zdjęcia z bocznego profilu
czesc wszystkim. Co tam u Was slychac? Jak tam sie mazdy sprawuja? Kiedy jakis zlocik bo pomijajac ze nie mam juz mazdy ale znajomych by sie odwiedzilo
No nareszcie Gregor się odezwał. Myśleliśmy już że się kolega obraził czy co, zapraszamy, zapraszamy bardzo chętnie. Śledź wątek bo sami nie wiemy kiedy wskrzesi się w Nas zryw spotkania. Pzdr
Uciekła nam kolejna niedziela, kolejne spotkanie się odbyło. Pogoda może troszkę nie dopisała, no ale cóż. takie uroki ocieplenia klimatu Postaliśmy sobie we 2 z Marcinem pod daszkiem, pogadaliśmy. I mamy nadzieję że następnym razem będzie większe grono Mazdeczek i nie tylko, na parkingu.