BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
lol
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
No dobra niedobitki klubowe ktore nie kupily jeszcze BMW, w przyszly weekend powtorka z historii:
– Impreza u Piotrusia w sobote (Ponoc nawet Piotrek na nia wpadnie)
– Wypad na pas w niedziele.
Jak sie na to zapatrujecie?
– Impreza u Piotrusia w sobote (Ponoc nawet Piotrek na nia wpadnie)
– Wypad na pas w niedziele.
Jak sie na to zapatrujecie?
Less roof, more fun

bede i tym razem proponuje przywiesc juz zmrozona wodke bo jak znowu mam tyle czekac zeby sie napic to tragedia ja ze swojej strony juz mroze soplice i smirnoffa wiec mysle ze bedzie tak jak powinno byc ;D
to moze tym razem i ja sie doczlapie
tylko żebyś u Piotrusia pogody nie zepsuł
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a):bo doszły mnie słuchy że to zawsze przez Ciebie jest zła pogoda
pomowienia

z reszta impra bedzie sie odbywala w mieszkanku u Piotrusia, ze tego co mi wiadomo, a nie na jego budowie
witamy kolege polecam poczytac w dziale 323 troche o aucie jakie bolaczki i wogole co by sie za wczasu wystrzegac w mysl mojej zasady lepiej zapobiegac niz leczyc
ale autko powinno spisywac sie bardzo dobrze gratuluje zakupu a jak bedziesz chcial sie udzielac na farum zawsze najpier looknij na FAQ w tym dziale ci nic nie grozi ale w pozostalych mody sa mniej wyrozumiałe
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam serdecznie.
Jestem nowym forumowiczem z Bydgoszczy, chciałem się przywitać z Państwem.
Witam serdecznei i zapraszam na spotkania klubowe
Less roof, more fun

piotr_szp napisał(a):Państwem
Państwo wita i pozdrawia
to przynajmniej pogoda bedzie bo przed chwila musialem szyby skrobac 
Fiveopac napisał(a):Witam serdecznei i zapraszam na spotkania kluboweNajswiezsze infa o terminach spotkan wrzucane sa w pierwszym temacie postu
Nie zapomnij takze pochwalic sie swoim autkiem w dziale Nasze Mazdy.
Dzięki za zaproszenie, nie omieszkam skorzystać następnym razem, teraz nie dam rady, szkoda!
BF3
Dziekuje wszystkim za przybycie
Karasia na szczescie nei bylo i pogoda dopisała, choc byly moment kiedy pewnie sie wachal czy przyjechac i wlasnie wtedy pokropiło przez chwile
łoterwer, szkoda, ze nie mialem za duzo wolnych chwil coby ze wszystkimi pogawedzic, co nie zmienia faktu, ze wielkiem nieobecnym jest Piotruś ktorego jzu nei lubimy bo mil dla kazdego przywiezdz po pizzy i zatankowac wszystkim do pelna. Serio, tak mowil. Tak wiec FOCH.
W kazdym badz razie, ciesze sie, ze nie zamienialiście mazd na BMW, tak trzymac
Nie pierwsze nie ostatnie spotkanie, jeszcze nadrobimy

W kazdym badz razie, ciesze sie, ze nie zamienialiście mazd na BMW, tak trzymac
piotr_szp napisał(a):Dzięki za zaproszenie, nie omieszkam skorzystać następnym razem, teraz nie dam rady, szkoda!
Nie pierwsze nie ostatnie spotkanie, jeszcze nadrobimy
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a): wielkiem nieobecnym jest Piotruś ktorego jzu nei lubimy bo mil dla kazdego przywiezdz po pizzy i zatankowac wszystkim do pelna. Serio, tak mowil.
Może dlatego nie przyjechał!?
Czekam na info jak będę mógł to na pewno przyjadę!
BF3
Fiveopac napisał(a):...wielkiem nieobecnym jest Piotruś ktorego juz nie lubimy
Tere fere
piotr_szp napisał(a):Fiveopac napisał(a): wielkiem nieobecnym jest Piotruś ktorego jzu nei lubimy bo mil dla kazdego przywiezdz po pizzy i zatankowac wszystkim do pelna. Serio, tak mowil.
Może dlatego nie przyjechał!?
Niestety, coś innego było przyczyną mojego niebytu i Five doskonale miSZCZ jeden wie o co chodzi
jak sie wykurujesz to znowu jakis remont zaczniesz