BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Obecny z hamulcem ręcznym
1. mily200
2. siara
3. Bandit
1. mily200
2. siara
3. Bandit
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Dobrepiotr_szp napisał(a):ravestation napisał(a):nawet w mojej miacie nie ma natrysku
Bo Five nie zrobił,

Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
no co za zawirowania normalnie kolegow nie poznaje co do spotów to piatek w pracy natomiast obawiam sie ze nadal spoty ktore mialy by sie odbyc nie beda rozluzniajace niestety no nic moze to czas najlepiej leczy rany
a moze sylwester
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Ty się bambit tak nie spinaj
Pierdzielnąłeś wywód jak ze Świnoujścia do Ustrzyk Dolnych
Bardzo lubię czytać Twoje przemyślenia, mogę z nich się wiele nowych rzeczy nauczyć
hehe
Na przykład:
Łoooooooo
Post dnia!
Ewidentnie!

Bandit napisał(a):RF2A (...) to rozwojowa i bezawaryjna jednostka

Łoooooooo

Kto się pisze na kalendarz klubowy, bo będę zamawiał?
– Nynuch (2szt)
– Bandit
– Siwus
– Nynuch (2szt)
– Bandit
– Siwus
Ostatnio edytowano 14 gru 2010, 23:36 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
Dwa proszę.sq2jul napisał(a):Kto się pisze na kalendarz klubowy, bo będę zamawiał?

Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
Oj tam zaraz post dnia
Czepiacie się i tyle.
Ciii bo się wyda

Pit napisał(a):Bandit napisał(a):RF2A (...) to rozwojowa i bezawaryjna jednostka
![]()
Łoooooooo![]()
![]()
Post dnia!
Ewidentnie!
Ciii bo się wyda

Ostatnio edytowano 14 gru 2010, 23:16 przez Bandit, łącznie edytowano 1 raz
Julek mi też zamów jak możesz – dzięki
Obecny z hamulcem ręcznym1.
mily2002.
siara3.
Bandit
Siwus,ale na ręcznym nie zjeżdżam
Obecny z hamulcem ręcznym1.
mily2002.
siara3.
Bandit
Siwus,ale na ręcznym nie zjeżdżam

Siwus napisał(a):ale na ręcznym nie zjeżdżam
Ja już też nie

sq2jul napisał(a):Kto się pisze na kalendarz

nynuch76 napisał(a):Dwa proszę
Pierwszy nad łóżko, drugi do firmy

A niby czemu
,,,,owszem ...dokładka zdarzaka .... lipa. Lusterka również ( ale gdyby byłu osadzone we właściwym miejscu to byłoby całkiem fajnie ).
Ale co poza tym jest nie tak
że piszesz o tym jak o ofiarze wypadku 
Ale co poza tym jest nie tak
Ostatnio edytowano 15 gru 2010, 00:23 przez farciarz, łącznie edytowano 1 raz
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
farciarz napisał(a):lipa. Lusterka również ( ale gdyby byłu osadzone we właściwym miejscu to byłoby całkiem fajnie ).
Dla mnie wygląda, że są dokładnie tam, gdzie miejsce dla nich zaplanowała fabryka.
the right man in the wrong place...
weede napisał(a):fatality!
Znaczy .... albo zaje ......uroczy lub , nieszczęsny, fatalny, czy też jak napisalem wcześniej ofiara wypadku :p
A do kolegi Tco ..... to nie wiem w ogóle co powyższy post zamieszczony przez kolegę wede ma związek z wątkiem bydgoskim .....
Zarówno Twoj wpis że ładna mazda .... hehe

Ostatnio edytowano 15 gru 2010, 00:44 przez farciarz, łącznie edytowano 1 raz
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
fajny!
takie japońskie camaro
to skyline?
takie japońskie camaro
to skyline?
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
piotr_szp napisał(a): ravestation napisał(a):nawet w mojej miacie nie ma natrysku
Bo Five nie zrobił, sorry!
te dziecko neostrady, chyba już po dobranocce ? ja rozumiem, że używanie pewnych organów, które ma się pod czaszką należy do wymagających, ale nie musisz publicznie nas o tym przekonywać... kim Ty w ogóle jesteś i co sobą reprezentujesz, że takim textem do mnie wyjeżdżasz ?
teraz zejdę do tego poziomu (zaniżając swój) i odpiszę w sposób adekwatny do postawionej tezy...
ba, five nie zrobił w tym aucie wielu rzeczy (np jeździł na małych hamulcach, nie zakuł silnika, nie wstawił coolant kit'u, nie wstawił szeregu rzeczy, które można by zrobić, nie władował ponadto kolejnych X PLN), tylko co to ma do rzeczy!? takie texty tylko pokazują, że niektórzy nie zasługują by ich traktować z szacunkiem....
ja przynajmniej nie robię z siebie mega tunera i wszystkim uczciwie mówię, że się nie znam na mechanice, nie ruszam tego co mogę popsuć, a w konsekwencji nie płacę za coś kilka razy...
wolę pójść zapłacić (bo mnie kur$% na to stać), czasem nawet sporo i mieć zrobione... po kiego grzyba miałem kupić sobie seryjne mx5 i dać je do zmodowania/zrobienia/"stjunowania" (wybierz ten wyraz, który Twoje zwoje mózgowe przetwarzają), skoro mogłem mieć auto za ułamek tej ceny?
ja wiem, że niektórych to boli, bo to przecież takie Polskie... a jedyne na co takich "wyedytowałem" stać, to napisanie, "bo five nie zrobił"...
jak będę dalej mechanicznie ( w domyśle modyfikacje) – poza hamulcami, które już są i jakby nie było z mechaniką mają "coś" wspólnego – coś zmieniał, to pewnie "five też to zrobi", bo kto inny się pytam, no kto geniuszu ? znasz kogoś, kto to w PL lepiej ogarnie, bo ja i nikt na forum mx5 nie!?
nynuch76 napisał(a):Dobre! Post dnia murowany.
pewnie źle zrozumiałem w 1 chwili, to co napisałeś, więc nie będę komentował... na sylwku pewnie będzie okazja do pogadania na żywo
PS. wyedytowałem już tyle razy, ale niestety nadal nie jestem w stanie jakoś spokojniej odpisać na takie prostackie texty
Ostatnio edytowano 15 gru 2010, 02:24 przez ravestation, łącznie edytowano 8 razy

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
co do foto, to jest to Mazda RX-4

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9