BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
w niedzielę jeszcze my będziemy (tzn ja z dziewczyną) i choć trochę wspomożemy zakupy. moi rodzice tez obiecali coś wspomóc.
dzięki trzydziech, czekamy
masz PW
Rozmawiałem dzisiaj z Panią Dyrektor przedszkola i bez problemów mogę wybrać dzień i godzinę przekazania suprajsów
Bandit czekam na odpowiedź z Auchan, mam nadzieję, że bedzie zgoda.
zgody na zbiórke w Auchan niema (nie można dublować akcji w ten sam dzień ), także sami musimy się wykazać 

Rozmawiałem dzisiaj z Panią Dyrektor przedszkola i bez problemów mogę wybrać dzień i godzinę przekazania suprajsów
Bandit czekam na odpowiedź z Auchan, mam nadzieję, że bedzie zgoda.

julekjak ty masz takie zdolnosci to po co ja zalatwiam catering na sylwka:D
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
cicho... Julek szykuje niespodziankę 
Widze, ze bandit sie jeszcze nie pochwalil, ze zalapal nowa fuche... 

Kultowy moon walk w wykonaniu mistrza (kraza sluchy, ze lekcji udzielal mu sam Michael Jackson)

Z racji, ze Bambit ma wieksze ambicje postanowil pojsc o krok dalej...

Dzieki za dzisiejszego spota
Zakupy sie udaly – mysle, ze jak na pierwsza taka akcje nie ma wstydu. Szczegolnie podziekowania dla trzydziechów za to, ze chcialo im sie w taka pogode przyjechac do Bydgoszczy 

Kultowy moon walk w wykonaniu mistrza (kraza sluchy, ze lekcji udzielal mu sam Michael Jackson)

Z racji, ze Bambit ma wieksze ambicje postanowil pojsc o krok dalej...

Dzieki za dzisiejszego spota

hehe Bandit, widzę, że Ci spokoju chłopcy nie dają, szkoda, że nie mogłem dołączyć dzisiaj do Was 
Pozdrawiam z nudnego Włocławka
Pozdrawiam z nudnego Włocławka
Bandit murawę by gryzł byle tylko szkodnika o flaszkę zubożyć więc bez szyderstwa proszę 

Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
Dziękuję wszystkim za przybycie. Tak jak Juli w szczególności chciałbym podziękować trzydziechom za chęci i szczodrość.
Rzeczywiście jest lepiej niż się tego spodziewałem, a wiem, że jeszcze dojdzie.
Na razie mamy 104 szt. ( nie liczę pisaków osobno
) różnego rodzaju podarunków poprzez środki czystości i pielęgnacji, przybory szkolne, aż do całej masy ciastek, żelek, cukierków i napojów.
Dla 48 wychowanków to mogą być trzy popołudnia
ale warto było.
Wszystko spoczęło w bagażniku bandita i z nim pojechało do domu. Nasz kolega obiecał tylko na to patrzeć
Zostało jeszcze 122,59zł na kolejne słodycze, mandarynki itp. u Pana sąsiada
To nie koniec zbiórki, więc jeżeli jest ktoś chętny na wywieszenie plakatu informującego o zbiórce np. u siebie w pracy to mam takowe coś.
Po lekkich poprawkach można jutro odbierać

Rzeczywiście jest lepiej niż się tego spodziewałem, a wiem, że jeszcze dojdzie.
Na razie mamy 104 szt. ( nie liczę pisaków osobno
Dla 48 wychowanków to mogą być trzy popołudnia
Wszystko spoczęło w bagażniku bandita i z nim pojechało do domu. Nasz kolega obiecał tylko na to patrzeć
Zostało jeszcze 122,59zł na kolejne słodycze, mandarynki itp. u Pana sąsiada
To nie koniec zbiórki, więc jeżeli jest ktoś chętny na wywieszenie plakatu informującego o zbiórce np. u siebie w pracy to mam takowe coś.
Po lekkich poprawkach można jutro odbierać

myślę, że chęci i szczodrość to nie tylko my (w sensie Trn) wykazał, ale Wy także, szczególnie kolega ADHD wykazał się ogromnymi chęciami. my się cieszymy, że chociaż trochę umilimy komuś życie.
sq2jul'ek, nam żadna pogoda nie straszna
sq2jul'ek, nam żadna pogoda nie straszna
co tam pogoda ja dzisiaj sopot i spowrotem z zuzanna na pokładzie i nie było problemu w śniegu przez całą autostrade do sopotu w 2godziny i 15 minut nie przekraczajac ani razu 150km/h ;D ale rano było strasznie pusto obwodnica 3miasta 10 aut 
spowrotem 2,05 ale z pod ikei
wiec tez tragedii nie ma
bardzo sie ciesze ze akcja sie powiodła mam nadzieje za bambi
a moze tak w skrócie
przekazał kase (właśnie musze mu oddać)
co do bambi to niech dziala flaszka czeka i moze sobie nawet wybrac jaka
O ILE WYGRA
nynuch u mnie jeszcze koniecznie trzeba sonde wymienic bo komp od spalania zaczyna jakies kosmosy pokazywac zreszta w tygodniu zadzwonie moze juz moje przewody WN są
łukasz gratulacje za pomysłi realizacje naprawde super sprawa
trzydziech a ile ty dales ze cie tak chwala moze w achan kazdemu kebaba postawił
– a bambi zjadł dwa 
spowrotem 2,05 ale z pod ikei
bardzo sie ciesze ze akcja sie powiodła mam nadzieje za bambi
co do bambi to niech dziala flaszka czeka i moze sobie nawet wybrac jaka
nynuch u mnie jeszcze koniecznie trzeba sonde wymienic bo komp od spalania zaczyna jakies kosmosy pokazywac zreszta w tygodniu zadzwonie moze juz moje przewody WN są
łukasz gratulacje za pomysłi realizacje naprawde super sprawa
trzydziech a ile ty dales ze cie tak chwala moze w achan kazdemu kebaba postawił
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
sq2jul napisał(a):Widze, ze bandit sie jeszcze nie pochwalil, ze zalapal nowa fuche...
Redukcja kosztów robocizny
sq2jul napisał(a):Kultowy moon walk w wykonaniu mistrza
Trzeba było po sobie posprzątać, a że Julian McDonald H... sobie ledwo radził z miotłą, to po wytarciu podłogi benzyną, Krzysiek mył na mokro, a ja wycierałem do sucha
sq2jul napisał(a):Z racji, ze Bambit ma wieksze ambicje postanowil pojsc o krok dalej...
Trzeba jakoś dorabiać na gnojówkę

Siwus napisał(a):hehe Bandit, widzę, że Ci spokoju chłopcy nie dają,
To z zazdrości, że mi do pięt nie dorastają
ADHD napisał(a):Wszystko spoczęło w bagażniku bandita i z nim pojechało do domu. Nasz kolega obiecał tylko na to patrzeć
Te ciastka to się strasznie kruszą na dywan i zapychają gardziel, jak się ich nie popija
szkodnik_byd napisał(a):mam nadzieje za bambi a moze tak w skrócie przekazał kase (właśnie musze mu oddać)
Podana przez Ciebie telefonicznie, kwota (ta o tej wyższej wartości) została przekazana i dobrze wydana.
szkodnik_byd napisał(a):co do bambi to niech dziala flaszka czeka i moze sobie nawet wybrac jaka
Wszystko jedno jaka i tak pijemy razem
szkodnik_byd napisał(a):O ILE WYGRA
Już możesz ją wkładać do zamrażarki

szkodnik_byd napisał(a):trzydziech a ile ty dales ze cie tak chwala moze w achan kazdemu kebaba postawił – a bambi zjadł dwa
Kurka wodna jak byś tam z nami był
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Aha i nie siać mi tu OT w temacie. No i nie pisać posta pod postem bo się PR wścieknie 
Bandit napisał(a):a że Julian McDonald H... sobie ledwo radził z miotłą
Julian by sobie w ogole nie musial z miotla radzic, gdyby Bambi nie rozniosl gnojowki wydlubanej z kolektora po calym warsztacie

mam nadzieję, że dorobimy się kiedyś takich imprez:
http://fatlace.com/slammedsociety/hella ... -coverage/

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ravestation napisał(a):mam nadzieję, że dorobimy się kiedyś takich imprez:
Możemy sobie tylko pomarzyć

w przypadku VAG'ów jest już VAG event, gdzie pokazywane są auta na światowym poziomie, ba nawet Niemcy i Angole do nas przyjeżdżają by się pokazać.... (żeby pokazać się na VAG event musisz dostać zaproszenie, nie wpuszczą Ciebie "z ulicy")
myślę, że to kwestia czasu, aż dorobimy się takich imprez w stylu JDM... bo obserwując rosnący poziom niektórych aut na obu forach w PL, to jest bliżej niż dalej...
myślę, że to kwestia czasu, aż dorobimy się takich imprez w stylu JDM... bo obserwując rosnący poziom niektórych aut na obu forach w PL, to jest bliżej niż dalej...

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Bandit napisał(a):ravestation napisał(a):mam nadzieję, że dorobimy się kiedyś takich imprez:
Możemy sobie tylko pomarzyć
Co Ty gadasz "prawie" jak pod Tesco
Tylko szkoda, że prawie robi zaje* wielką różnice
ravestation napisał(a):bserwując rosnący poziom niektórych aut na obu forach w PL, to jest bliżej niż dalej...
Wystawiam Bandita i jego bolid z natryskiem wody na IC i diodami w postojówkach i nad tylną deską

Ostatnio edytowano 13 gru 2010, 18:16 przez Bandit, łącznie edytowano 2 razy