P.S Sorki ,ale nie mogę ze śmiechu..

www.mazdaspeed.pl
CezaR83 napisał(a):<szok>
Ja w ogóle nie wiem po co ta jałowa dyskusja!
Od dawna wiadomo ze miejsce ustalają osoby które sie pojawiają regularnie na spotach i to one wiedza najlepiej gdzie chcą sie spotkać na następnym spocie.... Po co mamy ustalać miejsce spotkania wg tych którzy ostatnio nie bywają wcale?
malutka napisał(a):Chyba jednak pozostanę we wtorki przy ciepłej herbatce pod kocykiem na kanapie
CezaR83 napisał(a):No dobrze Madziu, mozna by także pomyśleć o innych nie bywających, ale (nie moze być to priorytet przy wyborze miejsca) nadal podtrzymuje fakt ze osoby regularnie pojawiające sie nie muszą sie dostosowywać do zachcianek osób które pojawiają sie na wybranych dla siebie miejscach.
CezaR83 napisał(a):Rozumiem ze praca i zmęczenie nie wpływa pozytywnie do przemieszczania sie w odległe (?)miejsca zapchanej stolicy, ale jak ktoś chce to zawsze da rade.
CezaR83 napisał(a):Poza tym spotykamy sie w różnych rejonach i po dwóch stronach rzeki tak jak było w założeniu wiec nie widzę powodu do pretensji.
malutka napisał(a):1) Nigdzie nie zostało ustalone, że trzeba być na każdym spotkaniu.
malutka napisał(a):2) Kto powiedział, że Klubowicz/Forumowicz nie może sobie wybrać, że pojawia się w dogodnych dla siebie lokalizacjach?
malutka napisał(a):Cezar – może nie tylko zmęczenie, może nie tylko kwestia odległych rejonów – ale jest wiele powodów dla których nie każdy może się pojawiać co spot i nie uważam żeby to miało znaczyć, że jest "gorszym" mazdowiczem.
malutka napisał(a):Rozumiem, że co-spotowi bywalce zaliczają się do grupy której się chce (?)
malutka napisał(a):więc jaki problem żeby raz na jakiś czas podjechali np do Galerii Mokotów?
malutka napisał(a):A kto ma pretensje? Poruszanie tematu, to nie jest wyrażanie pretensji, tylko chęć rozmowy i uzgodnienia czegoś.
malutka napisał(a):Ja ogólnie nie mam zamiaru się spinać. Spoty mi nie pasują, to na nie nie jeżdżę. Jedyne co to nie chciałabym usłyszeć, że jestem marnym Klubowiczem bo lokalnie się nie pojawiam. Nie będę ustawiać sobie życia pod spoty, tylko odwrotnie. I uważam, że to powinno być zrozumiałe i bezdyskusyjne.
Lulu napisał(a):CezaR83 napisał(a):Takie odnoszę wrażenie, bo uzgodnienia były ze osoby bywające maja większy wpływ na kolejne miejsca i nikt nie zaprzeczał![]()
a kto i kiedy tak ustalił![]()
![]()
malutka napisał(a):Nie przypominam sobie takiego spotkania w temacie ustaleń o decyzyjności i pierwszeństwie
malutka napisał(a):Jak już pisałam – spoty są dla wszystkich i to PRzy mają o nich decydować – w taki sposób, aby wszyscy byli traktowani równo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd