BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Ojj Piotrek noo
dałbyś już spokój 
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Bandit napisał(a):Ojj Piotrek noodałbyś już spokój
Ale to chyba nie do mnie powinna być skierowana ta prośba.
W zasadzie to do wszystkich
p.s.
Czy ja nie mówiłem, żeby nie pisać "Bandyta" bo to jest ktoś inny?
p.s.
Czy ja nie mówiłem, żeby nie pisać "Bandyta" bo to jest ktoś inny?
Bandit napisał(a):W zasadzie to do wszystkich
A widzisz tutaj jakiś problem? Ja nie widzę żadnego. Oprócz zupełnie normalnej sytuacji życiowej, polegającej na tym, że zawsze i wszędzie znajdzie się dzieciak/grupka dzieciaków z fochem, któremu coś nie gra i ma pretensje do całego świata, że istnieje i w ten sposób próbuje zwrócić na siebie uwagę. Nie można jednak takich głupot wyciągać do rangi problemu, który wart jest jakiegoś specjalnego ustosunkowania.
(...)
Wracamy więc do tematu spotkań
Hejka Pit. Jak Ty wszystkich poprawiasz i robisz za polonistę forumowego to jest ok? Ty od razu wrzucasz jak ktoś zrobi błąd, że ma dysmózgie albo że jest dresomózgiem itd.
P.S. Wykazuj czasem trochę zrozumienia do młodszych, bo nie wiem o co Ci chodzi? Boli Cie że jesteś już "stary" zazdrościsz mi że mam 22 lata, a czas Twojej młodości już przeminął? Naprawdę nie wiem o.c.b. ?
Jako stary wyjadacz napisz mi co konkretnie robię takiego że mnie nie tolerujesz, bo co bym nie zrobił i tak jest źle.
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia... tak dla Ciebie Pit też miłego dnia
P.S. Wykazuj czasem trochę zrozumienia do młodszych, bo nie wiem o co Ci chodzi? Boli Cie że jesteś już "stary" zazdrościsz mi że mam 22 lata, a czas Twojej młodości już przeminął? Naprawdę nie wiem o.c.b. ?
Jako stary wyjadacz napisz mi co konkretnie robię takiego że mnie nie tolerujesz, bo co bym nie zrobił i tak jest źle.
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia... tak dla Ciebie Pit też miłego dnia

mily200 napisał(a):Hejka Pit. Jak Ty wszystkich poprawiasz i robisz za polonistę forumowego to jest ok? Ty od razu wrzucasz jak ktoś zrobi błąd, że ma dysmózgie albo że jest dresomózgiem itd.
A co Ci za przeproszeniem do tego czy kogoś poprawiam, czy nie? Jakich wszystkich poprawiałem ? ? ? ? ? Poprawiałem bandita, nie tylko ja. Chłopak się ogarnął, pracuje nad sobą, nie popełnia błędów. Jest moderatorem, więc musi dawać przykład również poprzez stosowanie zasad pisowni języka polskiego. W przypadku bandita, to że był poprawiany, odniosło skutek, a sam bandit jakoś nad tym specjalnie nie ubolewał, tylko zmienił, to co było złym nawykiem. Bardzo zdrowo podszedł do tematu... a Ty w ogóle kim jesteś, adwokatem? Kto Ci dał prawo wypowiadania się za "wszystkich"? Nie pomyliłeś ról kolego?
mily200 napisał(a):Boli Cie że jesteś już "stary" zazdrościsz mi że mam 22 lata, a czas Twojej młodości już przeminął? Naprawdę nie wiem o.c.b. ?
Prosiłbym Ciebie jednak o pohamowanie czasem słowotoku, który rodzi się w Twoim umyśle i nie przelewanie go od razu na ekran. Postaraj się najpierw przemyśleć, potem przemyśleć i na koniec jeszcze raz przemyśleć, co niesie treść, którą zamierzasz napisać. Potem ewentualnie przenieść na ekran
mily200 napisał(a):Jako stary wyjadacz napisz mi co konkretnie robię takiego że mnie nie tolerujesz, bo co bym nie zrobił i tak jest źle
Nic a nic mi nie przeszkadza Twoja obecność. Inny temat, że osób, które mają ciągłe "ale" (a to do Five'a, że na spoty nie przyjeżdża, a to do mnie, że bandita poprawiam, a to foch i bojkot spotów) raczej ogólnie nie toleruje się w żadnej organizacji, co zapewne na własnej skórze odczułeś niejednokrotnie, mylę się? Przemyśl więc swoją roszczeniową postawę, przestań szukać dziury w całym, fochować jak dwunastolatek, którego koledzy z piaskownicy nie lubią, idiotycznie komentować... Ogarnij się i dorośnij.
P.S. Wybacz, może będzie to dla Ciebie ciosem, ale absolutnie niczego Ci nie zazdroszczę

niektórzy się ostatnio zastanawiali czemu się nie pojawiam na forum, czy żyje....
jak widzę tu takie dyskusje to średnio mam ochotę zaglądać
Pit przeginasz, wyluzuj
jak widzę tu takie dyskusje to średnio mam ochotę zaglądać
Pit przeginasz, wyluzuj
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
Ja pytałem, bo dawno Cie nie widziałem. Z drugiej strony, widząc co się dzieje, doskonale Cie rozumiem. Mogliby sobie dać siana, ale chyba nikt nie chce ustąpić. Zastanawiam się jak długo to będzie jeszcz trwać.
Ostatnio edytowano 24 lis 2010, 15:43 przez Bandit, łącznie edytowano 1 raz
quench napisał(a):Pit przeginasz, wyluzuj
Nie przeginam, tylko daję się zupełnie bezsensownie sprowokować. A o atmosferę to nie do mnie, a do tych, którzy raz po raz takie prowokacje uskuteczniają, proszę pretensje
Bandit napisał(a):Zastanawiam się jak długo to będzie jeszcz trwać.
Musisz zapytać Miłego, kiedy zamierza przestać zachowywać się jak dwunastolatek
(...)
Zmieniając temat
Pit, Ty się tyle nie spinaj. Wyluzuj trochę bo jak wszystko tak dobitnie do siebie będziesz brać to możesz 40 nie dożyć, albo już do końca wyłysieć
(P.S. to jest żart)
Za niczyjego adwokata się nie uważam i nigdzie nie napisałem że takim jestem!
Stwarzasz zupełnie inne pozory
Jaki bojkot spotów? Zastanów się mogło mi np. nie pasować, albo najzwyczajniej mogłem nie mieć ochoty przyjeżdżać na spota który miał niezdrową atmosferę.
Zdecydowanie mylisz się
i nie wiem do czego pijesz
Jako dojrzały i dorosły człowiek nie powinieneś dawać się podpuszczać jak nabuzowany hormonami nastolatek
Pit o czym mówi pkt. 5.2 regulaminu klubu?? ja takiego pkt nie mogę odszukać
Za niczyjego adwokata się nie uważam i nigdzie nie napisałem że takim jestem!
Pit napisał(a):Nic a nic mi nie przeszkadza Twoja obecność.
Stwarzasz zupełnie inne pozory

Pit napisał(a):bojkot spotów
Jaki bojkot spotów? Zastanów się mogło mi np. nie pasować, albo najzwyczajniej mogłem nie mieć ochoty przyjeżdżać na spota który miał niezdrową atmosferę.
Pit napisał(a):raczej ogólnie nie toleruje się w żadnej organizacji, co zapewne na własnej skórze odczułeś niejednokrotnie, mylę się
Zdecydowanie mylisz się
Pit napisał(a):Nie przeginam, tylko daję się zupełnie bezsensownie sprowokować.
Jako dojrzały i dorosły człowiek nie powinieneś dawać się podpuszczać jak nabuzowany hormonami nastolatek
Pit o czym mówi pkt. 5.2 regulaminu klubu?? ja takiego pkt nie mogę odszukać
ja poerdole znowu syf zaczyna mnie to wszystko zniechecac te ciagle przepychanki w kazda strone
co do czwartku o 21 to w tym czasie pije piwko na kregielni pod luczniczka czasami pospiewujac choc nie zawsze
nynuch ty spamerze
co do czwartku o 21 to w tym czasie pije piwko na kregielni pod luczniczka czasami pospiewujac choc nie zawsze
nynuch ty spamerze
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Pisze odnośnie mojego wczorajszego tematu: Panowie mam pytanko , przed chwilką miałem ochote " Podriftować " , więc wybrałem się do Centrum Handlowego " Focus Mall " i jeździłem bokiem – Radość z twarzy nie schodzi
Ale niestety , pozniej postanowilem po 30min. zabawy pojechac do domu , a samochod nagle sie zatrzymuje jakby byl zaciągnięty ręczny
I zapala sie kontrolka oleju oraz akumulatora , więc zapalilem ponownie autko , jechalem przez jakiś czas i znow to samo...
Postał troche z 2min. , odpalilem go i przyjechalem cudem pod blok – Mam jakies 100m do Centrum Handlowego . I teraz stoi na parkingu – Kto sie na tym zna ?
Co mam teraz zrobić ?
Niestety nie mam dobrej wiadomości.
Dzisiaj z rana ładnie odpalił , dojechalem do pracy . Pojezdzilem pozniej po calym miescie , 20min temu wzialem samochod pojechalem po mamuske do Pracy i wracając znów to samo
Samochod zatrzymal sie na środku drogi , zapalily sie lampki oleju i akumulatora i stoi.
Otworzylem maske , ale nic nie cieknie – Wszystko jest wporządku !
Podjechalem 50m dalej na stacje benzynową dolałem paliwa myslalem ,ze zle pokazuje . Ale jadąc juz do domu na skrzyzowaniu znow to samo
Jakoś cudem dojechalem na miejsce .
Co jest grane ?
Ale niestety , pozniej postanowilem po 30min. zabawy pojechac do domu , a samochod nagle sie zatrzymuje jakby byl zaciągnięty ręczny
I zapala sie kontrolka oleju oraz akumulatora , więc zapalilem ponownie autko , jechalem przez jakiś czas i znow to samo...
Postał troche z 2min. , odpalilem go i przyjechalem cudem pod blok – Mam jakies 100m do Centrum Handlowego . I teraz stoi na parkingu – Kto sie na tym zna ?
Co mam teraz zrobić ?
Niestety nie mam dobrej wiadomości.
Dzisiaj z rana ładnie odpalił , dojechalem do pracy . Pojezdzilem pozniej po calym miescie , 20min temu wzialem samochod pojechalem po mamuske do Pracy i wracając znów to samo
Samochod zatrzymal sie na środku drogi , zapalily sie lampki oleju i akumulatora i stoi.
Otworzylem maske , ale nic nie cieknie – Wszystko jest wporządku !
Podjechalem 50m dalej na stacje benzynową dolałem paliwa myslalem ,ze zle pokazuje . Ale jadąc juz do domu na skrzyzowaniu znow to samo
Jakoś cudem dojechalem na miejsce .
Co jest grane ?
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
mysle ze to nie pytanie na ten dzial ale generalnie sprawdz prad ladowania w samochodzie aku przewody aparat zaplonowy poziom oleju wody generalnie przejrzyj autko a jak by co to znam w forodnie dobrego mechanika ktory niestety terminy ma na po swietach i to jeszcze nie wiadomo ktorych
Pit napisał(a):wprowadza jedynie zamęt
Pit ale zamęt to ty wprowadzałeś i dobrze wiesz o co chodzi...
Bandit napisał(a):Czy ja nie mówiłem, żeby nie pisać "Bandyta" bo to jest ktoś inny?
Bandit Bandyta albo Banbit i tak wiadomo mordo że chodzi o Ciebie
Pit napisał(a):dzieciak/grupka dzieciaków z fochem, któremu coś nie gra i ma pretensje do całego świata, że istnieje i w ten sposób próbuje zwrócić na siebie uwagę.
Grupa dzieciaków?? To nie MY szaleliśmy z aparatem jak Julek ścioł włosy, i nie MY robiliśmy z tego sensacje. To nie MY wywieramy presje na ludziach z forum i to nie MY oczerniamy ludzi bez podstawnie. To nie MY zachowujemy się nie stosownie tylko... Przykład?? Ostatni spot przyjechałeś i nie było ani cześć ani pocałuj mnie w du.e już nie mówie o tym jak odjeżdżałeś z nikim się nie pożegnałeś... No może z weteranami albo z twoimi kolegami to owszem... A reszta?? No cóż... Widziała tylko MX odjeżdżającego
mily200 napisał(a):Naprawdę nie wiem o.c.b
Ty lepiej nie pisz O.C.B bo ostatnio jak ja tak napisałem to wielkie zażalenia były w moim kierunku... Już nie mówiąc że jak wcześniej "KTOŚ" użył takiego określenia to było wszystko dobrze...
quench napisał(a):Pit przeginasz, wyluzuj
A ja tylko myślałem że to my przesadzamy i wszystko zaczynamy a jednak to nie tylko MY widzimy...

- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
Czy mozecie sie wszyscy juz skonczyc zaczepki i pyskowki? temat juz przysechł a dalej zaczynacie rozróbę. Jeszcze jedno slowa na ten temat i krzykaczom wypromuje odpoczynek . Po cholere siara sie wtracasz miedzy wodke a zakąskę skoro nikt cie o nic nie pytal? To byla dyskusja miedzy Pitem a milym a ty nagle z Julkiem jeszcze wyjezdzasz ... miales okazje powiedziec to osobiscie to zabraklo odwagi. Koniec. Od teraz kazdy kto cokolwiek sapnie, obojetnie kto co i do kogo w tym temacie zostanie poproszony o uspokojenie odpoczynkiem od forum. Macie dylematy zyciowe, razi was ortografia, zachowanie, wiek, kolor stringow, skarpetki w sandalach – wysyłajcie sobei pw i tam sobie wyrzygujcie
KONIEC!

KONIEC!
Less roof, more fun

Lukazie napisał(a):Podriftować
Nie da rady FWD, uwierz
(...)
Nikt Ci nie wywróży diagnozy z takich informacji. Albo paliwo, albo iskra. Czegoś brakuje. Przyczyn może być wiele. Musisz wszystko posprawdzać... btw –> czy Ty jesteś w Bydgoszczy w tej chwili, że piszesz w tym wątku?
siara88 napisał(a):Mily300
-Bandyta
-Siara
I kto jeszcze jutro sie wybiera na spota
Pit napisał(a):czy Ty jesteś w Bydgoszczy w tej chwili, że piszesz w tym wątku?
to jest chyba kolega bambita ;p z piotrkowa
szkodnik_byd napisał(a):to jest chyba kolega bambita ;p z piotrkowa
Bliski?
Pit napisał(a):szkodnik_byd napisał(a):to jest chyba kolega bambita ;p z piotrkowa
Bliski?
az boje sie go zapytac – ale na pewno serdeczny