Wotjek, a co ty nielegalnych imigrantow przemycasz przez granice ?!?!?!

www.mazdaspeed.pl
67igor1 napisał(a):place okolo 110 GBP w dwie strony
67igor1 napisał(a):bede juz prawie w Niemczech
glowasiek napisał(a):oj jemu chodzilo pewnie ze w porownaniu z Calais
paolomario napisał(a):67igor1 podsunął mi dzisiaj linka do tego wątku, więc korzystając z zaproszenia chciałbym się przywitać
paolomario napisał(a):67igor1 podsunął mi dzisiaj linka do tego wątku, więc korzystając z zaproszenia chciałbym się przywitać
paolomario napisał(a):...tak daleko ode mnie (południe Anglii)![]()
zielony110 napisał(a):A spoty sa w roznych miejscach wiec napewno cos sie znajdzie.
paolomario napisał(a):Z pewnością na któryś spot się zorganizujemy
paolomario napisał(a):Z pewnością na któryś spot się zorganizujemy.
paolomario napisał(a): Wyposażenie z pewnością niezbyt bogate, ale już zacząłem powoli modernizować je na swoje potrzeby.
melass napisał(a):Witam gościa z Zamościa!![]()
melass napisał(a): Części poszukaj najpierw na ebayu bo róznice czasem sa kolosalne, a potem Eurocaroarts lub Parkers lub okoliczne duze sklepy w mieście jeżeli jakieś są![]()
pozdro
pasiurka napisał(a):NIGDY WIECEJ FRANCOZOW!!!
pasiurka napisał(a):choc problem z obrotami cos mi wskazowka faluje i czuc wibracje.
pasiurka napisał(a):Mi rowniez 67igor1 podsunął dzisiaj linka do tego wątku, więc korzystając z zaproszenia chciałbym się przywitać
pasiurka napisał(a):mam ochote kiedys sie wybrac na spot moze na te gokarty. zobaczymy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd